Şimdi Ara

LG G2'ye Hafıza Kartında Yedekli Telefon Rehberini Aktarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski android telefonumun ekranı bozulduğu için yeni telefon alma arayışına girmiştim. Bir saat önce G2 aldım. Yalnız aciliyetten dolayı telefon rehberini nasıl yedekleyeceğimi düşünemedim. Bildiğiniz gibi telefonun hafıza kartı girişi yok. Eski telefonun hafıza kartında numaraların çoğu yedekli. Bunları telefona nasıl aktarabilirim? Lütfen yardımcı olun. Yarına kadar acilen ulaşmam gereken kişiler var, bir tanesiyle internetten iletişim kuramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

Arkadaşlar eski android telefonumun ekranı bozulduğu için yeni telefon alma arayışına girmiştim. Bir saat önce G2 aldım. Yalnız aciliyetten dolayı telefon rehberini nasıl yedekleyeceğimi düşünemedim. Bildiğiniz gibi telefonun hafıza kartı girişi yok. Eski telefonun hafıza kartında numaraların çoğu yedekli. Bunları telefona nasıl aktarabilirim? Lütfen yardımcı olun. Yarına kadar acilen ulaşmam gereken kişiler var, bir tanesiyle internetten iletişim kuramadım.

hafıza kartınıza vcf uzantılı yedek aldıysanız.

hafıza kartınızdaki vcf uzantılı dosyayı pc at sonra PC de google hesabından rehbere gir ve kişi ekle seçeneğinden vcf uzantılı dosyayı yükle

Sonra LG G2 den senkronizasyon ayarlarından google rehberi aktif et tüm tel nolar görünür.

yada pc ile G2 bluetooth ile bağlayıp vcf dosyasını gönderebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: wixland

quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

Arkadaşlar eski android telefonumun ekranı bozulduğu için yeni telefon alma arayışına girmiştim. Bir saat önce G2 aldım. Yalnız aciliyetten dolayı telefon rehberini nasıl yedekleyeceğimi düşünemedim. Bildiğiniz gibi telefonun hafıza kartı girişi yok. Eski telefonun hafıza kartında numaraların çoğu yedekli. Bunları telefona nasıl aktarabilirim? Lütfen yardımcı olun. Yarına kadar acilen ulaşmam gereken kişiler var, bir tanesiyle internetten iletişim kuramadım.

hafıza kartınıza vcf uzantılı yedek aldıysanız.

hafıza kartınızdaki vcf uzantılı dosyayı pc at sonra PC de google hesabından rehbere gir ve kişi ekle seçeneğinden vcf uzantılı dosyayı yükle

Sonra LG G2 den senkronizasyon ayarlarından google rehberi aktif et tüm tel nolar görünür.

yada pc ile G2 bluetooth ile bağlayıp vcf dosyasını gönderebilirsin

Hocam allah senden razı olsun. Dediğin gibi vcf uzantılı almışım yedeği. Telefona atıp içe aktardım numaraları.

• Benim de samsung yedeklemem var,ondan rehberi ayiklayip google araciligiyla g2ye yukleyebilir miyim?yol gosterebilecek arkadasim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar g2 sim kartimi ice aktar telefon belligine attim fakat tel. belgelernde rehberin dosyasını bulamıyorum ismi ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.