Şimdi Ara

LG G2'ye su kaçtı. Tamiri mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba. abimin birkaç ay önce aldığı g2 sine arkadaki tuşların olduğu kısımdan ve sim kart yuvasının ordan su kaçmış. nasıl oldu derseniz abim gece yatarken telefonunu mutfaktaki masada unutmuş. yengemde bugün yapmak için fasulye ıslamış bi kaba ve aynı masanın üstüne bırakmış önceden. tabi fasulyenin suyu taşmış zamanla ve bütün masaya yayılmış. o ara su kaçmış işte telefona yani uzun bi süre ıslak olarak kalmış telefon. sabah telefonu elime aldım hiç bi şekilde açılmıyodu ve o tuşların olduğu kısımdan ses geliyodu böyle erir gibi. bende bataryasını sökmek için arkasını açtım ve anakartın olduğu kısmın baya bi oksitlendiğini gördüm. ayrıca tam bilmiyorum ama bataryanın anakarta bağlandığı giriş kararmış. durum bu fotoğrafta ekledim. sizce tamiri olurmu yoksa at çöpe gitsin mi. olay biraz saçma ama yorumlarınızı bekliyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
     LG G2'ye su kaçtı. Tamiri mümkün mü? LG G2'ye su kaçtı. Tamiri mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyaky -- 13 Mayıs 2015; 13:45:37 >

• kardeşim bence selilozik tiner al pamuga sür anakartı onunla temizle 2 günde pirinç dolu kavanoza koy tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.