Şimdi Ara

LG G2 Yedekleme/Geri Yükleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
6.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefonuma hard reset atmadan önce LG PC Suite ile bilgisayara yedekleme yaptım. Hard reset sonrası yedeğimi geri yükleyeyim dedim ama sürekli şu alta koyduğum hatayı alıyorum. LG desteği aradım bilgisayarıma bağlandılar bişeyler yaptılar falan ama nafile biz sizi arayacağız diye kapattılar. Bu sorunu nasıl çözerim? Yedeği geri yükleyebileceğim başka bir program var mı?

LG G2 Yedekleme/Geri Yükleme Problemi

• Ayni sorun bende de var. Eski yedegi bi turlu yukleyemiyorum. Onemli dosyalarimda vardi. Cozum bilen varsa minnettar kalacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu çözüm
  • Tekrar kitkat yukleyip o yedegi restore edeceksiniz telefona daha sonra o yedekleri amele gibi tek tek bilgisayariniziza atacaksiniz ve tekrar guncelleyeceksiniz telefonu
    Tabi yiyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 28 Nisan 2015; 0:03:21 >
  • peki hocam ben şuanda kitkat kullanıyorum. 5.0 lolipop a geçtiğimde içindeki uygulamalar silinirmi silinmezse 5.0 lolipop ta yedek alıp yükleyemez miyim. 5.0 lolipop a geçtiğimde hard reset tele atmak istiyorum ama bu yüzden atmıyorum.
  • Bence bu konuda en iyi sey otg bellek uygulamalarimin apklarini otgme atiyorum ya da onemli birsey varsa telefona istedigimi yapiyorum. Ama guncellerseniz de dosyalar uygulamalar kaliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.