Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam sifer modu mu?

sphere nasıl okunuyor bir bak istersen Amerikalarda sıkıntı yaşamayasın
  • bu sanal tus olayının ayarlar bolumunden gizlenebilir yapilabildigi gibi bir sey hatırlıyorum yanlıs mı hatırlıyorum , yani sanal tusları kullanmadıgımız an direk gizliodu ustune gelip basınca alttan cıkıodu oyle bisey vardı...
  • Bu aleti almamak için iki büyük nedenim var. Biri kart takılmıyor ve 64 veya 128liği yok ve utanmadan 16 lığını da çıakracaklarmış. Diğeri de her oyun ve uygulamada pişmiş kelle gibi sırıtan ve sinir bozan o sanal tuşlar. Radyo olmasaydı onu da eklerdim ama koymuşlar Allah'tan.
  • Tanitim cok guzel oncelikle.LG yaptigi bu atakla piyasada yeni bir amiral gemisi olma yolunda hizini artirdi.donanimsal olarak guclu bir telefon fakat begenmedigim bir nokta var ses tuslarinin yerlesimi.umarim kullanim acisindan kisiyi yormaz.

• İnceleme tadında ön inceleme olmuş. Video için teşekkürler.

Ses çıkış gücü açısından HTC One ile kıyaslandığında hangisi önde ?

• Ancak Root işlemi yaparsanız hocam. O da sistem kararlığını bozacaktır illa ki. Üreticinin bu esnekliği kullanıcıya sunması en doğru olan aslında...
  • Telefonu hemen almak isteyecek kadar çok beğenmiştim, ama "SD card slot" olmaması ve değiştirilemeyen "built-in" batarya vazgeçmek için 2 büyük neden... Bizımla değılsın LG :/
  • Erdi abi bildirim ledi var mıydı, yoksa ben mi kaçırdım? Bana göre 3 eksik var sd kart, bildirim ledi ve note serisindeki dahili kalemler onlarda olsaymış gelmiş geçmiş en muhteşem eksiksiz telefon olurmuş.Özellikle 1080p 60 kare video çekersen o 24 gb yalam olur ama gayet iyi üst düzey bir telefon olmuş.Parası olanlara hayırlı olsun, yada kredi kartı mı deseydim :D

• harika anlatım erdi

işini iyi yapıyosun bravo

sadece o kadar oyunu oynadın ama ısı olayını atladın.

100 üzeinden 98 veriyorum çalışmana bravo

• FM radio olması iyi olmuş.
    Ekrandaki sanal tuşları benim gibi olumsuz yorumlayan arkadaşlara hatırlatmak isterim: Ekranın kullanılabilir alanının Samsung Galaxy S4 gibi 5" olması hedeflenmiş ve ekran bu yüzden 5.2" üretilmiş olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Haftadır LG Optimus G Pro incelemesi yapacaksınız halada yapacaksınız Mesut abi ve DH ekibi. 1 hafta önce çıkan G2 nin daha çıkmadan incelemesini yaptınız.3 hafta önce Türkiye'ye gelen G Pro'nun incelemesini yapmadınız.2 Haftadan beri hergün bıkmadan günde 4-5 kez girip bakıyorum ama nafile ne haberi olan var nede haberi yapacak olan :/

• https://www.youtube.com/watch?v=-f0vmSJJFhs&feature=youtube_gdata_player

Bu inceleme videosunda lg g2'nin arka kapağı açılıyor,sd kart takılıyor ve batarya 2610mah.

Acaba 2 farklı versiyon mu var?

Lg g2 (f320) LTE diyor.

• Kamera ÇÖP
  • beyaz renk çok güzel görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

https://www.youtube.com/watch?v=-f0vmSJJFhs&feature=youtube_gdata_player

Bu inceleme videosunda lg g2'nin arka kapağı açılıyor,sd kart takılıyor ve batarya 2610mah.

Acaba 2 farklı versiyon mu var?

Lg g2 (f320) LTE diyor.

aynen bu modelde sd kart ve batarya var benim istediğimde bu tarzda olan işallah böyle getirirler türkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

şu sanal tuşları neden kullanıyorlar anlamış değilim artısı varmı bunların neden ekrandan çalıyorsun oyun açıkken nasıl kötü görünüyor koy alta ne gerek var ekranını kapatıyorsun

Hiçte kötü durmuyor. Çerçevesiz ekran anlayışı var telefonda eğer buton yerleştirilseydi çerçeve biraz daha artacaktı alttan. Çünkü alt kısımda baskı devresinde mikrofon , şarj entegresi ve muhtemelen işlemci konumlandırılmış oraya bir kapasitif buton yerleştirilmesi imkansız olurdu yerleştirilmek istendiğinde de baskı devresi yukarı kaydırılmak zorunda kalırdı ki batarya boyutundan yemek zorunda kalırdın. Bu da S4 benzeri bir cihaz olurdu. Ekrandan çaldığı bir şey de yok standardın 5 inç olduğunu düşünürsek bu yıl 0.2 inç in sanal tuşların kapladığını var sayarsak bize 5 inçlik bir ekran kalıyor. Film izlerken bu butonların kaybolması da cabası. Ayrıca tasarım olarak ta çok şey katmış ekran gayet temiz gözüküyor cihazın ekranı kapalıyken.

• Bu LG'nin kameralarında video çekerken durmadan oto focus yapıp duruyor, benim 4x hd'dede var aynı olay bu telefondada var. bunun dışında bu telefonu almamam için o dokunmatik menü tuşlarının ekranda çıkıyo olması bile tek başına yeterli.

• Karşılaştırmalı kamera incelemesi ve batarya testlerini bekliyorum.

• İnsan bi intro yapar... Direk karşıma çıkınca korktum !

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.