Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Sony IPS ekranı TFT ile döver ;)

http://www.xperiablog.net/2013/08/09/xperia-z-ultras-display-goes-against-the-htc-one/

Xperia Ultra da maşallah yarım ekmek döner Keza Note 3 te öyle bu kadar büyük ekranları nasıl kullanıyorlar anlamıyorum.5" üst sınır olmalı bence.

• Öncelikle video incelemeniz için teşekkürler cihaza gelecek olursak gerçekten muhteşem görünüyor fakat android giderek donanim canavari bir sistem olmaya basladi yakinda pc islemcilerine atliyacak neredeyse ustelik hala tatmin edici bir akicilik sunmamakta sahsi fikrim olarak yazilim olarak ios tan biseyler ogrenmesi gerekiyor tum bu ust duzey cihazlar iphone 5 ile ayni performansi sunuyor ve uzucu yani bunlarin yari donaniminda bir cihaz ile yarisarak burda da yazilimin hantalliginin sucu kaliyor guncellemesi bir dert fiyat handikapi ayri bir dert insanlarin cihazlari cok cabuk deger kaybediyor android tamamen tuketime odaklanmis gibi seri uretimde sagi solu degistir uret radikal degisiklik yok insanlarin kafasi karistiriliyor surekli mobil bir cihaz 60 kare saniye video kaydetse nolacak filmmi cekiyoruz bizler neyse cihaz iyi fakat android bunca gelisime ragmen yanlislarla gidiyor umarim bir cozum uretirler ve ios akiciliginda bir esneklik sunabilirler cok basit bir ornek online film izlerken whatsapp tan mesaj atan birine cevap yazmak androidde izdirap olurken ios ta oldukca basit bu bile bence cok onemli bisey

• İos kadar stabil bir işletim sistemi olsa üstünde, bu cihaz dünyanın en iyisi olur ve kesinlikle alınırdı. İos gibi bir cihaz ile bu cihaz canaar olur. Keşke olsa da elimdeki İphone 5 satılıp yerine bunu alsam.

İnşaallah derdim de, o kadar iyi işletim sistemini google yapamaz. Adamlar engellileri bile detaylıca düşünmüş ve yazılımcılara erişilebilirlik için şartlar koşmuş.

LG G2 harika bir cihaz. Ama, Android de bir o kadar berbat sistem. Aslında ne diye üstüne arayüzler yükleniyor anlaması da zor.

• işin yoksa birde iğne taşı yanında ne gereksiz işler yapıyor bu firmalar

• Kullanımla ilgili ufak soru işaretlerine neden olacak pürüzler (arka kapağın açılmaması, sd kart takılmaması, fiziksel tuş olmaması, arka taraftaki tuşların kullanılabilirliği) dışında son derece arzu edilebilecek güç ve karizmada bir telefon. En yakın zamanda denemek istiyorum. İnceleme için teşekkürler.
  • şu ikinci çıkan araba yarışı oyununun adını bilen varmı acaba.

• gayet iyi bir telefon. ayrıca fiziksel tuş yok diyenlere ekran çift tıklama ile aktif hale geliyorsa harika bir olay.fiziksel buton bozulmasına engel
  • türkiye fiyatı nekdar olcakmış acaba.1800 tl mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

türkiye fiyatı nekdar olcakmış acaba.1800 tl mi olur

% 90 1999 TL olur
  • Bu cihazdan sonra LG ye daha sıcak yaklaşmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikileaks

şu ikinci çıkan araba yarışı oyununun adını bilen varmı acaba.

Merhaba,

Videoda kullanılan yarış oyunları;

- Real Racing 3
    - Need For Speed Most Wanted
    - Asphalt 7

Teşekkür ederim.

İyi forumlar.
  • avrupada ilk fiyat olarak samsung s4 ten 100 avro pahalı tahminen ilk cıkış fiyatı 1800 lira olur sonra zaman gectikçe düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: wikileaks

şu ikinci çıkan araba yarışı oyununun adını bilen varmı acaba.

Merhaba,

Videoda kullanılan yarış oyunları;

- Real Racing 3
    - Need For Speed Most Wanted
    - Asphalt 7

Teşekkür ederim.

İyi forumlar.

LG G2 acaba Android 5.0 güncellemesini alır mı?
  • Galaxy s4 uzerinde bir yaprak canli duvar kagidi var onun tam adini bilen vami acaba aradim bulamadim nette guzel birsey :(

• Erdi Bey , adamlar en iyisini yapmışlar tabiki özgüvenli olacaklar.
  • Sanal buton çok itici duruyor. Ayrıca farklılışmak için kameranın altına ses açma kısma tuşlarını koymak çok saçma. Ona basarken telefon elden kayar düşer. Zaten 5.2" tek elle kullanımı oldukça zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

markası LG değilde Samsung ya da Apple olsaydı kapış kapış satılırdı. Ama çok satacağını düşünmüyorum.

kesinlikle katılıyorum arkadaki tuşların olduğu yerde ısırılmış elma olsaydı dünyanın en çok satılan telefonu olurdu :)
  • 3 boyutlu izlense telefon suratımıza çarpabilir :-D Kıtalararası ucus bayağı yormuş anlaşılan.

• oyunları oynarken bu sanal tuşlar surekli orda duruyormu , eyer oyleyse sanal tuslu telefonlar çöp demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 13 Ağustos 2013; 23:40:35 >
  • LG telefonlarına arka kapak yapmasın bence, ön taraf iyi hoş güzel ama arka tarafın iticiliği nedir arkadaş öyle. Nexus 4'ün arka kapağının tasarımını başkasına mı yaptırdınız diye düşünmüyor değilim Sonunda akıllanarak hoparlörü Iphone gibi alt kısma koymuşlar, ilerleme var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirsavas -- 14 Ağustos 2013; 1:44:47 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.