Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cercevesi s4 den ince deil onu demek istedim.
    lg g2 yi , en ince cerceveli telefonu biz yaptık diye tanıttılar cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 18 Ağustos 2013; 15:35:00 >
  • Ya arkadaşlar ben sunu anlamakta zorluk cekiyorum adam bir telefon aliyor ve kullanmaya basliyor sonra forumlarda yeni çikan telefonlara kullandigi telefonun daha iyi olduğunu veya bazi özellikleri daha iyi diye yirtiniyor tartisiyor resmen cildiriyor ya tamam tamam senin telefonun en iyisi çünkü sen aldin da niye basklari beğeniyor diye sorun oluyor adam begenmistir alacaktir sanane ha telefonundan çok mu memnunsun gir forumdaki sayfana yaz memnun olduğun yerleri hatta alçakgönüllü ol eksiklerini de yaz insanlar faydalansin nedir bu en iyisi bende tripleri neyi alirsan al teknoloji o kadar hizli ki 3 ay sonra seninkinden daha iyisi cikiyor çünkü adamlar bunu bilerek yapiyor sana devamlı yenisini aldirmak amaç bu yapmayin arkadaşlar kendimize gelelim artik hadi eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2den sonra hala sinif atlatacak telefon cikmadi bana gore. Bir kac model hos fakat 5inc telefon almam

• valla bu lg g2 yi inceledikce sogudum.

1.ois koyduk diyorlarda foto kalitesi gene kotu be kardesim istedigin kadar ois koy bakiyorum şimdi bazı sitelerde cekilmis ornek fotolara yalan yani.

2.hafıza arttıralmiyor bu zaten cok buyuk bir eksi.

3.su pil degistirilemiyor bu da biyere kadar eksiklik

4.malzeme kalitesi gene kotu

5.kenarı incelttik diyorlar oda yalan

geriye ne kaldi gene bekliycez

valla ya xperia i1 yada note 3 kesin alcam artık birinden birini.
  • LG G2 QuickWindow Kılıf verirlerse alacagım bir de kılıf pesine düsmeyelim yoksa alamam geregi yok benim bulundugum yerde LG nin aksesuarlrı yok internettende almam
  • Arkadaşlar Lg yalan... hevesle p880 telefon almıştım 1gb ram 1.5 işlemci felan vovv diyoduk.3 ay önce.. bu gün servisten aldık pili değiş tokuş yaptılar bide formatlandı. eşime hediye almıştım. ısınma sorunu cihazı etkiliyor ve bu yeni telefonlarda aşılmamışsa o sayılan özeliklerin hepsi tır vırı...

• o değilde adamlar yapmış canavar gibi telefon neden kabul edemiyorsun bu siteyi de seviyorum ama o kadar çok fanboy var ki büyük ihtimal de telefonunu yeni alanlar:D
    Ya kardeşim s4 alanları da gördük iphone 5 alanları da gördük hiçbiri ay'a kadar çıkmıyor.Bende one x kullanıcıyım bu cihaz özellikleri bende ki cihaza on basar ama işimi görüyor.Nedir bu ya tamam eleştir iyi yanları kötü yanları ama adamlar s4'e çakmış geçmiş 2 gün sonrada samsung çıkarır neyin çekememezliğidir bu ha sen s4 aldın neden beklemedim diyemiyorsun çamur atıyorsun o da güzel.LG'yi tebrik ediyorum gerçekten güzel cihaz.

• Youtube'de bir inceleme görmüstum. Kutudan iki adet yedek batarya çıkıyordu ve arka kapakta çıkartılabiliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEGOBA

Arkadaşlar Lg yalan... hevesle p880 telefon almıştım 1gb ram 1.5 işlemci felan vovv diyoduk.3 ay önce.. bu gün servisten aldık pili değiş tokuş yaptılar bide formatlandı. eşime hediye almıştım. ısınma sorunu cihazı etkiliyor ve bu yeni telefonlarda aşılmamışsa o sayılan özeliklerin hepsi tır vırı...

Isınma ve aşırı pil tüketimi sorunu LG'den kaynaklanmıyor, Tegra 3 çipsetini kullanan tüm telefonlar aynı dertten muzdarip. HTC One X'te de aynı problem var ve çözülemedi. Bir nevi nVidia'nın kazığını yediler bu çipseti kullanan üreticiler.
  • bu cihaza bok atmak nasıl bi tuhalıktır..

piyasadaki tüm cihazları ezip geçmiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Telefon akıyor resmen çok çok iyi. 32gb lık versiyonu çoğu kişiye yeter sanıyorum. Pili değiştirilebilir olsaymış çok iyi olurmuş.

değiştiriliyor kore versiyon ama sorun yok sonuçta alınabilir durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: CEGOBA

Arkadaşlar Lg yalan... hevesle p880 telefon almıştım 1gb ram 1.5 işlemci felan vovv diyoduk.3 ay önce.. bu gün servisten aldık pili değiş tokuş yaptılar bide formatlandı. eşime hediye almıştım. ısınma sorunu cihazı etkiliyor ve bu yeni telefonlarda aşılmamışsa o sayılan özeliklerin hepsi tır vırı...

Isınma ve aşırı pil tüketimi sorunu LG'den kaynaklanmıyor, Tegra 3 çipsetini kullanan tüm telefonlar aynı dertten muzdarip. HTC One X'te de aynı problem var ve çözülemedi. Bir nevi nVidia'nın kazığını yediler bu çipseti kullanan üreticiler.

hiç bir alakası yok bu düşündüğünle. benim televiyonum lg buzdolabım lg. zaten bu telefonu bayağı bi araştırp aldım. rakiplerine göre özellik açısından önde görünüyor ama malesef kullandığımız içindirki özellikle hafızası 10 gb a geldiğinde sorunları dahada artıyor. yani performansı biraz sıkıntılı.b

teknik bilgi için teşekkür ederim. ama sonuç olarak araştırmalarımda bu bilgiye ulaşmış olsaydım belikide tercihimi değiştirirdim. ama genel hatları ile bakıldığında gerçekten güzel bir telefon kendime de bir üst modeli almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. işin teknik kısmı ve özellikleri bir tarafa söylediklerim deneyim ile ortaya çıkan bir sonuçtur. Lg de böyle bir hataya düşmüşse hiç iyi yapmamış

• 2000 çok ya çok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

valla bu lg g2 yi inceledikce sogudum.

1.ois koyduk diyorlarda foto kalitesi gene kotu be kardesim istedigin kadar ois koy bakiyorum şimdi bazı sitelerde cekilmis ornek fotolara yalan yani.

Sende nasıl bir kafa var yaw anlamadım cihazı eline almadan nasılda palavralar sıkıyorsun göz var nizam var adamlar incecik çerçeve yapmış sen ona bile çamur atıyorsun z1 in şu ana kadarki görsellerinde bu telefonun en az üç katı kadar çerçeve var neredeyse ayrıca z1 in bataryası değişiyormu ha yada kaç telefonda batarya tam anlamıyla ölene kadar kullanıp sorun yaşadın ayrıca lg nin diğer markaların aksine daha fazla şarj edilebilen bir batarya teknolojisi (li-polimer) kullandığınıda bilmiyorsundur kesin ee o zaman bizene senin hangi telefonu alıcağından sırf kendi fanı olduğunuz ürünleri övmek için abuk subuk yorumlar yazmayın be kardeşim komik oluuorsunuz.

• quote:

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

dokunmatik ekran klavyelerinde space tuşu uzun olmalı bence. şu klavyeye bak, birsürü tuşla alt sırayı doldurmuşlar, space tuşunu da daracık yapmışlar. kullanımda çok engel oluyo bu durum bana. klavye üreticisi firmalar enazından şu sesle yazma tuşu gibi tuşların ordan kaldırılabilmesini opsiyon olarak sunmalılar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Ağustos 2013; 12:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Sende nasıl bir kafa var yaw anlamadım cihazı eline almadan nasılda palavralar sıkıyorsun göz var nizam var adamlar incecik çerçeve yapmış sen ona bile çamur atıyorsun z1 in şu ana kadarki görsellerinde bu telefonun en az üç katı kadar çerçeve var neredeyse ayrıca z1 in bataryası değişiyormu ha yada kaç telefonda batarya tam anlamıyla ölene kadar kullanıp sorun yaşadın ayrıca lg nin diğer markaların aksine daha fazla şarj edilebilen bir batarya teknolojisi (li-polimer) kullandığınıda bilmiyorsundur kesin ee o zaman bizene senin hangi telefonu alıcağından sırf kendi fanı olduğunuz ürünleri övmek için abuk subuk yorumlar yazmayın be kardeşim komik oluuorsunuz.

goz var nizam var ama galiba gozde sorun var yukarıda paylastıgım resimleri tam goremiyorsun sanırım.resmen cerceve kalınlıgında 2. bir bos alan var ,cerceveden sorna direk goruntu ekranı gelmiyor.z1 in cercevesi ince demedim kalın ve bende z1 in kalın cercevesinden hic memnun degilim , z1 in bataryasıda degismiyor buda benim icin eksi bir nokta ben hic bir telin fanı degilim sadece telefon alıcam ve kafamda 3 telefon var note 3 z1 g2 sence bu 3 unu dusunen bir insan fan olabilirmi.ben lg g2 nin bana gore eksilerini yazdım z1 inde eksileri var cerceve kalinligi pil degismemesi sanal tus gibi ,note 3 un malzemesi kalitesiz olcak buyuk ihtimal ,ois de koymiyacaklar sanırım , yani her telefonun bana gore eksisi artısı var sadece bunları soyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 30 Ağustos 2013; 21:42:52 >

• quote:

quote:

quote:

goz var nizam var ama galiba gozde sorun var yukarıda paylastıgım resimleri tam goremiyorsun sanırım.resmen cerceve kalınlıgında 2. bir bos alan var ,cerceveden sorna direk goruntu ekranı gelmiyor.z1 in cercevesi ince demedim kalın ve bende z1 in kalın cercevesinden hic memnun degilim , z1 in bataryasıda degismiyor buda benim icin eksi bir nokta ben hic bir telin fanı degilim sadece telefon alıcam ve kafamda 3 telefon var note 3 z1 g2 sence bu 3 unu dusunen bir insan fan olabilirmi.ben lg g2 nin bana gore eksilerini yazdım z1 inde eksileri var cerceve kalinligi pil degismemesi sanal tus gibi ,note 3 un malzemesi kalitesiz olcak buyuk ihtimal ,ois de koymiyacaklar sanırım , yani her telefonun bana gore eksisi artısı var sadece bunları soyledim.

Şu iki mesajını bir okurmusun g2 yi yerden yere vurduğun olmazsa olmazlarının aslında diğer iki telefonda olmadığı gerçeğini kendi kendine itiraf etmişsin sonrada ben fan değilim diye atıp tutuyorsun 1.si resimlere tekrar bakarkende şunu düşünerek bak cihazlarda kullanılan her türlü ekranda o bahsettiğin ekran kenarları olmak zorundadır yani diğer türlü telefonlarda kalın çerçeveden ötürü görünmeyen alan aslında bütün cihazlarda vardır g2 de bunun azda olsa görünüyor olması cihazın çerçevesinin aslında ne kadar da ince olduğunun kanıtıdır yani bu bir aldatmaca değildir. Şu an üretilebilen ekran teknolojilerinin çıplak hallerini incelersen ne demek istediğimi anlarsın ayrıca lg ekran konusunda kendini kanıtlamış bir firmadır yalana dolana ihtiyaç duyacaklarını sanmam ileride sıfır çerceve ekran yapılabildiğinde emin ol başı çekicek firmalar arasında olucaktır yeni ekran teknolojilerini incele bir daha geçen gün adamlar 5.5 inc ekrana 2k çözünürlük sığdırmışlar çok daha iyi kontrast ve parlaklık oranı sunmuşlar forumda ona bile atıp tutanlar vardı ne gerek var çok şarj yer o kadar piksel olmasda olur falan adamlar yapıyor siz her ne kadar beğenmesenizde burun kıvırsanızda bu bir gercek benim kızdığım nokta bu orada gördüğünüz 1mm lim siyah çizgi yerine 5.2 inçlim muazzam ekranı göremiyor olmanız ve millete kör muamelesi yapmanız sizde çok iyi biliyorsunuz ki en az almayı düşündüğünüz cihazlar kadar iyi hatta belki daha iyi bilemeyiz cihazlar çıksın önve bir sonra karar veririz zaten diğer cihazları eksiklerini kendiniz söylemişsiniz bence neyi beğeniyorsanız hangisi içinize siniyorsa gene onu alın fakat binlerce kişinin emeğine saygısızlık etmeyin iyi forumlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu iki mesajını bir okurmusun g2 yi yerden yere vurduğun olmazsa olmazlarının aslında diğer iki telefonda olmadığı gerçeğini kendi kendine itiraf etmişsin sonrada ben fan değilim diye atıp tutuyorsun 1.si resimlere tekrar bakarkende şunu düşünerek bak cihazlarda kullanılan her türlü ekranda o bahsettiğin ekran kenarları olmak zorundadır yani diğer türlü telefonlarda kalın çerçeveden ötürü görünmeyen alan aslında bütün cihazlarda vardır g2 de bunun azda olsa görünüyor olması cihazın çerçevesinin aslında ne kadar da ince olduğunun kanıtıdır yani bu bir aldatmaca değildir. Şu an üretilebilen ekran teknolojilerinin çıplak hallerini incelersen ne demek istediğimi anlarsın ayrıca lg ekran konusunda kendini kanıtlamış bir firmadır yalana dolana ihtiyaç duyacaklarını sanmam ileride sıfır çerceve ekran yapılabildiğinde emin ol başı çekicek firmalar arasında olucaktır yeni ekran teknolojilerini incele bir daha geçen gün adamlar 5.5 inc ekrana 2k çözünürlük sığdırmışlar çok daha iyi kontrast ve parlaklık oranı sunmuşlar forumda ona bile atıp tutanlar vardı ne gerek var çok şarj yer o kadar piksel olmasda olur falan adamlar yapıyor siz her ne kadar beğenmesenizde burun kıvırsanızda bu bir gercek benim kızdığım nokta bu orada gördüğünüz 1mm lim siyah çizgi yerine 5.2 inçlim muazzam ekranı göremiyor olmanız ve millete kör muamelesi yapmanız sizde çok iyi biliyorsunuz ki en az almayı düşündüğünüz cihazlar kadar iyi hatta belki daha iyi bilemeyiz cihazlar çıksın önve bir sonra karar veririz zaten diğer cihazları eksiklerini kendiniz söylemişsiniz bence neyi beğeniyorsanız hangisi içinize siniyorsa gene onu alın fakat binlerce kişinin emeğine saygısızlık etmeyin iyi forumlar...

bak yan tarafta samsungla karsılastırmıslar onda oyle bos bir siyah bolge yok . g2 yi yerden yere de vurmuyorum eksik olan yanlarını soyledim sadece ,

yani sen simdi diyebilirmisinki sd kart destegi yok bu bir eksik degildir

yada pil degistirilemiyor buda bazı kullanıcılara gore bir eksik deildir

yada malzemesi plastik olan bir telefona malzeme kalitesi en ust duzey diyebilirmisin ,

kenar olayını zaten anlattım samsung yada baska telefonlara bak okadar buyuk bir siyah bolge asla goremessin kuzenimde s4 var her gun elimde bakiyorum , arkadasımda z var surekli inceliyorum bu telefonlarda o siyah bolge cerceve rengiyle kapatıldıgı icin cerceve kalın gozukuyor olay bu

foto kalitesi icin de forumda paylasılanlara gore konustum yani olanı soyledim bu lg g2 yi kotulemek deildir ,

en az z1 icinde bu kadar eksik nokta sayabilirim note 3 icinde sayabilirim s4 icin bunun 2 3 katı daha fazla eksik nokta yazabilirim xperia z icin 3 4 kat fazla eksik sayabilirim.

ben lg g2 nin ekran kalitesine bisey demismiyim ? eyer demissem eyw ama dememissem bana iftira atmıs oluyorsun . mesela benim kisisel olarak beyenmedigim noktalarıda var lg g2 nin , ben simetri hastası oldugum icin ust ve alt bezel lerin biribiri ile aynı kalınlıkta olmasını seviyorum bu lg g2 de yok bu tamamen kisisel bir goz zevki oldugu icin bunu asla bir eksik olarak yazamam ama benim sevmedigim bir tasarım sekli gidipde listeye kisisel beyenmedigim bir sey yazsaydım sana hak verirdim ama yazdıgım seyler tamamen ortada olan seyler.

demem oki lg g2 cok guzel bir telefon ama kusursuz eksiksiz deil bu eksikleri z1 veya note 3 kapatirsa ki son haberlere gore bu tam belli deil dedigim gibi mecbur bu 2 sinden brini secmek zorunda kalabilirim 4 eylulden sonra isler netlesir ama note 3 de ois destegi olmassa zaten sınıfta kalıcak kafamda lg g2 ve z1 arasında gidip geliyorum işin icine fiyatta girecek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 31 Ağustos 2013; 9:49:14 >

• S4 de çerçevden hemen sonra ekran başlıyor kısmına katılmak mümkün değil, koyulan resimde siyah ekran nedeniyle anlaşılmıyor. Bu resimlerde çerçeveden sonraki siyah kısım bariz bir şekilde ortada.
    LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

• o bolge lg g2 de ki kadar buyuk deil. lg g2 de cok daha bariz ve s4 e gore kalın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.