Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newbie1

S4 de çerçevden hemen sonra ekran başlıyor kısmına katılmak mümkün değil, koyulan resimde siyah ekran nedeniyle anlaşılmıyor. Bu resimlerde çerçeveden sonraki siyah kısım bariz bir şekilde ortada.
    LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

O kadar taraflı ki o ekranın siyah olduğunu bile görememiş sonra millete göz muayenesi öneriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun dış kenarından ekranın görüntü verdiği bölgeye kadar olan kısımları karşılaştırınca G2 daha ince kalıyor. Zaten çerçeveyi incelttik derken kasdettikleri de bu.

S4'de siyah kısım yok derken şimdi var ama G2'ninki daha kalın diyorsunuz, kendinizle çelişiyorsunuz. Tezinizde hata yaptınız ya da kasıtlı yazdınız beni ilgilendirmiyor. Ben sadece telefonu almayı düşünenler için sizin yorumunuzdan yanılgıya düşmesinler diye gerçeği ortaya koydum.

Bu konuda başka mesaj da yazmayacağım.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

o bolge lg g2 de ki kadar buyuk deil. lg g2 de cok daha bariz ve s4 e gore kalın

Kardeş anlama sorunun mu var o bölde şu an mümkün olan ekran teknolojilerinde olmak zorunda g2 nin ince çerçevesi üzünden diğer cihazlardan 1 veya yarım milim daha fazla görünmekte ayrıca eline alıp incelemediğin bir cihaz için gelip burada kıyas yapman komik oluyor sen gene git istediğini al fakat çamur atma adamlar bir adım atmış mümkün olan en ince çerçeveyi kendi imkanları ile yapmşlar diğer firmalar içinde bu daha ileri taşınacak bir adım ömemli olanda bu yani x firma senin beklentiletini karşılayabilecek çerçevrsiz ekrana ulaşabilene kadar en iyisi bu

• incelemek için sabırsızlıkla bekliyorum bu cihazı...
  • Dostlar lg.com dan aldigim ve musteri hizmetlerinde teyit ettirdigim bilgiye gore G2 Ekim de satisa cikacakmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: izbarçogg

Dostlar lg.com dan aldigim ve musteri hizmetlerinde teyit ettirdigim bilgiye gore G2 Ekim de satisa cikacakmis...

kesin mi bu? hani eylül sonu gelecekti yahu kaç aydır bekliyoruz.
  • Ben de sabirsizlikla bekliyorum.2 defa mail attim bugun de aradim musteri hizmetlerini Ekim de satisi yapilacaktir dendi.

• çöp, ne varsa apple'da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Dostlar lg.com dan aldigim ve musteri hizmetlerinde teyit ettirdigim bilgiye gore G2 Ekim de satisa cikacakmis...

Bence eylülde çıkar çünkü g2 nin türkiye yazılımı bugün tamamlandı.
  • Eksi yönleri;

- Pil değişmiyor
    - SD Kart takılmıyor
    - 32 GB hafızanın oldukça bir kısmını zaten kullanıyor
    - Sanal tuş olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delorean DMC-12

quote:

quote:

Lg canlı destekle konuştum, eylül ayı içinde satışa sunulacak dedi. Umarım doğrudur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lg canlı destekle konuştum, eylül ayı içinde satışa sunulacak dedi. Umarım doğrudur.

size mutlu bir haber veriyim o zaman. İsmini veremeyeceğim özel olarak getirttiğim bi Teknoloji mağazasından siparişi verdim. Ve bana verilen tarih 20 - 25 Eylül.

• güzel telefona benziyor ama yeni telefon aldım onu alabilir miyim bilmiyorum :(
  • honamiyle karşılaştırmak için sabırsızlanıyorum
  • Ulen daha Optimus G'yi bu sene aldık üstüne 2 model daha çıktı. Hangi birine yetişecem ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyq

quote:

quote:

quote:

quote:

size mutlu bir haber veriyim o zaman. İsmini veremeyeceğim özel olarak getirttiğim bi Teknoloji mağazasından siparişi verdim. Ve bana verilen tarih 20 - 25 Eylül.

fiyat ne kadar peki?

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    fiyat belli değil. sadece siparişi verdim. ama bildiğim kadarıyla 1700-2000 arası olacak
  • Bu telefonun bana göre tek kötü yanı hafıza kartı takılamıyor olması. Artık bu tip telefonlara 2 oyun yüklesen 5 gb tutuyor. Bu tip telefonlarda gidip 150-200 mb boyutlu 320x240 film izleyecek halin yok gidip 1080p atacaksın. Sürekli silip yenisini yüklemek gerekecek o yüzden hafıza büyük sorun. Hafıza kartı desteği konulmayacaksa adam gibi hafıza konulmalıydı bence. Telefonu çok beğendim ama hafıza kartı takılamaması herşeyi mahvediyor. Ferrari alıp lpg taktırmak gibi. O zaman ben ne anladım ondan. Birde tuşların ekranda olması kötü. Oyun oynarken resmen oyunun yanında tuş şeridi çıkıyor. O ekran genişliğinin anlamı kalmıyor ve çirkin görünüyor. Hayaller yine s5e kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 4 Eylül 2013; 17:14:59 >
  • Cihazı bugün kullanma imkanım oldu. Ekran geçişleri şuan ki piyasa da bulunan hiç bir cihaz ile kıyaslanamayacak kadar akıcı.

* Snapdragon 800 2.26 gHz işlemcisi ile performans rekorunu elinde tutan bir cihaz.

* Kamera konusunda her ne kadar abartılsa da bir lumia 920 olamadığını net bir şekilde dile getirebilirim. Carll zeis ile 1. sırada hala lumia serisidir.

* Akıllı telefon sektöründe sizin için oyun oynamak önemli ise önceliğiniz Lg G2 olmalıdır. Yaklaşık 4 Saatlik bir deneyim sürecinde arka planda uygulama çalışmasına rağmen bir çok oyun oynadım. Cihazda abartı bir ısınma olmadı. 4 çekirdek olması ve her bir çekirdeğinin ayrı görevi olması , performansı olumlu yönde etkilediği belirgin.

* Quick Windows özelliği ile Klimanızı bile uzakdan kumandayla açmanızı sağlayan bir özelliği var. Piyasada bulunan akıllı kumandalar ( 50 - 350 tl arası değişen ) kıyas ile hemen hemen her modeli destekliyor.( İşvicrenin Haier modeli bile vardı. )

* QuickMemo - Translate - Voiceover gibi uygulamalar üzerinde durmuyorum , hepsini zaten LG'de gördünüz.

* Quest Mode yani misafir modu ile farklılık yaratmaya çalışılmış. BU uygulama ne işe yarar derseniz de , nitekim cihazı eline alan kişiler ilk olarak ya galeriye yada mesajlara bakıyorlar. Bunu önlemek adına 2 tane ekran güvenliği var ( Model giriliyor ) arkadaşınıza verirken telefonu farklı model giriyorsun , kendiniz kullanırken de farklı bir model girerek kendi ekranınıza giriş yapıyorsunuz. Böylece onunu girdiği misafir modunda sizin görmesini istediğiniz şeyler bulunuyor olucak.

* Hi-fi özelliği mevcut , bu özellik ise ses konusunda diğer cihazlara nazaran ( track dahil ) daha net çıkışı sağlıyor. Her ne kadar Beats audio gibi olmasa da belirgin şarkılarda kendini öne atıyor.

* Kamera özellikleri içerisinde OİS olması harika ama dediğim gibi ilk mesajımda ki gibi her ne kadar İPS 423 olsada bir lumianın vermiş olduğu renk dokusunu alamadım. Titreme ister istemez oluyor.

* Diceğim odur ki piyasaya 1700 - 2000 arası giriş yapılacak olan bu cihazı Turkcell mağazalarında kontratlı alabilirsiniz veya Vatan gibi büyük mağazar'da hafta sonu indirim ile ( her ne kadar bindirim yaparlar bilinmez .. ) alınabilir.

Şunu net söyleyebilirim ki " EVET PERFORMANS OLARAK EN İYİ CİHAZ " .

Saygılar.

Dip not : Kendi görüşümdür

• z1 tanıtıldı ve g2 yle kıyaslıyorum

g2 nin ois i 60 fps cekimi ve z1 e gore daha ince cercevesi agır basıyor.

z1 inde malzeme kalitesi su gecirmezligi ve sd kart destegi aklımı celiyor.

acayip kararsız durumdayım.

z1 de ois olmaması buyuk hayal kırıklıgı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 5 Eylül 2013; 0:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.