Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fes1739

quote:

Orijinalden alıntı: carannir

arkadaşlar teknosa internet sitesinde 32 gb kapasiteli lg g2 ilanı bugün kaldırılmış. konu hakkında bilgisi olan var mı?

stokta kalmadığı ve ön sipariş süresi bittiği için kalktı sanırım yarın kılıfsız olarak yine aynı fiyatla 32 gb lığı yine siteye koyarlar bence

teşekkürler :) kılıfın detayları hakkında bilginiz var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fes1739

quote:

arkadaşlar teknosa internet sitesinde 32 gb kapasiteli lg g2 ilanı bugün kaldırılmış. konu hakkında bilgisi olan var mı?

stokta kalmadığı ve ön sipariş süresi bittiği için kalktı sanırım yarın kılıfsız olarak yine aynı fiyatla 32 gb lığı yine siteye koyarlar bence

teşekkürler :) kılıfın detayları hakkında bilginiz var mı

kılıf hakkında youtube da ve forumda bazı konularda videolar var bir iki tanesini izlemiştim kullanışlı bir kılıf videolardan bulabilirseniz daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz

• Hafıza kartı olmayan ve bu kadar para verilen telefona 16 gb yazık olur 32 gb almak şart. Ferrari alıpta içine 10 liralık benzin almak gibi Süper hızlı ama birşey yükleyecek yer yok. Bu kamera ile 10 dakika video çeksen dolar zaten o hafıza
  • slm arkadaşlar telefon eline geçen arkadaşlar OTG desteği olup olmadığını paylaşabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

slm arkadaşlar telefon eline geçen arkadaşlar OTG desteği olup olmadığını paylaşabilirler mi ?

Olmazmiiii... Tabiki destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben 32 gb lik modelini aldim 3 gun once oncelikle sunu soyleyebilirim telefonun eksik diyebilecegimiz tek eksigi 3g ile arama olmamasi bence onun disinda cok harika bi cihaz. S4 deki isinma rehberden ve kameradan gec cikma gibi sorunlar yok. Ve nerdeyse hic isinma yok cihazda.kullanan birisi olarak tavsiye ediyorum.

• Galaxy S4 kullanıcısı olarak bugün LG G2 Yİ teknosadan aldım. Telefondaki ilk izlenimim ekran çerçevesinin epey ince olmasıydı. S4 ile yanyana koyduğunuzda farkı görüyorsunuz. Ancak çok büyük bir fark olmadığını da söylemeliyim. Kutudan çıkan şarj kablosu ve diğer aksesuarların da telefonla aynı renkte olması güzel zira S4 de telefonum siyah aksesuarları beyaz renkti :) benim gibi samsungun ara yüzünden sıkılan biri için G2 de özelleştirilebilir tuşlar ve sanal tuşlar güzel geldi. arkadaki tuşlar ilk etapta güzel görünmekle beraber telefon elimde olduğu sürede hiç kullanmadığımı fark ettim. ekrana iki kez dokunarak açıp-kapamak daha pratik sanki. samsungun fiziksel tuş takımı da gayet iyiydi bence. Telefon S4 den ağır hele de benim gibi ağırlık takıntınız varsa ciddi rahatsız olabilirsiniz. Tabi batarya ona göre de S4 den daha iyi ancak bunu kullandıkça anlayacağım. LG nin ekran görüntüleri özellikle internette gezerken bariz iyi. keskinlik-okunabilirlik S4 den açıkça üstün. ancak iş müzik dinlemeye gelince değişiyor çünkü G2 nin hoparlörleri iyi değil. yeterli ses çıkışı yok gibi. samsung bu konuda daha iyi. ancak G2 nin kutudan çıkan kulaklıkları cidden çok çok iyi . hem telefonda hem pc de denedim çıkış ve netlik diğer telefonların kulaklıklarına nazaran kat kat üstün diyebilirim. GALAXY S4 de en büyük sıkıntı kamera açılışı, rehber açılışı ve donma problemleri oluyordu. G2 de bu sorunlar şimdilik yok ama ileride ne olur bilemem. Kamerası da gayet iyi ve arayüz olarak S4 ile hemen hemen aynı. Özellikle her tv ile uyumlu kumanda özelliği çok hoşuma gitti. gerçi samsungda da tv kumanda özelliği vardı ancak arayüz ve desteklediği modeller LG G2 kadar iyi değildi. Ana ekranda üç parmağınızla görev yöneticisine benzeyen kullandığınız uygulamaları gösteren güzel bir arayüzde mevcut. Şarj durumunu henüz yeni aldığım için yazamıyorum ancak yeni birşeyler çıkarsa tekrar yazacağım. LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde
    LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

• quote:

Orijinalden alıntı: bodemind

Galaxy S4 kullanıcısı olarak bugün LG G2 Yİ teknosadan aldım. Telefondaki ilk izlenimim ekran çerçevesinin epey ince olmasıydı. S4 ile yanyana koyduğunuzda farkı görüyorsunuz. Ancak çok büyük bir fark olmadığını da söylemeliyim. Kutudan çıkan şarj kablosu ve diğer aksesuarların da telefonla aynı renkte olması güzel zira S4 de telefonum siyah aksesuarları beyaz renkti :) benim gibi samsungun ara yüzünden sıkılan biri için G2 de özelleştirilebilir tuşlar ve sanal tuşlar güzel geldi. arkadaki tuşlar ilk etapta güzel görünmekle beraber telefon elimde olduğu sürede hiç kullanmadığımı fark ettim. ekrana iki kez dokunarak açıp-kapamak daha pratik sanki. samsungun fiziksel tuş takımı da gayet iyiydi bence. Telefon S4 den ağır hele de benim gibi ağırlık takıntınız varsa ciddi rahatsız olabilirsiniz. Tabi batarya ona göre de S4 den daha iyi ancak bunu kullandıkça anlayacağım. LG nin ekran görüntüleri özellikle internette gezerken bariz iyi. keskinlik-okunabilirlik S4 den açıkça üstün. ancak iş müzik dinlemeye gelince değişiyor çünkü G2 nin hoparlörleri iyi değil. yeterli ses çıkışı yok gibi. samsung bu konuda daha iyi. ancak G2 nin kutudan çıkan kulaklıkları cidden çok çok iyi . hem telefonda hem pc de denedim çıkış ve netlik diğer telefonların kulaklıklarına nazaran kat kat üstün diyebilirim. GALAXY S4 de en büyük sıkıntı kamera açılışı, rehber açılışı ve donma problemleri oluyordu. G2 de bu sorunlar şimdilik yok ama ileride ne olur bilemem. Kamerası da gayet iyi ve arayüz olarak S4 ile hemen hemen aynı. Özellikle her tv ile uyumlu kumanda özelliği çok hoşuma gitti. gerçi samsungda da tv kumanda özelliği vardı ancak arayüz ve desteklediği modeller LG G2 kadar iyi değildi. Ana ekranda üç parmağınızla görev yöneticisine benzeyen kullandığınız uygulamaları gösteren güzel bir arayüzde mevcut. Şarj durumunu henüz yeni aldığım için yazamıyorum ancak yeni birşeyler çıkarsa tekrar yazacağım. LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde
    LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

ilk defa adam gibi s4 ile kıyaslayana denk geldim. Hocam berhudar olasınız :D herkes ilgi duyduğu neyse ona gore kısıtlı kıyaslama yapmıştı :D

• @ bodemint @ semizotu ss
    Hayırlı olsun arkadaşlar.Bugün bende inceledim cihaz çok güzel fakat arkadaki tuşlar kullanışsız geldi yada ilk defa gördüğüm için değişik geldi, çoğunlukla kılıf ile kullansak bile telefonu masaya falan arkasının üzerine koyuyoruz.Kısa zamanda o tuşlar deforme olur mu sizce?

• LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizdeLG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde Yukarıda da yazdım tuşlar gayet kibar duruyor özellikle fiziksel açma - kapama tuşunun ışıklandırılması gayet zarif ancak telefon elindeyken kullandınmı diye sorarsanız cevabım hayır. ancak telefonu yeni aldım ve bu durum belki de alışma ile alakalı olabilir o nedenle zamanla daha iyi anlaşılacak bir konu bu . Bu arada telefonda S4 de olduğu kadar ısınma olmadığını da söyleyebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodemind -- 1 Ekim 2013; 1:01:02 >

• 32gb siyah olanin satışı var mi şu anda arkadaşlar?

• 1 dk lık 1080p@ 60 fps video kaydı ne kadar yer kaplıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zealous

32gb siyah olanin satışı var mi şu anda arkadaşlar?

ben hiç görmedim, merakla bekliyorum.
  • Arkadaşlar kıyaslama yaparken birkaç noktayı atlıyorsunuz
    LG Samsung dan Htc den ve İphone dan çok esinleniyor ama yazılım ve tasarımda çok iyi şeyler çıkartıyor.
    İlk bir telefonu elinize almanız gerek çünkü tablolar grafikler çok yanıltıcı oluyor çoğu zaman.
    tüm testleri en iyi şekillde geçse de uzun süre kullanımda aynı performansı vermiyor .

Samsungun acil durumda gereksiz kasılması(donanımına oranla). Menü geçişlerinde ve kullanımda amoled den kaynaklı geç tepki vermesi (Geliştirici seçeneklerinden Dokunma eylemlerini göster dediğinizde siyah ekran da iki aşağı yukları yapın göreceksiniz. parmaktan sonra gelecek)Htc ve sony de aynı şekilde
    İphonun pahalı ve kısıtlayıcı olmasının yanında
    LG hem ucuz hem de iphone yakın tepki süresi ve akıcılık sağlarken sınırsız özgürlük sunuyor.

Ben optimus g kullanıcısıyım S4 e niyetlenirken kullanma fırsatı bulup da tutulanlardan.

Telefonun tepki süresi .akıcılığı. qslide ve tasarım yetti bana
    kamera olarak 13 mp kalitesinde olmaması
    uzun süre son parlaklıkta kullanamama ve
    telefonun ekranı yukarı bakacak sekilde düz zemine koyulduğunda ses çıkmaması bile soğutmadı.
    hafızanın %70 i dolu ama ilk günkü gibi seri ve akıcı.tasarım zaten çok şık.hem de uygun.

LG g2 için önerilerim
    fiziksel tuş olmaması çok hoş çünkü diğer android geliştiricilerini takip eden arkadaşlar bilir. adamlar ekrandan tuşu tamamen kaldırıp "pie control" ile 5.2 inc ekranı tamamen kullanıyorlar . çok mantıklı ve çok sahane birşey.
    fiziksel tuşcular izlesin 2.40 .saniye ye dikkat
    https://www.youtube.com/watch?v=1F7l4d3bjFM

Hafıza kartı desteğine gerek yok artık arkadaşlar 32 gb rahatlıkla yetiyor.
    ekran çıtalarının genişliğine takılan arkadaşlar olmuş. güldürmeyin arkadaşlar.

Lg g2 kullanan arkadaşlara sorularım olacak
    ısınması nasıl?
    sarj süresi nedir?
    Akıcılık ve serilik nasıl?
    Geliştirici seçeneklerinden - dokunma eylemlerini açtığınızda koyu ekran üzerinde aşağı yukarı yapıldığında imleç hızı nasıl.takip edebiliyor musunuz?
    sensorler açık olduğunda (özellikle çift dokunma ile ekran açılıp kapatılma özelliği açıldığında) sarj süresi ciddi şekilde etkileniyor mu?
    Teşekkürler

• Ben almanyada da görmedim 32gbligi.Sabirsizlikla bekliyorum....

• G2 de de ısınma olayı var ancak S4 deki kadar olmadığını rahatlıkla söyleyebilirm. sanırım işlemci ile alakalı bir durum. G2 de ekran görüntüsü almak diğer telefonlara göre biraz daha zor zira arkadaki iki düğmeye aynı anda basmak gerekiyor bu da hiç pratik değil açıkçası. bu arada g2 de 3G görüntülü görüşme yapamıyorsunuz. bu kadar para verip de bu özelliğin olmaması (ki bu güne kadar neredeyse hiç kullanmadım ) bana göre eksiklik.

Şarj konusunda hiç kimse kesin birşey diyemez çünkü herkes telefonu yeni aldı ve yeni bataryalar sizde bilirsiniz ki uzun süre dayanır. Ben internet tel görüşmesi , sensörler vs açık olarak 2 güne yakın kullandım ama GALAXY S4 de ilk zamanlar buna yakındı. o nedenle şarj konusu zamanla anlaşılabilecek bir şey.

telefon gayet akıcı ve seri samsungu S4 ü nasıl kullanıyorsam aynısı diyebilirim. G2 , S4 ün ekranından bariz olarak net, keskin ve belirgin. Herne kadar ppi değeri samsungun daha iyi olsada emin olun LG G2 çok daha net. ancak yine de S4 ü satıp G2 almaya değer mi derseniz ben değmez, bekleyin derim. Tabi son karar herzaman alıcıya aittir.

• quote:

G2 de de ısınma olayı var ancak S4 deki kadar olmadığını rahatlıkla söyleyebilirm. sanırım işlemci ile alakalı bir durum. G2 de ekran görüntüsü almak diğer telefonlara göre biraz daha zor zira arkadaki iki düğmeye aynı anda basmak gerekiyor bu da hiç pratik değil açıkçası. bu arada g2 de 3G görüntülü görüşme yapamıyorsunuz. bu kadar para verip de bu özelliğin olmaması (ki bu güne kadar neredeyse hiç kullanmadım ) bana göre eksiklik.

Şarj konusunda hiç kimse kesin birşey diyemez çünkü herkes telefonu yeni aldı ve yeni bataryalar sizde bilirsiniz ki uzun süre dayanır. Ben internet tel görüşmesi , sensörler vs açık olarak 2 güne yakın kullandım ama GALAXY S4 de ilk zamanlar buna yakındı. o nedenle şarj konusu zamanla anlaşılabilecek bir şey.

telefon gayet akıcı ve seri samsungu S4 ü nasıl kullanıyorsam aynısı diyebilirim. G2 , S4 ün ekranından bariz olarak net, keskin ve belirgin. Herne kadar ppi değeri samsungun daha iyi olsada emin olun LG G2 çok daha net. ancak yine de S4 ü satıp G2 almaya değer mi derseniz ben değmez, bekleyin derim. Tabi son karar herzaman alıcıya aittir.

Ekran görüntü akmak su ana kadar ki en kolay telefon. Ekran görüntü almak için sanal tuşlardan en sağda olanı 1.5 cm yukarı çekip bırakın. Görüntü ister kaydedin ister paylaşın. Bu kadar basit. Hatta isterseniz görüntünün üzerine işaretleme veya not da yazabilirsiniz

• quote:

G2 de de ısınma olayı var ancak S4 deki kadar olmadığını rahatlıkla söyleyebilirm. sanırım işlemci ile alakalı bir durum. G2 de ekran görüntüsü almak diğer telefonlara göre biraz daha zor zira arkadaki iki düğmeye aynı anda basmak gerekiyor bu da hiç pratik değil açıkçası. bu arada g2 de 3G görüntülü görüşme yapamıyorsunuz. bu kadar para verip de bu özelliğin olmaması (ki bu güne kadar neredeyse hiç kullanmadım ) bana göre eksiklik.

Teşekkürler tecrübelerinizi yazdığınız için.

S4 ü bırakıp almaya değmez dediğiniz gibi.
    Yeni telefon alacaklara s4 den önce düşünülmesi gereken bir telefon diyebilir miyiz?

not
    Arkadaş da paylaşmış ekran görüntüsü alma olayını bir videoda izlemiştim ya home yada seçenekler tuşuna basılı tutunca ekran görüntüsü alma seçeneği çıkıyordu.

• Arkadaşlar,
    3G olmadığından bahsediliyor,
    görüntülü görüşme anlamında mı yoksa internet bağlantısı olarak mı ?
    görüntülü görüşme olmalı diye düşünüyorum....
    internet hızı ve kalitesi hakkında kullanan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirse.....
  • Erdi Bey İncelemeniz İçin ellerinize sağlık...
    Alttaki hoparlörleri detaylı incelediğiniz açık peki benim karşılaitığım sorunu belirteyim eğer öyle ise alacak arkadaşların da dikakt etmesi gerekli.
    Alttaki hoparlörlerden ekran tukarıda iken sağda kalan hoparlör den ses geldiği bariz belli ancak elinizle kapattığınız da solda kalandan gelmediğini farkettim. telefonu edinenlerden böyle bir şeyle karşılaşan yada merak edip deneyen oldu mu ? Telefonu değiştirmek servise yollamak için bayi ye gittiğimde aklıma geldi LG Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi edindim. "Meğerse telefonumuzun altında 2 hoparlör yokmuş. Sağdaki hoparlör soldaki ise mikrofon delikleriymiş."
    Bu doğru mudur ?
    Şayet doğru ise Turkc..'den taahhüt ile aldığın telefonu 7 gün içerisinde iade etme şansım var mıdır ? (mümkün değil ise yenisi ile değiştirme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROV3R -- 2 Ekim 2013; 15:44:58 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.