Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye veya avrupa romlarından birini yüklerseniz cihaz Türkçe olur, ayrıntılı bilgiyi G2 ana başlığında ilk sayfada bulabilirsiniz...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim kardesim beceremezsem yardimci olursan cok sevinirim
  • engin62 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ana konuyu şöyle bir okuduktan sonra gayet basit bir işlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROV3R

Erdi Bey İncelemeniz İçin ellerinize sağlık...
    Alttaki hoparlörleri detaylı incelediğiniz açık peki benim karşılaitığım sorunu belirteyim eğer öyle ise alacak arkadaşların da dikakt etmesi gerekli.
    Alttaki hoparlörlerden ekran tukarıda iken sağda kalan hoparlör den ses geldiği bariz belli ancak elinizle kapattığınız da solda kalandan gelmediğini farkettim. telefonu edinenlerden böyle bir şeyle karşılaşan yada merak edip deneyen oldu mu ? Telefonu değiştirmek servise yollamak için bayi ye gittiğimde aklıma geldi LG Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi edindim. "Meğerse telefonumuzun altında 2 hoparlör yokmuş. Sağdaki hoparlör soldaki ise mikrofon delikleriymiş."
    Bu doğru mudur ?
    Şayet doğru ise Turkc..'den taahhüt ile aldığın telefonu 7 gün içerisinde iade etme şansım var mıdır ? (mümkün değil ise yenisi ile değiştirme)

valla iyiymiş, ufacık hoparlörlerden stereo alamadığınız için telefonu iade mi edeceksiniz?? stereo olsa size ne getirisi olacaktı merakımdan soruyorum.

nereye varacak bu "özellik" manyaklığı? ben kendim de satın aldım telefonu (4 senedir akıllı telefon kullanan orta-ileri kullanıcılardan biriyim) ve bugüne kadar gördüğüm en başarılı android cihaz (evet en başarılı)

bazıları kulaklıktan gelen sesin khz değerlerinin yetmediğini söylüyor, birisi stereo hoparlör yok diyor. eee, stereo mikrofon var onu ne yapacağız?

• LG G2'nin, S4, Xperia Z1 ve Xperia Z'den iyi olduğu noktalar:

- Her şeyiyle kamerası.. Safir camı olsun, titreşimi önleyici teknolojisi olsun, 1080p 60 fps kayıt yapabilmesi olsun, çekim kalitesi olsun hepsi çok iyi..
    - Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çipseti ve Quad-core 2.26 GHz Krait 400 işlemcisi..
    - Adreno 330 grafik birimi..
    - 3000 mah pili..
    - Dar bir çerçeveye ve küçük boyutlara sahip olması ( Bu alanda Z1'den daha iyi, Xperia Z serisi bu konuda rezalet)

Sırf bu işlemci ve grafik birimi bile yeter LG G2'yi diğerlerinden ayırmak için.. Nexus 5'i bekleyeceğim eğer beklediğim gibi çıkmazsa yeni telefonum LG G2 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 12 Ekim 2013; 16:00:47 >
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    +
    Ki kulaklığını takınca sterio ses veriyor cihaz, 24 bit/192kHz Hi-Fi playback/ses kayıt ve audio zoom için de 3 tane mikrofon eklemiş adamlar! Quadbeat 2 kulaklıklar da cabası... Bu cihazın sesine "bilinçli" bir şekilde laf etmek için müzikle profesyonel olarak ilgileniyor olmak gerekir herhalde
    Ayrıca, ellerinde taşıdıkları bir cihazın hoparlörlerinden sterio ses gelseydi ayırt edebilecekler miydi merak ediyorum, enteresan insanlarız vesselam, forumda birkaç kişinin uğraşılarının sonucu bu, telefonun
    üzerine sinek konsa mideleri bulanır oldu insanların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 12 Ekim 2013; 16:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: ROV3R

Erdi Bey İncelemeniz İçin ellerinize sağlık...
    Alttaki hoparlörleri detaylı incelediğiniz açık peki benim karşılaitığım sorunu belirteyim eğer öyle ise alacak arkadaşların da dikakt etmesi gerekli.
    Alttaki hoparlörlerden ekran tukarıda iken sağda kalan hoparlör den ses geldiği bariz belli ancak elinizle kapattığınız da solda kalandan gelmediğini farkettim. telefonu edinenlerden böyle bir şeyle karşılaşan yada merak edip deneyen oldu mu ? Telefonu değiştirmek servise yollamak için bayi ye gittiğimde aklıma geldi LG Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi edindim. "Meğerse telefonumuzun altında 2 hoparlör yokmuş. Sağdaki hoparlör soldaki ise mikrofon delikleriymiş."
    Bu doğru mudur ?
    Şayet doğru ise Turkc..'den taahhüt ile aldığın telefonu 7 gün içerisinde iade etme şansım var mıdır ? (mümkün değil ise yenisi ile değiştirme)

valla iyiymiş, ufacık hoparlörlerden stereo alamadığınız için telefonu iade mi edeceksiniz?? stereo olsa size ne getirisi olacaktı merakımdan soruyorum.

nereye varacak bu "özellik" manyaklığı? ben kendim de satın aldım telefonu (4 senedir akıllı telefon kullanan orta-ileri kullanıcılardan biriyim) ve bugüne kadar gördüğüm en başarılı android cihaz (evet en başarılı)

bazıları kulaklıktan gelen sesin khz değerlerinin yetmediğini söylüyor, birisi stereo hoparlör yok diyor. eee, stereo mikrofon var onu ne yapacağız?

Hastalik ne olcak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

LG G2'nin, S4, Xperia Z1 ve Xperia Z'den iyi olduğu noktalar:

- Her şeyiyle kamerası.. Safir camı olsun, titreşimi önleyici teknolojisi olsun, 1080p 60 fps kayıt yapabilmesi olsun, çekim kalitesi olsun hepsi çok iyi..
    - Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çipseti ve Quad-core 2.26 GHz Krait 400 işlemcisi..
    - 3000 mah pili..
    - Dar bir çerçeveye ve küçük boyutlara sahip olması ( Bu alanda Z1'den daha iyi, Xperia Z serisi bu konuda rezalet)

Sırf bu işlemci ve grafik birimi bile yeter LG G2'yi diğerlerinden ayırmak için.. Nexus 5'i bekleyeceğim eğer beklediğim gibi çıkmazsa yeni telefonum LG G2 olacak.

Bu bekleme olayıda bir başka hastalık

Belirttiğiniz özellikleri üstelik uygun fiyata vermiş adamlar illa nexus gibi tipsiz bir cihaz alacaksınızda nolacak..

Sanki şuan 4.3 kullananlar LG G2 kullananlardan daha mı fazla keyif alıyor, hiç sanmıyorum..

• Dun g2 ile antutu testinden 35441 puan aldim.sizce nasil

• masa üstü menü ikonları yanyana 5 tane, bunu bir ara 4 tane yapmıştım nerden yapmıştım bulamıyorum, nasıl yapılıyor teşekkür ederim.
  • beyler bu nedir yahu ? rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdispowerr

Depolama alanı Micro SD kart desteği olmayan telefonlar için çok önemli !
    Farzedelimki LG G2 16 Gbyt aldınız !
    Oyun yüklediniz Full HD video çektiniz ve telefon hemen doluverdi
    Birde bilgisayarınız varsa tabi,bilgisayara çektiğiniz videoları aktarmayla uğraşacaksınız !
    Bir telefona eğer 2000 TL civarında para ödüyorsanız o telefonu ya Hava atmak için veya Eğlenmek için Kullanacaksınız Demektir !
    Eğlenmeyi 16 Gbytla yapamazsınız Samsung Galaxy S4 16 Gbyt Hafızası olabilir ama Micro SD ile genişletebilirsiniz !
    Ama LG G2 16 GByt da bu malesef mümkün değil !
    Her zaman fazla bellek iyidir,istediğiniz kadar oyun program film atmak için tabi

Yok bana 16 Gbyt Yeter diyorsa bir kullanıcı ilerida ah keşke biraz yükseğini alsaydım video çektim yerim kalmadı diye yakınacaktır

Eğer Hava atmak için alınıyorsa LG G2 o zaman 16 Gbyt gayet yeterli ;)

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

piyasada bukadar çok sayıda 16gb lık G2 bulunmasına acıyorum. o telefonlara harcadığınız panele yazık. ulan çok mu zor 32 koyup kullanıcı deneyimini katlamak???

ben sadece watsapp-face takılırım diyen basit kullanıcıları düşünerek 16gb üretilebilir lafım yok, ama böyle olsa da az miktarda üretilmesini ve piyasadaki cihazların çok çok büyük çoğunluğunun en az 32gb lık olmasını beklerim.

bakıyosun G2 konusunda millet telefona usb kablo, kablonun ucuna kart adaptörü, adaptöre de sd kart takıp hafıza büyütme derdinde. yazık yemin ediyorum yazık lan. böylesine harika bi telefon üretmişsin ve sana hiçbir ağırlığı olmayacak bir 16gb hafıza farkını koymayıp milleti böyle abidik gübidik çözümlere zorluyosun
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

LG G2'nin, S4, Xperia Z1 ve Xperia Z'den iyi olduğu noktalar:

- 3000 mah pili..

Bu bekleme olayıda bir başka hastalık

Belirttiğiniz özellikleri üstelik uygun fiyata vermiş adamlar illa nexus gibi tipsiz bir cihaz alacaksınızda nolacak..

Sanki şuan 4.3 kullananlar LG G2 kullananlardan daha mı fazla keyif alıyor, hiç sanmıyorum..

Valla aynen öyle oldu ya :D Ben sırf tipi ve donanımı için bekliyorum Nexus 5i eğer tasarımı daha güzel ve donanımı daha yüksek olursa onu alırım. Normalde s4 alacaktım iyiki beklemişim diyorum yoksa g2 yi kaçıracaktım. Hem de donanımı pek iyi değil s4ün hala teknolojisi eski gpular kullanmaya devam ediyorlar galaxy serisinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

beyler bu nedir yahu ? rezillik.

Bu tamamen adamdan kaynaklanan bir sorun ara sıra bende de oluyor. Nedeni parmakların nemli ya da terli olması. Eger dokunmatik ekranı kullandığınız zaman ekranda yağ gibi iz çıkarsa ekran net algılayamıyor. Nedeni ekranların sıvıya da duyarlı olmasıdır. Sadece G2ye özgü bir durum değil her telefonda olur. Mesela Xperia Z'de de rüzgar ve sıvı dokunmatik ekranı etkiliyor.

• hafıza kartı takılamaması ve ön tasarımının s4'e benzemesi dışında çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

hafıza kartı takılamaması ve ön tasarımının s4'e benzemesi dışında çok iyi

Bu telefona sd kart takılamamasının mantığı nedir anlamadım, nasıl bir amaçla böyle saçma bir iş yapılmış sırf bu yüzden bir sürü müşteri kaybeder bu telefon
  • quote:

Birde bilgisayarınız varsa tabi,bilgisayara çektiğiniz videoları aktarmayla uğraşacaksınız !
    Bir telefona eğer 2000 TL civarında para ödüyorsanız o telefonu ya Hava atmak için veya Eğlenmek için Kullanacaksınız Demektir !
    Eğlenmeyi 16 Gbytla yapamazsınız Samsung Galaxy S4 16 Gbyt Hafızası olabilir ama Micro SD ile genişletebilirsiniz !
    Her zaman fazla bellek iyidir,istediğiniz kadar oyun program film atmak için tabi

Yok bana 16 Gbyt Yeter diyorsa bir kullanıcı ilerida ah keşke biraz yükseğini alsaydım video çektim yerim kalmadı diye yakınacaktır

16 gblık aldıysak hava atmak için mi? Mühteşem mantık! Aferin!

Telefonu piyasaya çıktığı gün 16 gblık aldım çünkü 32gb için beklemek istemedim. 32 gb stokta yoktu ve ne zaman geleceği belli değil dediler!

16 gb fazlasıyla yetiyor, niye mi?

1- Maillerim serverda duruyor. Hem hız, hem depolama hem de maliyet açısından avantajlı.
    2- Videolarım ve resimlerim telefonda çekim yaptıktan sonra, ilk wifi bağlantımda otomatik cloud'a atılıyor. Telefonda durmasından çok daha güvenli. Depolama ve paylaşım rahatlığı da sağlıyor.
    3- Telefona film kopyalamakla uğraşmak yerine kendi serverımdan live stream izliyorum. Zaman ve depolamadan kazanıyorum.
    4- Telefonla pek oyun oynamıyorum. PS Vita varken pek haz vermiyor.
    5- 32gb için bekleseydim pek ihtiyacım olmadığı halde 200 TL daha fazla verecek ve 129TL'lik orijinal kılıftan alamayacaktım.

Bütün bunları neden mi anlatıyorum?

1- Varsayımın ve genellemen anlamsız.
    2- Ciddiye alıp, 16 gblık modeli aldığına üzülenler oldu ise yardımı olur.

• Burada da özet bir LG G2 & Samsung Galaxy Note 3 hangisi daha iyi? karşılaştırma var :

LG G2 & Samsung Galaxy Note 3 hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gembruce

quote:

16 gblık aldıysak hava atmak için mi? Mühteşem mantık! Aferin!

Telefonu piyasaya çıktığı gün 16 gblık aldım çünkü 32gb için beklemek istemedim. 32 gb stokta yoktu ve ne zaman geleceği belli değil dediler!

16 gb fazlasıyla yetiyor, niye mi?

1- Maillerim serverda duruyor. Hem hız, hem depolama hem de maliyet açısından avantajlı.
    2- Videolarım ve resimlerim telefonda çekim yaptıktan sonra, ilk wifi bağlantımda otomatik cloud'a atılıyor. Telefonda durmasından çok daha güvenli. Depolama ve paylaşım rahatlığı da sağlıyor.
    3- Telefona film kopyalamakla uğraşmak yerine kendi serverımdan live stream izliyorum. Zaman ve depolamadan kazanıyorum.
    4- Telefonla pek oyun oynamıyorum. PS Vita varken pek haz vermiyor.
    5- 32gb için bekleseydim pek ihtiyacım olmadığı halde 200 TL daha fazla verecek ve 129TL'lik orijinal kılıftan alamayacaktım.

Bütün bunları neden mi anlatıyorum?

1- Varsayımın ve genellemen anlamsız.
    2- Ciddiye alıp, 16 gblık modeli aldığına üzülenler oldu ise yardımı olur.

Hocam öncelikle herkesin senin gibi PS Vita ile oynama şansı yok

Ben 32 GB aldım kılıfı da aldım

Şahsi fikirlerimi yazdım yazımda bir genelleme göremiyorum

• Herkese slm burdaki en eski g2 kullanicilarindan biri olarak turkiyeye gelmeden 1 hafta oncesinde almistim oncelikle iphone 5imi verip bunu sifir olarak aldim yani iosdan androide gecmek biraz zordur lakin incelemelerimde iphone 5 den ozellik olarak 2 gomlek ustun olan bir cihazi ustelik sadece takas yaparak alma firsatini kacirmadim gelelim ayrintilara pil konusunda akilli cihazlarin en mukemmeli cok konusan biri oldugum halde cihaz 1.5 gun rahat gidiyor arada oyunda oynuyorum kamera gercekten guzel pixel kalitesi ve zoomu s4 ve iphone5 e gore cok cok ustun tuslarin arkada olmasi basta zor gorunebilir ama cok kullanisli hoprlore ve kulakliga takilan arkadaslar muzik seti almiyoruz acaba kackere hoporlor acip muzik dinliyoruz hafizasina takilip yerden yere vuranlar iphone yillardir boyle ama ses eden yok bence samimi olup cihazi fiyat performans acisindan degerlendirelim eger degerlendirme yapacaksam her yonuyle 10 uzerinden 9 veririm bu cihaza

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.