Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Platform olarak eksiğini hissettiğiniz şeyler neler Lg G2'de İOS'tan sonra..

Birde uzun zamandır kullanıyorsunuz sormak istedim, kaptmaya zorlama-takılma yada restart gibi androidin kaçınılmaz sorunlarını ne sıklıkla yaşıyorsunuz?

Telefonu arada kapatıp açma ihtiyacı oluyor mu yavaşlama şişme hissediyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ten_don T kullanıcısına yanıt
    Galaxy giodan yani andridden iosa gectim ve sunu dedim steve jobs bu isin piriymis taki ios 7ye kadar sukadarini soylim ios ile andridi kiyaslamak bana sacma geliyor iosun uygulamalari hangi kategoride olurda olsun ozelliklede oyunda androidin 5 gomlek ustunde ama telefonu kiyaslicaksak bu cihazi ve ozeLlikleri iphoneden kesinlikle daha kaliteli acilip kapanmada en ufak takilma vs olmuyor isinma olayini ben hic yasamadim baska metak ettigin birsey olursa cevaplarim

• ten_don T kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiginiz sorunu eski samsungda cok yasiyodum ama bugune kadar bu cihazda oyle birseyle karsilasmadim bunuda islemci kalitesi ve hizina bagliyorum

• real racing 3 oynarken o sanal tuşlar gerçekten çok kötü duruyor. Kesin baya teki alıcak bu yuzden. bi dahaki modelde buyuk ıhtımal o tusları kaldırırlar
  • Katiliyorum eksi yani o tuslar

• Arkadaslar ciktigindan beri takip ettigim g2 yi dun almis bulunuyorum fakat bugun ilk kez disarida 3g ile kullaniyorum ve whatsapp faceook messenger line ve instagram uygulamarimda etkilesim yok.mesaj atip alamiyorum instagramda akis yenilenmiyor.ama diger uygulamalar face twitter vb. sorunsuz calismakta nedenini bilen yada bu sorunu yasayan varaa acil yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: ROV3R

Erdi Bey İncelemeniz İçin ellerinize sağlık...
    Alttaki hoparlörleri detaylı incelediğiniz açık peki benim karşılaitığım sorunu belirteyim eğer öyle ise alacak arkadaşların da dikakt etmesi gerekli.
    Alttaki hoparlörlerden ekran tukarıda iken sağda kalan hoparlör den ses geldiği bariz belli ancak elinizle kapattığınız da solda kalandan gelmediğini farkettim. telefonu edinenlerden böyle bir şeyle karşılaşan yada merak edip deneyen oldu mu ? Telefonu değiştirmek servise yollamak için bayi ye gittiğimde aklıma geldi LG Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgi edindim. "Meğerse telefonumuzun altında 2 hoparlör yokmuş. Sağdaki hoparlör soldaki ise mikrofon delikleriymiş."
    Bu doğru mudur ?
    Şayet doğru ise Turkc..'den taahhüt ile aldığın telefonu 7 gün içerisinde iade etme şansım var mıdır ? (mümkün değil ise yenisi ile değiştirme)

valla iyiymiş, ufacık hoparlörlerden stereo alamadığınız için telefonu iade mi edeceksiniz?? stereo olsa size ne getirisi olacaktı merakımdan soruyorum.

nereye varacak bu "özellik" manyaklığı? ben kendim de satın aldım telefonu (4 senedir akıllı telefon kullanan orta-ileri kullanıcılardan biriyim) ve bugüne kadar gördüğüm en başarılı android cihaz (evet en başarılı)

bazıları kulaklıktan gelen sesin khz değerlerinin yetmediğini söylüyor, birisi stereo hoparlör yok diyor. eee, stereo mikrofon var onu ne yapacağız?

Abi Yerden yere vurdunuz beni bi sakin olun :D telefonu çıktıktan bir hafta sonra aldım. Dolayısıyla sağla solla kıyaslayamadım. Ben kendimi yanlış ifade etmişim. Burda mu mesajı paylaşmamın amacı "eğer sadece benim telefonumun durumu buysa" iade edebilir miyim di. Çünkü;
    Bir düşünsenize telefonun altında birebir açılmış 2 hoparlör gibi kısmı görüyorsunuz. Stereo zannedip açıyorsunuz ama birinden ses geliyor. Bunu fiziksel bir arıza sandığım için iade etmek istemiştim. O kadar yoksa telefonun her özelliğinden memnunum ve tavsiye de ediyorum ;)

• LG G2 için Android 4.3 güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ?? Zira samsung son zamanlarda çıkardığı hemen tüm cihazlarına güncelleme vereceğini duyurdu.
  • Galaxy s4′ten geçecek arkadaşlar için tavsiyeler :

S4 deki rehber ve telefon için 3-4 saniye bekletip deli eden o kronik sorun bunda yok tak diye giriyorsun açıyor. telefon arama menüsü özelleştirmesi çok güzel, istediğin sütuna istediğini koyabiliyorsun yada silebiliyorsun. ( çevirici -rehber- favoriler gibi)

oyunda iken home tuşuna bastın o'da ne bekliyorsun widgetler falan yükleniyor değil mi ? 4-5 saniye ekran yüklemesini bekliyorsun. o sorun burda yok anında geri bildirim.

ram miktarına paralel olarak multitasking daha efektif çalışıyor.

S4 de Kamera yı yada mesajlaşmayı kilit ekranından açarken donma-siyah ekran vs oluyor değilmi ??? Kilit ekranından istediğin uygulama resmen yağ gibi.
  • arka kapak gıcırdaması herkeste varmı arkadaşlar yoksa banamı denk gelmiş ? TEŞEKKÜRLER .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodemind

Galaxy s4′ten geçecek arkadaşlar için tavsiyeler :

S4 deki rehber ve telefon için 3-4 saniye bekletip deli eden o kronik sorun bunda yok tak diye giriyorsun açıyor. telefon arama menüsü özelleştirmesi çok güzel, istediğin sütuna istediğini koyabiliyorsun yada silebiliyorsun. ( çevirici -rehber- favoriler gibi)

oyunda iken home tuşuna bastın o'da ne bekliyorsun widgetler falan yükleniyor değil mi ? 4-5 saniye ekran yüklemesini bekliyorsun. o sorun burda yok anında geri bildirim.

ram miktarına paralel olarak multitasking daha efektif çalışıyor.

S4 de Kamera yı yada mesajlaşmayı kilit ekranından açarken donma-siyah ekran vs oluyor değilmi ??? Kilit ekranından istediğin uygulama resmen yağ gibi.

telefon arama menüsü özelleştirmesi çok güzel, istediğin sütuna istediğini koyabiliyorsun yada silebiliyorsun. ( çevirici -rehber- favoriler gibi)

bunu nasıl yapabılırız hocam mesela ben yesıl telefon sımgesıne tıkladığımda ılk olarak acılan sayfada cevır degılde cagrı gecmısı goruntulensın ıstıyorum bır yolu varmı bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansel -- 6 Kasım 2013; 14:28:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytan01

Herkese slm burdaki en eski g2 kullanicilarindan biri olarak turkiyeye gelmeden 1 hafta oncesinde almistim oncelikle iphone 5imi verip bunu sifir olarak aldim yani iosdan androide gecmek biraz zordur lakin incelemelerimde iphone 5 den ozellik olarak 2 gomlek ustun olan bir cihazi ustelik sadece takas yaparak alma firsatini kacirmadim gelelim ayrintilara pil konusunda akilli cihazlarin en mukemmeli cok konusan biri oldugum halde cihaz 1.5 gun rahat gidiyor arada oyunda oynuyorum kamera gercekten guzel pixel kalitesi ve zoomu s4 ve iphone5 e gore cok cok ustun tuslarin arkada olmasi basta zor gorunebilir ama cok kullanisli hoprlore ve kulakliga takilan arkadaslar muzik seti almiyoruz acaba kackere hoporlor acip muzik dinliyoruz hafizasina takilip yerden yere vuranlar iphone yillardir boyle ama ses eden yok bence samimi olup cihazi fiyat performans acisindan degerlendirelim eger degerlendirme yapacaksam her yonuyle 10 uzerinden 9 veririm bu cihaza

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Hafıza kartı olmayan ve bu kadar para verilen telefona 16 gb yazık olur 32 gb almak şart. Ferrari alıpta içine 10 liralık benzin almak gibi Süper hızlı ama birşey yükleyecek yer yok. Bu kamera ile 10 dakika video çeksen dolar zaten o hafıza

Telefonu dizi çekimleri için kullanmayacağımıza göre sorun yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Hafıza kartı olmayan ve bu kadar para verilen telefona 16 gb yazık olur 32 gb almak şart. Ferrari alıpta içine 10 liralık benzin almak gibi Süper hızlı ama birşey yükleyecek yer yok. Bu kamera ile 10 dakika video çeksen dolar zaten o hafıza

Telefonu dizi çekimleri için kullanmayacağımıza göre sorun yok bence.

Benim gibi telefonun etinden sütünden en küçük damlasına kadar kullananlara 16 yetmiyor işte.

• Kendimce hesap yaptım yaklaşık olarak maksimum kullandığım bellek 4 gb + oyunlar bu da bana 8 gb lık oyun alanı sunuyor(bilgisayarda bile en fazla 1-2 oyun kurulu birisi olarak bu boyut benim için yeterli), ama yinede 32 liklerin fiyatının düşmesini bekleyeceğim...16 gb ve artırılamayan hafızası ile o fiyat bana göre yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gembruce

quote:

Orijinalden alıntı: abdispowerr

Depolama alanı Micro SD kart desteği olmayan telefonlar için çok önemli !
    Farzedelimki LG G2 16 Gbyt aldınız !
    Oyun yüklediniz Full HD video çektiniz ve telefon hemen doluverdi
    Birde bilgisayarınız varsa tabi,bilgisayara çektiğiniz videoları aktarmayla uğraşacaksınız !
    Bir telefona eğer 2000 TL civarında para ödüyorsanız o telefonu ya Hava atmak için veya Eğlenmek için Kullanacaksınız Demektir !
    Eğlenmeyi 16 Gbytla yapamazsınız Samsung Galaxy S4 16 Gbyt Hafızası olabilir ama Micro SD ile genişletebilirsiniz !
    Ama LG G2 16 GByt da bu malesef mümkün değil !
    Her zaman fazla bellek iyidir,istediğiniz kadar oyun program film atmak için tabi

Yok bana 16 Gbyt Yeter diyorsa bir kullanıcı ilerida ah keşke biraz yükseğini alsaydım video çektim yerim kalmadı diye yakınacaktır

Eğer Hava atmak için alınıyorsa LG G2 o zaman 16 Gbyt gayet yeterli ;)

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

16 gblık aldıysak hava atmak için mi? Mühteşem mantık! Aferin!

Telefonu piyasaya çıktığı gün 16 gblık aldım çünkü 32gb için beklemek istemedim. 32 gb stokta yoktu ve ne zaman geleceği belli değil dediler!

16 gb fazlasıyla yetiyor, niye mi?

1- Maillerim serverda duruyor. Hem hız, hem depolama hem de maliyet açısından avantajlı.
    2- Videolarım ve resimlerim telefonda çekim yaptıktan sonra, ilk wifi bağlantımda otomatik cloud'a atılıyor. Telefonda durmasından çok daha güvenli. Depolama ve paylaşım rahatlığı da sağlıyor.
    3- Telefona film kopyalamakla uğraşmak yerine kendi serverımdan live stream izliyorum. Zaman ve depolamadan kazanıyorum.
    4- Telefonla pek oyun oynamıyorum. PS Vita varken pek haz vermiyor.
    5- 32gb için bekleseydim pek ihtiyacım olmadığı halde 200 TL daha fazla verecek ve 129TL'lik orijinal kılıftan alamayacaktım.

Bütün bunları neden mi anlatıyorum?

1- Varsayımın ve genellemen anlamsız.
    2- Ciddiye alıp, 16 gblık modeli aldığına üzülenler oldu ise yardımı olur.

filmleri mobil ağ vasıtasıyla izleyip bunu: "filmi telefona atmakla uğraşmıyorum" diyerek bir avantajmış gibi görmek? nebileyim ilginç, düşüncelerimiz çok farklı sizinle.

11gb kullanılabilir alanın yettiğini söylüyorsunuz, benim telefonda 40gb kullanılabilir alan var, sadece 10gb müzik, sayısız resim, video ve ayrıca 1080p filmler...

sizin net paketinin kotası 15+ gb dır sanırım, filmleri ağ üzerinden izlediğinize göre. ya da belki de 1080p ekranda 320p izliyorsunuz dur daha az veri transferi için. tabi veri transferi için boşa harcanan pili saymadım henüz.

bana 100 yıl dil dökseler G2 gibi harika bi alette 11gb alanın yeterli olacağına ikna edip bu aleti bana satamazlar. kendi görüşüm tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Kasım 2013; 19:24:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: gembruce

quote:

Orijinalden alıntı: abdispowerr

Depolama alanı Micro SD kart desteği olmayan telefonlar için çok önemli !
    Farzedelimki LG G2 16 Gbyt aldınız !
    Oyun yüklediniz Full HD video çektiniz ve telefon hemen doluverdi
    Birde bilgisayarınız varsa tabi,bilgisayara çektiğiniz videoları aktarmayla uğraşacaksınız !
    Bir telefona eğer 2000 TL civarında para ödüyorsanız o telefonu ya Hava atmak için veya Eğlenmek için Kullanacaksınız Demektir !
    Eğlenmeyi 16 Gbytla yapamazsınız Samsung Galaxy S4 16 Gbyt Hafızası olabilir ama Micro SD ile genişletebilirsiniz !
    Ama LG G2 16 GByt da bu malesef mümkün değil !
    Her zaman fazla bellek iyidir,istediğiniz kadar oyun program film atmak için tabi

Yok bana 16 Gbyt Yeter diyorsa bir kullanıcı ilerida ah keşke biraz yükseğini alsaydım video çektim yerim kalmadı diye yakınacaktır

Eğer Hava atmak için alınıyorsa LG G2 o zaman 16 Gbyt gayet yeterli ;)

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

16 gblık aldıysak hava atmak için mi? Mühteşem mantık! Aferin!

Telefonu piyasaya çıktığı gün 16 gblık aldım çünkü 32gb için beklemek istemedim. 32 gb stokta yoktu ve ne zaman geleceği belli değil dediler!

16 gb fazlasıyla yetiyor, niye mi?

1- Maillerim serverda duruyor. Hem hız, hem depolama hem de maliyet açısından avantajlı.
    2- Videolarım ve resimlerim telefonda çekim yaptıktan sonra, ilk wifi bağlantımda otomatik cloud'a atılıyor. Telefonda durmasından çok daha güvenli. Depolama ve paylaşım rahatlığı da sağlıyor.
    3- Telefona film kopyalamakla uğraşmak yerine kendi serverımdan live stream izliyorum. Zaman ve depolamadan kazanıyorum.
    4- Telefonla pek oyun oynamıyorum. PS Vita varken pek haz vermiyor.
    5- 32gb için bekleseydim pek ihtiyacım olmadığı halde 200 TL daha fazla verecek ve 129TL'lik orijinal kılıftan alamayacaktım.

Bütün bunları neden mi anlatıyorum?

1- Varsayımın ve genellemen anlamsız.
    2- Ciddiye alıp, 16 gblık modeli aldığına üzülenler oldu ise yardımı olur.

filmleri mobil ağ vasıtasıyla izleyip bunu: "filmi telefona atmakla uğraşmıyorum" diyerek bir avantajmış gibi görmek? nebileyim ilginç, düşüncelerimiz çok farklı sizinle.

11gb kullanılabilir alanın yettiğini söylüyorsunuz, benim telefonda 40gb kullanılabilir alan var, sadece 10gb müzik, sayısız resim, video ve ayrıca 1080p filmler...

sizin net paketinin kotası 15+ gb dır sanırım, filmleri ağ üzerinden izlediğinize göre. ya da belki de 1080p ekranda 320p izliyorsunuz dur daha az veri transferi için. tabi veri transferi için boşa harcanan pili saymadım henüz.

bana 100 yıl dil dökseler G2 gibi harika bi alette 11gb alanın yeterli olacağına ikna edip bu aleti bana satamazlar. kendi görüşüm tabi.

+1

• LG G2 ye android 4.4 direkt olarak verilecekmiş. haber linki :

http://www.scroll.com.tr/123800/lg-g2-android-4-4-guncellemesine-kavusuyor/

Bu arada soru soran arkadaş: telefon menüsüne girip sekmeleri düzenle 'den istediğin gibi ayar yapabilir, neyin görünüp görünmeyeceğine sen karar verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodemind

LG G2 ye android 4.4 direkt olarak verilecekmiş. haber linki :

http://www.scroll.com.tr/123800/lg-g2-android-4-4-guncellemesine-kavusuyor/

Bu arada soru soran arkadaş: telefon menüsüne girip sekmeleri düzenle 'den istediğin gibi ayar yapabilir, neyin görünüp görünmeyeceğine sen karar verebilirsin.

LG G2 ye android 4.4 direkt olarak verilecekmiş satışları yükarı çıkarmı bence çıkar

• arka kapak gıcırdaması herkeste varmı arkadaşlar yoksa banamı denk gelmiş ? TEŞEKKÜRLER .
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.