Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: George Jetson

Optimus G2 yi beğenenler artılasın beğenmeyenler eksilesin

Edit:Benim anlamadığım snapdragon 800 2.27 ghz işlemci var 2 gb ram var lg aylardır yazılımda çalışıyor. Ama gel gör ki ayarlar menüsünde scroll yapınca takılıyor. Ondan sonra android niye böyle. Bu bir ikincisi, nerede optimus g ve optimus g pro için güncellemeler? 1800 liraya giriş yaptı birsürü insan aldı daha mart ayında optimus g yi. hala 4.1.2 nerede 4.2 ? nerede 4.3 tarihi? LG nin yazılım bölümünden bi cacık olmaz. Onu geç 2.27 ghz işlemcide eğer ayarlar bölümünde takılıyorsa androidden de bir cacık olmaz. Bu telefona da 2000 lira verilmez arkadaş. Buraya yazıyorum maximum 3-4 aya Optimus g2 gugıl edition diye bunun 3 gb ramlisi çıkar.

merak ettim nerde gordunuz bu videoda mi? link alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Optimus G2 yi beğenenler artılasın beğenmeyenler eksilesin

Edit:Benim anlamadığım snapdragon 800 2.27 ghz işlemci var 2 gb ram var lg aylardır yazılımda çalışıyor. Ama gel gör ki ayarlar menüsünde scroll yapınca takılıyor. Ondan sonra android niye böyle. Bu bir ikincisi, nerede optimus g ve optimus g pro için güncellemeler? 1800 liraya giriş yaptı birsürü insan aldı daha mart ayında optimus g yi. hala 4.1.2 nerede 4.2 ? nerede 4.3 tarihi? LG nin yazılım bölümünden bi cacık olmaz. Onu geç 2.27 ghz işlemcide eğer ayarlar bölümünde takılıyorsa androidden de bir cacık olmaz. Bu telefona da 2000 lira verilmez arkadaş. Buraya yazıyorum maximum 3-4 aya Optimus g2 gugıl edition diye bunun 3 gb ramlisi çıkar.

merak ettim nerde gordunuz bu videoda mi? link alabilir miyim

ilk mesajdaki videoda

• ön inceleme mi telefonu new york sokaklarıda test etmişsiniz değinilecek bütün özellikleri anlatmışsını bravo ediğiniz gibi gerçekten şuan netteki en iyi inceleme videosu teşekkürler DH

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

oyunları oynarken bu sanal tuşlar surekli orda duruyormu , eyer oyleyse sanal tuslu telefonlar çöp demektir.

Adı üzerinde sanal tuş oyundan ne ile çıkmayı düşünüyorsun ? Ne kadar dert edildi bu sanal tuş meselesi on numara tasarım ön tarafta sadece ekran harika gözüküyor cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasamtr

quote:

oyunları oynarken bu sanal tuşlar surekli orda duruyormu , eyer oyleyse sanal tuslu telefonlar çöp demektir.

Adı üzerinde sanal tuş oyundan ne ile çıkmayı düşünüyorsun ? Ne kadar dert edildi bu sanal tuş meselesi on numara tasarım ön tarafta sadece ekran harika gözüküyor cihaz.

madem oyundan cıkılamıyor sanal tus yerine fiziksel tus koyucaksın kısacası sanal tusun dezavantajı diyebiliriz ve benim icin cok buyuk bir eksi , oyunları 1920 1080 oynayamıyosun ekrandan kesiyor bundan buyuk abukluk olabilirmi .

bilgisayarda oyun oynarken altta windows barının durması gibi sacma ve dert edilcek bi konu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasamtr

quote:

madem oyundan cıkılamıyor sanal tus yerine fiziksel tus koyucaksın kısacası sanal tusun dezavantajı diyebiliriz ve benim icin cok buyuk bir eksi , oyunları 1920 1080 oynayamıyosun ekrandan kesiyor bundan buyuk abukluk olabilirmi .

bilgisayarda oyun oynarken altta windows barının durması gibi sacma ve dert edilcek bi konu.

Telefon çıktıktan sonra zaten gelistiriciler bir yolunu bulur mod cıkar yukleriz takılmamak lazım ufak bir ayrıntı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel makina. kötü fiyat.

• sanal tuş konusuna neden bu kadar takıldığınızı anlamadım yani sırf telefonun bir kötü yönünü bulmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Yazılım modifikasyonlarıyla sanal tuşlar gayet güzel gizlenebiliyor yani sanal tuşa takılmayın derim

• Telefon Türkiye'de LG D802 model adıyla çıkacak tahmini eylül gibi çıkar.
  • bu telefonu bekliyorum fiyatına göre almayı düşünüyorum.uygun olmazsa samsung s4 alırım.ilk akıllı telefonum olcak.duyduklarım lg kendi telefonları için güncelleme cıkarıyormu .cıkarmıyor diyorlar.
    samsung s4 ile lg g2 karşılaştırdığında hangisi iyidir
  • öncelikle basarilarinizin devamini diliyorum arkadaslar, konumuza gelecek olur isek lg g2 nin arka kapagi cikartilabiliyor burada sanirim yanlis bir bilgilendirme var.http://www.youtube.com/watch?v=vjZrUVB76xU

• Fiziksel tuş olmaması,arka kapağın açılmaması, sd kart takılmaması çok büyük eksiklik bence onun dışında güzel telefon.
  • Özelleştirilmiş kullanıcı arayüzünü (kulaklığı takınca alakalı uygulamaların çıkması, telefonu direkt kaldırarak cevaplayabilmemiz gibi) sevdim ancak arka tuş olayı üzerinde ısrarla durdukları gibi değil malesef. Tamam telefonu kulağımıza götürüp konuşurken telefon arkaya yatmasın diye işaret parmağımızla arkadan destekliyoruz ancak kimse yatayda işaret parmağıyla arkadan tutarak kullanmaz. Normal tutuşta işaret parmağı da diğer parmaklar gibi kıvrılıyor, aksi takdirde yorulması demektir.

Bu arada 19:12'de sol arkadaki o kız neymiş öyle ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Ağustos 2013; 0:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

-Arka kapaktaki ses açma tuşuna basarken o kameranın camı leke olur
    -Kapasitif tuşların olmaması benim için büyük eksi
    -Alttaki hoparlörlerin yeri hiç iyi değil
    -Örnek fotolardan baktığım kadarıyla kamerası öyle ahım şahım değil.Fotoları büyüttüğünüzde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bunun dışında işlemcisi, grafik birimi ve harika ekranıyla cidden iyi bir telefona benziyor.Kasası, oyuncak plastik hissi veren s4 gibi değildir umarım.Performansı göz doldurucu.inceleme de ön inceleme gibi değil, bildiğin inceleme olmuş.Erdi beye ve donanımhabere teşekkür ederim...

Kamera camı parmak izi tutmaz şekilde tasarlanmış.

Hoparlörün yerinde de sorun yok. Oyun oynarken tüm kenarı kapatacak şekilde elinizi telefona yapıştırmayıp parmak uçlarınızla tutuyorsanız tabii ki normal olan budur. Asıl sorun arkada olursa oluyor.

Telefon masaya sırtüstü konur, yüzüstü değil ki bildirim arama vesaire geldiğinde elinize almadan bakabilesiniz. Hatta Samsung falan bunun için led ışık koydular ki o da önde. Telefonu yüzüstü koyduğumuzda hoparlör arkadaysa sese olumsuz etkisi olur bunun. Ama S4 mini de hoparlörün oradaki çizgiyi tümsek yapmayı akıl etmişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Sen istediğin kadar işlemciyi, grafik işlemcisini geliştir neymiş çok akıcı oynatıyomuş, ben o oyunları 600 tl lik akıllı cihazda oynuyorum akıllı televizyona bağlıyorum aradaki fiyat farkıyla da gider oyun konsolu alırım zaten. Sen o cihaza farklı bir özellik, yenilik getirmedikten sonra benim için hiç bir cazibesi yok. Zaten geçmiş lg kullanıcılarını epey süründürdünüz. Özetle 3 ay sonra modası geçicek başka bir cihaz daha

Hata var. Akıllı televizyonunun fiyatını eklemeyi unutmuşsun hesabına.
  • bu telefonun kenar çerçevelerinde incelttik diye resmen göz aldaltmacası yapilmis , aslında cercevenin inceldigi falan yok bunu resimlerde gorebilirsiniz.

goruldugu gibi cerceveden sonra cerceve kalınıgı kadar ekran gibi gozuken ama ekran olmayan siyah bir bolge daha var. s4 ile yanyana bu fark daha bariz s4 de ekran cerceve bitiminden hemen sonra baslıyor ama lg g2 da cerceveden sonra ekran gorunumlu islevsiz 2. bir cerceve den sonra ekran baslıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 18 Ağustos 2013; 14:58:32 >

• çerçeveyi incelttik yalanı burda cok daha bariz .
  • quote:

çerçeveyi incelttik yalanı burda cok daha bariz .

güzel yakalamışsın da s4le çerçevesiyine aynı hale geliyor o siyah alanı da sayarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Sen istediğin kadar işlemciyi, grafik işlemcisini geliştir neymiş çok akıcı oynatıyomuş, ben o oyunları 600 tl lik akıllı cihazda oynuyorum akıllı televizyona bağlıyorum aradaki fiyat farkıyla da gider oyun konsolu alırım zaten. Sen o cihaza farklı bir özellik, yenilik getirmedikten sonra benim için hiç bir cazibesi yok. Zaten geçmiş lg kullanıcılarını epey süründürdünüz. Özetle 3 ay sonra modası geçicek başka bir cihaz daha

Hata var. Akıllı televizyonunun fiyatını eklemeyi unutmuşsun hesabına.

Bu cihazı akıllı televizyon olmadan bağlayabiliyor musun?Hata yok sen noktayı kaçırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 18 Ağustos 2013; 15:21:51 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.