Şimdi Ara

LG G2 yerine Iphone 5 almak için 5 neden (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer İos almayacaksan BENCE sony bir telefon al z1 yada z ultra yine de sen bilirsin
  • G2 varken malzeme kalitesi dışında 5 almak icin hiçbir neden yok.. 4s sahibi olarak söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayderin

G2: 0
    5: 1

Surda iki ton yorum yapilmis ama bir kullanim amacina deginilmemis. siz telefonu ne amacla kullanacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

Benim de aklım G2 ye çok gitti ama LG nin yazılım kısmına az destek vermesi ve iTunes rahatlığı sebebiyle mevcut iPhone 5 imle devam etme kararı verdim. sonuçta kredi kart bilgilerimizi veriyoruz. bu konuda androide açıkçası güvenemiyorum.

LG nin yazılım kısmına destek vermemesi de eskide kaldı Google ile anlaşma yaptılar

G2:2
    5; 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

1.sokaga atilacak paran varsa
    2.herzaman yanimda sarj aleti tasirim diyorsan,en umulmadik zamanda sarjin bitince kufur etmeyeceksen
    3.kisisellestirme ve tweak ler icin jb beklerim 3-5 ay diyorsan
    4.ekrani kucuk zaten benim elimde kucuk diyorsan
    5.cok stabil bir isletim sistemine sahibim ve marketim bir suru uygulamayla dolu diye kendini kandirmak istersen
    Iphone alabilirsin:)

Bunları yazarken kaç kere telefonun dondu acaba

İşte fanatiklik böyle bir şey

5 sene iphone kullandıktan sonra 2 aydır G2 kullanıyorum ve ne bir kez donma nede reset atma hiç bir şey ile karşılaşmadım. Bunlar çok eskilerde kalmış olan şehir efsaneleridir.

Bende htc one kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen Alma.
  • 5 neden:

1-A
    2-P
    3-P
    4-L
    5-E
  • yazı tura at başkan
  • Birçok android cihazı denemiş biri olarak G2'den değil Android'den uzak durmanı öneririm :)
    Hele ki 1 sene sonra satmak istesen (ki 1 sene sürmez) Edeceğin zararı düşünmek bile istemiyorum.
    Genede kendin bilirsin tabiki ama İşletim sistemini kusursuzca kullanmak istiyorsan ve kalite diyorsan İphone'dan şaşma derim
  • App Store diyorum başka bişey demiyorum
  • Tek neden yeter İOS.
  • G2 tam fiyat performans ürünü alabilirsin ama Iphone'lar bir Mercedes'tir
  • Arkadaşım imzamda gördüğün gibi iPhone 5 kullanıyorum. Ama hiç mi hiç tavsiye etmem. Zamanında HTC one ile iPhone 5 arasinda kalmistim. Keske HTC alsaydim. Stabilite falan hepsi yalan doldurmaca sozler. Uygulamayi falan da takma. Hep ayni UI dan da sikiliyosun bi sure sonra. Ama Android telefonlar tam anlamiyla sana ait oluyor. Ne istersen yapiyorsun. Ozellikle G2 baya guclu bir telefon donanim olarak. Kasma donma yapacak cinsten degil. Tasarim ve optik stabilizasyon zaten beni benden aliyor ve iPhone 5 gibi garip; yok soyulmaydi power butonuydu diye aptaliklar yok. Al bi LG G2 bak keyfine guncelleme gelmez falan laflarina da bakma onlarca rom var. Yaz geldiginde bende kurtulacagim iPhone dan.

• sngangstaaa kullanıcısına yanıt
    G2 Kullandınmı Acaba ?.. İşletim Sisteminde Kusur Olduğunu Nerden Biliyorsun ?.. Benim 3 Arkadaşım kullanıyor 1'ide iPhone 4 kullanıyor Güncel Güncel Dediğiniz Telefona Yeni ios7 Yüklenince Telefon Subway Surf Bile Açmıyor donuyor her sayfa geçişinde donma felan filan.. Aradaki Fiyat Farkına 1 Telefon Daha Alınır Hala Konuşup iPhone Diyenler Neyin Kafasını yaşıyorlar acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

G2: 0
    5: 1

Surda iki ton yorum yapilmis ama bir kullanim amacina deginilmemis. siz telefonu ne amacla kullanacaksiniz.

Suan elimde samsung s5610k var standart tuslu telefon ayrica 10.1 tabletimle internete girip diger islerimi hallediyorum. Fakat şu da var tabletimi herzaman yanimda taşıyıp gezdirmek mumkun degil. Oyuzden bir akıllı telefon bakıyorum. En basta GM Discovery modeline baktim akıllı telefon işimi gorur diye fakat beni yari yolda birakacagi belli. Daha once samsungun wp7 li telefonu da dahil olmak uzere samsung kullandim ve artik memnun degilim android den de sogumaya basladim. G2 alan arkadaslar gayet memnun evet.ben lg kalitesinden emin olamıyorum. Nicin 5 neden yazdigimi şöyle açıklayayım

Bir telefon
    ! Hem yazilimsal hem donanimsal saglam olacak. 2 sene ses seda cikarmayacak.
    ! En nefret ettigim sey 3 4 ay sonra ekran donamyacak ben tekrar ac kapa yapmayacagim.
    ! E postalar alip gonderirken ve toplamda 2 3 saat internete girmemde 2 3 saat konusmaya sarji gidecek sarji yetecek
    ! Servisi can sikmayacak
    ! Birazda guzel guzeuksun demi

• google play ile app store arasinda ki fark bile iphone alman icin bi sebeptir bence o ne bicim ozensiz kalitesiz bir magza virus erotik ivir zivirlar vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ihtiyaclarim belli once bildirmedim cunku kullananlarin yorumlarini merak ediyorum.

Yazi turayla telefon alinabilecek bi ulkede yasamiyoruz o malum

Dusuncelerini paylasanlara da ayrica bi tesekkur ederim. Forumda diger okuduklarim ve arkadaslarimin tavsiyesiyle iphone 5 dah cok kafama yatiyor. Haftasonuna ben de telefonu almis olurum inşallah

• ayrica android arayuzunu hic begenmiyorum ios kadar zarif ve akici degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ihtiyaclarim belli once bildirmedim cunku kullananlarin yorumlarini merak ediyorum.

Yazi turayla telefon alinabilecek bi ulkede yasamiyoruz o malum

Dusuncelerini paylasanlara da ayrica bi tesekkur ederim. Forumda diger okuduklarim ve arkadaslarimin tavsiyesiyle iphone 5 dah cok kafama yatiyor. Haftasonuna ben de telefonu almis olurum inşallah

Güle güle kullanın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wander.

G2 Kullandınmı Acaba ?.. İşletim Sisteminde Kusur Olduğunu Nerden Biliyorsun ?.. Benim 3 Arkadaşım kullanıyor 1'ide iPhone 4 kullanıyor Güncel Güncel Dediğiniz Telefona Yeni ios7 Yüklenince Telefon Subway Surf Bile Açmıyor donuyor her sayfa geçişinde donma felan filan.. Aradaki Fiyat Farkına 1 Telefon Daha Alınır Hala Konuşup iPhone Diyenler Neyin Kafasını yaşıyorlar acaba..

Androidin en baba donanıma sahip telefonlarından biriyle, çıkalı nerdeyse 4 yıl olan iphoneu kıyasladın ya helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.