Şimdi Ara

LG G3 32 GB GOLD-İMEİ DÜŞTÜ BAŞKA SORUNU YOKKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihazımı 2016 yılında sahibinden.com üzerinden aldım.
    Cihaz yurtdışı üründür ancak kesinlikle replika yada çakma değildir.
    Cihazda amerika room'u vardır.(T-Mobile) bilen bilir belki.D851 modeldir. Sadece telefon ve orjinal olmayan şarz aleti ve kablo gönderilecektir. Ürün yurtdışı olduğu için kutu ve içeriğini getirememişler satan arkadaş öyle demişti. A101 den aldığım şarz aleti ve usb kablosu vardır.
    Şuan android 6,0 vardır ve Türkiyedeki cihazlardan daha erken güncelleme aldı. Cihazda apn ayarı yaparak sorunsuz bir şekilde mobil veri kullanılır. Yurtdışı cihazı olduğunu unutmayın. Telefonun tek sorunu imeisi düştü. Aldığım kişi garanti vermişti ama kendisini sitede bulamadım bu yüzden bende uğraşmadım. Kendime yeni telefon aldığım için boşa çıkmıştır ve satılıktır.

Genel olarak cihaz temizdir arka kapağında 1-2 soyulma mevcut. Ben sıfır cihaz satmıyorum ürünü alacak olan arkadaş bunları göz önünde bulundursun.

CİHAZIN TEK SORUNU İMEİ'DİR. BUNUN DIŞINDA HİÇ BİR SORUNU YOKTUR VE BİLEN BİLİR 3 GB RAM SAYESİNDE HIZLI TELEFONDUR.
    HAVALE YAPTIĞINIZ GÜNÜN ERTESİ GÜNÜ KARGOYA VERİLİR. KARGOSUNU ALICI KARŞILAR.
    TELEFONUN RESİMLERİNİ EKLEDİM RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ CİHAZ GÖNDERİLECEKTİR.

İSTER PARÇA OLARAK KULLANIN İSTERSENİZ İMEİ ATTIRIP KULLANIN.

FİYAT : Forumdan @ZemberekKuşu hocam ile anlaştık. Yarın kargoya verilecektir. İki tarafa da hayırlı olması dileğiyle

AÇIKLAMADA HER ŞEYİNİ YAZDIM. İADE YOKTUR(Her Türlü Dolandırıcılığa Karşı).

CİHAZA TEKLİF VEREN YADA SATIN ALAN KİŞİ YUKARIDAKİ TÜM AÇIKLAMALARI OKUMUŞ VE KABUL ETMİŞ SAYILACAKTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 29 Ocak 2017; 17:21:52 >

• bu cihazlar türkiyede 4,5 g desteklemiyor hocam, ayrıca kendinde evde bu telefona imei düzenleyebilrsin istersen yöntem link aşadahttp://lgg3sebekeproblemigidermeimeiatma.blogspot.com.tr/2015/04/islemlere-baslamadan-once-elektrigin.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoll -- 28 Ocak 2017; 23:13:12 >
  • knoll kullanıcısına yanıt
    Hocam bu G3 diğer yurtdışı cihazlar gibi değil. Apn ayarını yapınca 4.5G destekler. Ayrıca telefonda android 6.0 olduğu için bir kutu gibi cihazı varmış o cihaz olmadan imei atılmıyor, cihaz rootlanmıyor çünkü. Sizin yazdığınız yöntem 4.4.2 olanlar için. Bu G3 bahsettiğim cihaz olmadan rootlanamaz. Yani yurtdışından gelen diğer cihazlar gibi değil bunda T-Mobile rom var.
  • knoll kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bulunduğum ilçede 50 TL ye imei atan bir telefoncu var bahsettiğim cihazı almış 1000TL gibi bir rakama. Ama şahıs çok güvenilir değil(bir tanıdığa çalıntı cihaz sattı adam parasını geri alamayınca üste para verip yeni telefon almak zorunda kaldı) bu yüzden ben o şahsa yaptırmak istemiyorum.
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    Dostum sürümü 4.4.2 çekebilrssin skntı değil, dediğin cihaz box cihazları hocam anlyrom demek istedğini box cihazı direk sisteme erişim sağladığı için uğraşmadan imei onarma v.s işlemleri yapılabilir...hayırlı satışlar hocam alan arkadaş yapar yada yaptırır
  • Arkadasinda
    Bahsettigi gibi 4.4.2 surume dusurulup rootlanip imei atilabilir

Telefonculardaki box ile imei atildigi zaman teledondaki qcn dosyasi zarar gorur ve sebeke problemi ortaya cikar

Ayri yeten cihazda 4g yoktur 4g amblemi gozukmesine ragmem tr deki sebekelere uyum saglamaz tam manada 4g 3g hizinda calisir

Ayni model teli bir kac kez kullanmisligim var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.