Şimdi Ara

Lg g3 (32 gb) izlenimlerim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam piyasadaki en iyi 3 androidden biri sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

hayırlı olsun hocam piyasadaki en iyi 3 androidden biri sayılır

Teşekkür ederim hocam, Allah herkese böyle telefonlar nasip etsin. Dediğiniz gibi z2, m8 ve g3 şuan tepedeler 4 5 ay sonra tekrar değişim dönüşüm başlayacak android tarafında
  • Bende bu cihazdan alacağım bu ay sonu ancak çoğu kişide kendi kendine kapanma problemleri yaşanıyormuş,sizde bu oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 10 Ağustos 2014; 17:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Bende bu cihazdan alacağım bu ay sonu ancak çoğu kişide kendi kendine kapanma problemleri yaşanıyormuş,sizde bu oldumu acaba?

1 aydan fazladır kullanıyorum hocam bir kere dahi kapanmadı. LG g3 için ana konu var onuda takip ediyorum orada kapanma sorunu olan arkadaşlar gelen güncellemeler sonrası büyük oranda sıkıntılar çözüldü.

Hocam telefon yeni olduğu için yazılım tarafında bu tarz sıkıntıları olması doğal asıl mesele güncelleme vermezse sıkıntı olur. Benim açımdan hiç bir sıkıntısı yok hocam canavar gibi telefon...

Birde ufak tavsiye almışken 3gb versiyonunu almanızı tavsiye ederim
  • Ben zaten 3 gb olan versiyonu alacağım,uzun zamandır takip ediyorum cihazı bakalım ay sonu alacağım muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Ben zaten 3 gb olan versiyonu alacağım,uzun zamandır takip ediyorum cihazı bakalım ay sonu alacağım muhtemelen.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman hocam, telefon için merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: nr6630

quote:

quote:

iyi bir çözüm kardeşim bak tuttum bu yöntemini satcamda çevremden utanıyom 3 gün oldu daha alalı nasıl etsek acep,, bu telefon resmen ram düşmanı bee

Daha telefon piyasaya çıkalı ne kadar oldu ? 1 ay kadar oldu ve 2 güncelleme geldi. Yavaş yavaş ufak tefek kusurlar kapatılıyor.

Ayrıca ram fazla kullanılmasının ne zararını görüyorsunuz ?

Şu tarz yorumlar yapıp saçmalamayın, yok çevresinden utanıyormuş yok bilmem ne... İnsanlar forumlara girip telefon hakkında net ve gerçekçi kullanıcı yorumları bekliyor.

söylermisin adamım senin derdin ne saçmalayan asıl sensin g.zekalılığın lüzumu yok ben diyorumki 2 gb ram la geliyor daha bişi kurmadan 1.5 ini yiyor ve kullanıcıya çok ksııtlı bir alan bırakıyor anlaman kıt heralde ayrıca yorumlarımdada gayet samimiyim evet bi konuda jaklısın daha çıkalı az oldu ve güncellemelerle gidcektir sorun,, şurd aarkadaşlarla biz bize tartışıyorduk am senin yorumunu görünce tahrik oldum beee

Aklınca laf sokuyorsun ancak hakaret etmekten öteye geçememişsin, tahrik olmak istiyormuşsun demek ki....

Benim derdim yok belli ki sen dert etmişsin, hakaret edecek kadar içerlemişsin meseleyi... Hocam telefon yeni stabil olmaması doğal 1 ayda 2 güncelleme aldı dahada alır ve ram problemi çözülür bu kadar dert etmeye gerek duyulacak durum söz konusu değil...

Dersen ram telefon kullanımı etkiliyor o zaman dersin bunları, diyorsan illa telefona gömmek derdim gerisi önemli değil oda sorun değil ama git başka konuda tahrik ol yada et fark etmez güzel kardeşim

tamamdır hocam ram ı halledince artık tahrikte olmuyorum ram derdinede çareyi buldum aslında, sd karta 4ve2gb ye kadar geçici ram veriyorum olay tıkır tıkır çözülüyor eğer sendede ram sorun oluyorsa böle yapabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi bir çözüm kardeşim bak tuttum bu yöntemini satcamda çevremden utanıyom 3 gün oldu daha alalı nasıl etsek acep,, bu telefon resmen ram düşmanı bee

Daha telefon piyasaya çıkalı ne kadar oldu ? 1 ay kadar oldu ve 2 güncelleme geldi. Yavaş yavaş ufak tefek kusurlar kapatılıyor.

Şu tarz yorumlar yapıp saçmalamayın, yok çevresinden utanıyormuş yok bilmem ne... İnsanlar forumlara girip telefon hakkında net ve gerçekçi kullanıcı yorumları bekliyor.

söylermisin adamım senin derdin ne saçmalayan asıl sensin g.zekalılığın lüzumu yok ben diyorumki 2 gb ram la geliyor daha bişi kurmadan 1.5 ini yiyor ve kullanıcıya çok ksııtlı bir alan bırakıyor anlaman kıt heralde ayrıca yorumlarımdada gayet samimiyim evet bi konuda jaklısın daha çıkalı az oldu ve güncellemelerle gidcektir sorun,, şurd aarkadaşlarla biz bize tartışıyorduk am senin yorumunu görünce tahrik oldum beee

Aklınca laf sokuyorsun ancak hakaret etmekten öteye geçememişsin, tahrik olmak istiyormuşsun demek ki....

Benim derdim yok belli ki sen dert etmişsin, hakaret edecek kadar içerlemişsin meseleyi... Hocam telefon yeni stabil olmaması doğal 1 ayda 2 güncelleme aldı dahada alır ve ram problemi çözülür bu kadar dert etmeye gerek duyulacak durum söz konusu değil...

Dersen ram telefon kullanımı etkiliyor o zaman dersin bunları, diyorsan illa telefona gömmek derdim gerisi önemli değil oda sorun değil ama git başka konuda tahrik ol yada et fark etmez güzel kardeşim

tamamdır hocam ram ı halledince artık tahrikte olmuyorum ram derdinede çareyi buldum aslında, sd karta 4ve2gb ye kadar geçici ram veriyorum olay tıkır tıkır çözülüyor eğer sendede ram sorun oluyorsa böle yapabilirsin

Hocam bendeki 3gb ram olan versiyonu olduğu için pek sıkıntı olmuyor. Yakında yeni güncellemelerle ram ve diğer özellikler dahada rahatlayacaktır.

Ram konusunda son olarak 3gb varsa 1,5 - 2 gb kullanmak istiyor telefon, aynısı 2gb için geçerli 2 varsa 1,5 filan kullanıyor. Ancak bu durum performansı etkileyecek durumlara gelmiyor.

En azından ben böyle bir sorun yaşamadım.

• Arkadaşlar herkeze merhaba!.Bende yaklaşık 2 hafta önce LG G3 sahibi oldum.Telefon ile ilgili forumda dile getirilen hiçbir problemi yaşamadım bunu da belirtmek isterim.Fakat telefonun ekran koruma camını biraz zayıf buldum.Ekran neresi olursa olsun hafif baskı uygularak basınca ekranda görüntüde hafif dalgalanma oluyor.Bu bazen parmak ucu ile hafif basarken ekrana yakından bakıp incelediğimde çok çok az bir kıpraşma söz konusu olduğunu gördüm.Bu konu hakkında lg servis ile görüşmeyi düşünüyorum.Sizler böyle birşey yaşadınızmı.Telefonun sol ve sağ çerveve yakın noktalarından temas ettiğinizde hafif baskı uygulayarak dokunduğunuzda görüntüde hafif dalgalanma oluyormu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Arkadaşlar herkeze merhaba!.Bende yaklaşık 2 hafta önce LG G3 sahibi oldum.Telefon ile ilgili forumda dile getirilen hiçbir problemi yaşamadım bunu da belirtmek isterim.Fakat telefonun ekran koruma camını biraz zayıf buldum.Ekran neresi olursa olsun hafif baskı uygularak basınca ekranda görüntüde hafif dalgalanma oluyor.Bu bazen parmak ucu ile hafif basarken ekrana yakından bakıp incelediğimde çok çok az bir kıpraşma söz konusu olduğunu gördüm.Bu konu hakkında lg servis ile görüşmeyi düşünüyorum.Sizler böyle birşey yaşadınızmı.Telefonun sol ve sağ çerveve yakın noktalarından temas ettiğinizde hafif baskı uygulayarak dokunduğunuzda görüntüde hafif dalgalanma oluyormu...

arkadaşım öncelikle slm benimkide g3 16 gb olanı,, hayır bizde böle bişi hiç olmadı hatta bikere sırf o dediğin şey aklıma geldi ve deniyeyim dedim çünki ekran dış cama evet okadar yakın duruyorki m.ettim baskı uyguladım ama bende o olay olmadı g.dalgalanması,, sanırım sende ufak bir hatta milyonda bir olan üretim hatası olabilir,kendimce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bendeki 3gb ram olan versiyonu olduğu için pek sıkıntı olmuyor. Yakında yeni güncellemelerle ram ve diğer özellikler dahada rahatlayacaktır.

Ram konusunda son olarak 3gb varsa 1,5 - 2 gb kullanmak istiyor telefon, aynısı 2gb için geçerli 2 varsa 1,5 filan kullanıyor. Ancak bu durum performansı etkileyecek durumlara gelmiyor.

En azından ben böyle bir sorun yaşamadım.

kardeş bende 1.2 ram yiyor ve tel kesinlikle kasıntı yapmıyor ama sık sık cleanner ile temizlemeyide ihmal etmiyorum 2.5 x 4 çekirdek olunca müthiş hız oluyor bu arada dolphin tarayıcı ile standart tüm siteleri pc kipinde gezebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Arkadaşlar herkeze merhaba!.Bende yaklaşık 2 hafta önce LG G3 sahibi oldum.Telefon ile ilgili forumda dile getirilen hiçbir problemi yaşamadım bunu da belirtmek isterim.Fakat telefonun ekran koruma camını biraz zayıf buldum.Ekran neresi olursa olsun hafif baskı uygularak basınca ekranda görüntüde hafif dalgalanma oluyor.Bu bazen parmak ucu ile hafif basarken ekrana yakından bakıp incelediğimde çok çok az bir kıpraşma söz konusu olduğunu gördüm.Bu konu hakkında lg servis ile görüşmeyi düşünüyorum.Sizler böyle birşey yaşadınızmı.Telefonun sol ve sağ çerveve yakın noktalarından temas ettiğinizde hafif baskı uygulayarak dokunduğunuzda görüntüde hafif dalgalanma oluyormu...

bugun cihazı teknosada kullandım.ekrana hafif baskı uyguladıgınızda dalgalanma sıkıntısı var gerçekten.yan yana 3 tane farklı vardı. üçündede durum aynıydı.

• Arkadaşlar bende 32 G'lık modeli aldım. İlk bikaç gün güncelleme yapamadım bataryaresmen sömürülüyordu. güncellemeden sonra kendine geldi. bir de 120fps çektiğim slow motion videoyu nasıl yine yavaşlatılmış şekilde internete yüklerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkans33

Arkadaşlar bende 32 G'lık modeli aldım. İlk bikaç gün güncelleme yapamadım bataryaresmen sömürülüyordu. güncellemeden sonra kendine geldi. bir de 120fps çektiğim slow motion videoyu nasıl yine yavaşlatılmış şekilde internete yüklerim?

Hocam ben bilmiyorum o sorunun karşılığını fakat ana konuda bilenler çıkar,http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_115/f_//tm.htm#96428679 linki bu

burada o soruyu sorarsanız elbet cevaplayan olur

• kılıf aldim bu kılf arka kapak cikartilip takılan pahalı olan modeli diyelim.
    yanlız kapagin cep telf ekranına gelen kısmı yumuşak deri.
    oysaki eski lg g2 nın kapak ustune kapak olan model ise cami silebilecek bir kumaşımsı madde idi ekranı temizliyordu buna uyuz oldum ben
    aceba derim diger modeli camı silen tipmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

kılıf aldim bu kılf arka kapak cikartilip takılan pahalı olan modeli diyelim.
    yanlız kapagin cep telf ekranına gelen kısmı yumuşak deri.
    oysaki eski lg g2 nın kapak ustune kapak olan model ise cami silebilecek bir kumaşımsı madde idi ekranı temizliyordu buna uyuz oldum ben
    aceba derim diger modeli camı silen tipmi

Lg g3 (32 gb) izlenimlerim...

Hocam benim kullandığım kılıf bu yani kapak üstüne kapak şeklinde lg'nin hediye gönderdiği kılıf bu , ekrana denk gelen kısmı yumuşak deri gibi bir madde sizin bahsettiğiniz kumaşımsı madde değil sanırım...

• eski lg G2 için kılıf almiştim 100 tl kapak ustune kapakti
    onun dokusu daha guzel daha kalite duruyor telefonun cam kısmınıda cok guzel temizliyorduacık olan kısım lekeli diger yanlar hıc parmak ızı lekesi olmazdi
    bu kılıflar hoş olmamiş bence tek espirisi pencere kısmında ışık suzmesi oluyor pencere kenarı metal gibi gorunen kısım
    G2 kılıflarından ıyı degil G3 kılıflari
    G3 kılıflari 345 model ve 340 model var 345 kapak ustune gecirilen kılıf ve nıspeten ucuz telefonu daha kalın gosterir elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 6 Eylül 2014; 14:25:59 >
  • quote:

eski lg G2 için kılıf almiştim 100 tl kapak ustune kapakti
    onun dokusu daha guzel daha kalite duruyor telefonun cam kısmınıda cok guzel temizliyorduacık olan kısım lekeli diger yanlar hıc parmak ızı lekesi olmazdi
    bu kılıflar hoş olmamiş bence tek espirisi pencere kısmında ışık suzmesi oluyor pencere kenarı metal gibi gorunen kısım
    G3 kılıflari 345 model ve 340 model var 345 kapak ustune gecirilen kılıf ve nıspeten ucuz telefonu daha kalın gosterir elbette

Hocam zevk meselesi benim hoşuma gidiyor açıkçası, hiç sıkıntım olmadı. Birde üstüne bedava geldi :)

Arka yüzeyi tırtıklı güzel his veriyor ve kaba durmuyor.
  • Android telefon önermem iphone 6 yı beklemenizi öneririm
  • quote:

quote:

eski lg G2 için kılıf almiştim 100 tl kapak ustune kapakti

Hocam zevk meselesi benim hoşuma gidiyor açıkçası, hiç sıkıntım olmadı. Birde üstüne bedava geldi :)

Arka yüzeyi tırtıklı güzel his veriyor ve kaba durmuyor.

nispeten kaba durucakdir kapak ustune kapak olunca nispeten kaba olur bu telefonun onzelligi gorunuşu tipi durusu bu cizgileri bozmamak adina daha pahalı olan kapagi aldim ben 340g modelini

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.