Şimdi Ara

Lg g3 (32 gb) izlenimlerim... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

eski lg G2 için kılıf almiştim 100 tl kapak ustune kapakti
    onun dokusu daha guzel daha kalite duruyor telefonun cam kısmınıda cok guzel temizliyorduacık olan kısım lekeli diger yanlar hıc parmak ızı lekesi olmazdi
    bu kılıflar hoş olmamiş bence tek espirisi pencere kısmında ışık suzmesi oluyor pencere kenarı metal gibi gorunen kısım
    G2 kılıflarından ıyı degil G3 kılıflari
    G3 kılıflari 345 model ve 340 model var 345 kapak ustune gecirilen kılıf ve nıspeten ucuz telefonu daha kalın gosterir elbette

Hocam zevk meselesi benim hoşuma gidiyor açıkçası, hiç sıkıntım olmadı. Birde üstüne bedava geldi :)

Arka yüzeyi tırtıklı güzel his veriyor ve kaba durmuyor.

nispeten kaba durucakdir kapak ustune kapak olunca nispeten kaba olur bu telefonun onzelligi gorunuşu tipi durusu bu cizgileri bozmamak adina daha pahalı olan kapagi aldim ben 340g modelini

345 ile 340 arasında öyle bir fark olduğunu gösteren ibare nerede var hocam ? Bütün görünümler aynı kalınlık incelik

• quote:

quote:

quote:

quote:

onun dokusu daha guzel daha kalite duruyor telefonun cam kısmınıda cok guzel temizliyorduacık olan kısım lekeli diger yanlar hıc parmak ızı lekesi olmazdi
    bu kılıflar hoş olmamiş bence tek espirisi pencere kısmında ışık suzmesi oluyor pencere kenarı metal gibi gorunen kısım
    G3 kılıflari 345 model ve 340 model var 345 kapak ustune gecirilen kılıf ve nıspeten ucuz telefonu daha kalın gosterir elbette

Hocam zevk meselesi benim hoşuma gidiyor açıkçası, hiç sıkıntım olmadı. Birde üstüne bedava geldi :)

nispeten kaba durucakdir kapak ustune kapak olunca nispeten kaba olur bu telefonun onzelligi gorunuşu tipi durusu bu cizgileri bozmamak adina daha pahalı olan kapagi aldim ben 340g modelini

345 ile 340 arasında öyle bir fark olduğunu gösteren ibare nerede var hocam ? Bütün görünümler aynı kalınlık incelik

lg nin orjinal aksesuar sitesinden edindigim kesin bilgidir.
    340g ile 345g yazarsanız farkı anlarsınız yada pahalı olan kapagi bakın kutusu ustunde yazıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lg nin orjinal aksesuar sitesinden edindigim kesin bilgidir.
    340g ile 345g yazarsanız farkı anlarsınız yada pahalı olan kapagi bakın kutusu ustunde yazıyor

Hocam bakıyorum fakat bir fark olduğuna dair site bulamadım. Eğer siz bulduysanız bakayım merak ettim...

• Geçtiğimiz Cumartesi günü G3 aldım.

Almadan önce bir cok inceleme ve araştırma yaptım.
    Limitim 2000 TL idi ve 5 model arasında kalmıştım.

incelediklerim,

Note 3
    Samsung S5
    Sony Z1 - Z2
    LG G3

İzlenim olarak,
    Note 3 ile başlamak gerekirse, güzel telefon ama büyük ve devamlı taşımak sıkıntılı olabileceğini düşündüğümden vazgeçtim. S5 şık telefon ve cok hafif. Standart kullanıcıyım ve benim için hepsi birbirine benziyordu ısımanadım :) eledim. Bu arada S6 da yakında sunulacak.
    Z1 veya Z2 almak istediğim telefondu Piyasada mevcut olan tüm telefonlardan kalite olarak cok önde yalnız Z1 in artık devrini kapattığını Z2 nin ise Z1 den farklı ama dünyaları sunmuyor oluşu bunun yanında fiyatının olması gerektiğinden pahalı bulmam, hepsini geçtim Z3 hatta Z4 söylentilerinin ortalık da dolaşması beni vazgeçirdi.

G3 mü ? fiyatının bu saydığım modellerin ortamasın da,ı G2 gibi nam salmış bir cihazın üzerine kurulu olup, piyasaya yeni sunulması ve güncelliğini bir süre daha koruyacak olmasından ötürü tercih ettim.

Batarya ömrü benim için yeterli.
    7/24 internette bağlı. Kısa konuşmalar ve video izlemeler dışında sosyal medya uygulamaları ile 1,5 gün kullandım.
    Ekranı Saydığım telefonların hepsinden daha iyi.
    Dokunmattik hassasiyeti gayet iyi zaten bu sınıfta telefonlarda aşağısı olacağını sanmıyorum.

• hocam hala memnunmusunuz telefondan bi sıkıntı yaşatıyormu size bende almayı düşünüyorum bi kullanana sormak istedim @oyuncu11790
  • Hayırlı olsun artık 2 3 sene telefon sıkıntınız olmaz kamera dersen kamera var gayet net çekiyor
    İşlemci qualcomun snapdragon 801 işlemciisi var stabil çalışıyor cok güzel
    ekran desen 2k ekran zaten insanı cezbeden nokta bu :D
    Oyun performansına diyecek bir şey yok ztn mükemmel
    Pil konusuna gelicek olursak o konu hakkında bişey diyemicem ama 1 günü rahatça çıkartıcağını düşünüyorum
    Boyut yeterli incelikte ama brz dah ince olabilirdi
    Tasarımı açıkçası görecelidir ama bence daha iyi tasarım olabilirdi bu konuda htc yi tebrik ediyorum

yani bu telefona 10 üzerinden 7.5 veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

hocam hala memnunmusunuz telefondan bi sıkıntı yaşatıyormu size bende almayı düşünüyorum bi kullanana sormak istedim @oyuncu11790

Hocam hala memnunum, şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı. Beklentilerim kamera yönündeydi oda harika zaten, günü çıkartan bataryası var. Ben gayet memnunum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun hocam yanıtlarım birde ana konusu var oraya bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/f_//tm.htm#88464102

Buradaki yorumlarda kafanızda fikir sahibi olmanızı sağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: umutter

Android telefon önermem iphone 6 yı beklemenizi öneririm

bekledik, gördük, kararımızı G3'den yana kullandık
  • G3 32 gb alicam bende ama sirf internette dolanan kotulemeler felan yuzunden cesaret edemedim kesin bir bilgiyok dostum sence cok sorun yaratiyo mu isinma , arayuzde takilmalar felan var mi biraz bilgilendirirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

G3 32 gb alicam bende ama sirf internette dolanan kotulemeler felan yuzunden cesaret edemedim kesin bir bilgiyok dostum sence cok sorun yaratiyo mu isinma , arayuzde takilmalar felan var mi biraz bilgilendirirsen sevinirim

Hocam ben ıphone 5s ve lg g3 kullanıyorum, Iphone 5s te ısınıyor, diğer üst seviye android cihazlarda ısınıyor. Hepsi ne kadar ısınıyorsa buda o kadar ısınıyor.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. İnternette dolanan sorunların hiç biri başıma gelmedi. Telefon gayet iyi hocam

Merak ettiğin başka konu varsa cevaplandırayım,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

G3 32 gb alicam bende ama sirf internette dolanan kotulemeler felan yuzunden cesaret edemedim kesin bir bilgiyok dostum sence cok sorun yaratiyo mu isinma , arayuzde takilmalar felan var mi biraz bilgilendirirsen sevinirim

Hocam ben ıphone 5s ve lg g3 kullanıyorum, Iphone 5s te ısınıyor, diğer üst seviye android cihazlarda ısınıyor. Hepsi ne kadar ısınıyorsa buda o kadar ısınıyor.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. İnternette dolanan sorunların hiç biri başıma gelmedi. Telefon gayet iyi hocam

Merak ettiğin başka konu varsa cevaplandırayım,

Tesekkur ederim dostum icim biraz daha rahat etti G3 alicam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bana bu telefondan aldı, kendisi İstanbul'da, ben Rize'deyim, şimdi dünyanın parasını verdik, kargoda helak olur gider mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. ^_^
    Hangi kargo şirketi ile göndersem acaba, tavsiyeniz nedir?

...

Elime ulaşıp kullanmak için de yanıp tutuşuyorum, 1 aydan fazladır akıllı telefon araştırıyorum, sonunda G3'te karar kılmıştım, umarım pişmanlık(lar) yaşamam.

...

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viavia

Kardeşim bana bu telefondan aldı, kendisi İstanbul'da, ben Rize'deyim, şimdi dünyanın parasını verdik, kargoda helak olur gider mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. ^_^
    Hangi kargo şirketi ile göndersem acaba, tavsiyeniz nedir?

...

Elime ulaşıp kullanmak için de yanıp tutuşuyorum, 1 aydan fazladır akıllı telefon araştırıyorum, sonunda G3'te karar kılmıştım, umarım pişmanlık(lar) yaşamam.

...

Teşekkürler.

Hocam merhabalar telefonla ilgili bazı sorunlar var insanlar dile getiriyor. Ancak böyle sorun yaşasanız bile servis bu sorunlarla ilgileniyor ve sorun yaşayanlara iade yada değişim yapılıyor. Açıkçası ben hiç söylenen sorunları yaşamadım sorun yaşamayan çevremdeki insanlarda tanıyorum.

Kargo konusunda Yurtiçi kargoyu önerebilirim ancak daha önce hiç bu kadar hassas bir şey yollamadım. Fakat kargoya gittiğinizde ben cep telefonu yollayacağım diye iletin farklı bir işlemle gönderiliyor olabilir.

Güle güle kullanın hocam, 32 gb versiyonunu öneririm ben onu kullanıyorum.

• Teşekkür ederim cevap için.
    Ben de 32 GB olanını aldım bu arada. ^_^

İş yerindeki arkadaşlar da Yurt içi Kargo'yu önerdiler ama öte yandan 2005 yılında bir PC göndermiştim kargoyla ve geldiğinde epey bir hırpalanmıştı, şimdi benzer bir şey olur diye ürkmüyor değilim. ^_^

Neyse, artık artılarıyla eksileriyle aldık telefonu, ama ben sürekli telefon değiştiren biri değilim, 2006'da aldığım N70 daha 2 hafta önce bozuldu, tamir de ettirdim ama yine bozuldu, artık ölmüş, 8 sene olmuş, düşünün yani. ^^ Bu telefonun da en az bir 5 sene gitmesini isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: viavia

Teşekkür ederim cevap için.
    Ben de 32 GB olanını aldım bu arada. ^_^

İş yerindeki arkadaşlar da Yurt içi Kargo'yu önerdiler ama öte yandan 2005 yılında bir PC göndermiştim kargoyla ve geldiğinde epey bir hırpalanmıştı, şimdi benzer bir şey olur diye ürkmüyor değilim. ^_^

Neyse, artık artılarıyla eksileriyle aldık telefonu, ama ben sürekli telefon değiştiren biri değilim, 2006'da aldığım N70 daha 2 hafta önce bozuldu, tamir de ettirdim ama yine bozuldu, artık ölmüş, 8 sene olmuş, düşünün yani. ^^ Bu telefonun da en az bir 5 sene gitmesini isterim...

Anladım hocam modern akıllı telefon dünyasında 5 sene uzun ama kullanıcıya göre değişen bir süre, n70 sonrası bu teknoloji harikası gibi gelecektir. :)

Yurtiçi kargo benim etrafımdakiler ve firmamız tarafından daha sık kullanılan kargo olduğu için önerdim, dediğim gibi daha önce bu kadar narin bir cihaz göndermedim kargoyla...

Ancak göndermeden önce söylerseniz ekstra gönderim şekli olabilir. Daha hassas taşıma yapılabilir.

Hayırlı olsun o zaman tekrardan :)

http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/tm.htm bu lg g3'ün forumdaki ana konusu genelde burada soruları, sorunları yada telefon hakkında yararlı paylaşımları yapıyorlar.

• hayırlı olsun. Acaba telefonun çekmiş olduğu bir fotoğrafı tam boyutlarıyla yükleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

hayırlı olsun. Acaba telefonun çekmiş olduğu bir fotoğrafı tam boyutlarıyla yükleyebilir misiniz?

Hocam orjinal boyutlarıyla buraya yüklemek(upload) etmek istiyorum fakat uzun süre bekliyorum yinede yüklenmiyorlar.

Onedrive hesabıyla bir tane yükledim hocam, 4160 x 3120 çözünürlüğe sahip Bursa/Merinos parkı; http://1drv.ms/1mnzb7d

Bu linkteki resimde yakından çekim;http://1drv.ms/1mnzteq

Hocam resimlere sağ tık yapıp çıkan seçeneklerden orjinalini görüntüle derseniz, gerçek boyutunda görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 21 Eylül 2014; 4:21:20 >

• LG G3 32 GB - telefonu imei atılmış olarak kullanan arkadaş var mı ?? yurtdışından gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackman2011 -- 23 Eylül 2014; 21:23:36 >
  • hocam şebeke konusunda ne düşünüyorsunuz? çekmeme gibi şikayetler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdmyall

hocam şebeke konusunda ne düşünüyorsunuz? çekmeme gibi şikayetler var?

Bu konuda sıkıntı yaşayanlar var diye duydum forumda, fakat ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım hocam...

İş gereği sürekli telefonla haşır neşir biriyim ve şuana kadar şebeke sorunu yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.