Şimdi Ara

Lg g3 (32 gb) izlenimlerim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende iphone 5 kullanicisiyim ve bıktım iphone un sıınırlamalarından android telefon araştırmalarına girdim ve g3 e karar verdim g2 yi kullanmıstım çok stabil ve güzeldi ama g3 hakkında 2k ekran yüzünden menüde tarayıcıda kasıyor diye söylentiler var lütfen bu telefonu en az 1 aydır kullanan birisi beni aydınlatabilirmi varmı böyle problemler 32 gb düşünüyorum bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

Merhaba bende iphone 5 kullanicisiyim ve bıktım iphone un sıınırlamalarından android telefon araştırmalarına girdim ve g3 e karar verdim g2 yi kullanmıstım çok stabil ve güzeldi ama g3 hakkında 2k ekran yüzünden menüde tarayıcıda kasıyor diye söylentiler var lütfen bu telefonu en az 1 aydır kullanan birisi beni aydınlatabilirmi varmı böyle problemler 32 gb düşünüyorum bu arada :)

Hocam başlarda bu sıkıntı vardı, fakat sonradan gelen güncellemelerle çoğu problem aşıldı şuan ilk çıktığı zamana göre daha stabil bir cihaz var.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum beni rahatsız eden tarafı yok, başka sorunuz varsa cevaplayabilirim hocam...

Bu arada yakında android 5.0 versiyonuna geçiş yapacak daha stabil hale geleceği söyleniyor tabi çıkmadan yorum yapamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Merhaba bende iphone 5 kullanicisiyim ve bıktım iphone un sıınırlamalarından android telefon araştırmalarına girdim ve g3 e karar verdim g2 yi kullanmıstım çok stabil ve güzeldi ama g3 hakkında 2k ekran yüzünden menüde tarayıcıda kasıyor diye söylentiler var lütfen bu telefonu en az 1 aydır kullanan birisi beni aydınlatabilirmi varmı böyle problemler 32 gb düşünüyorum bu arada :)

Hocam başlarda bu sıkıntı vardı, fakat sonradan gelen güncellemelerle çoğu problem aşıldı şuan ilk çıktığı zamana göre daha stabil bir cihaz var.

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum beni rahatsız eden tarafı yok, başka sorunuz varsa cevaplayabilirim hocam...

Bu arada yakında android 5.0 versiyonuna geçiş yapacak daha stabil hale geleceği söyleniyor tabi çıkmadan yorum yapamam...

Ya ben aslında tamamen ısındım g3 e ama forumlarda belkide fanboyların g3 ü kirletmeye çalışmasındanda olabilir ekranı yüzünden çok eleştirildi bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Note 4 de düşünmüştüm ama samsung olması geri çekiyor beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ya ben aslında tamamen ısındım g3 e ama forumlarda belkide fanboyların g3 ü kirletmeye çalışmasındanda olabilir ekranı yüzünden çok eleştirildi bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Note 4 de düşünmüştüm ama samsung olması geri çekiyor beni

Hocam endişelerinizi anlıyorum fakat piyasaya çıkan bütün telefonlar bir yerinden tutulup eleştiriliyor. Lg g3 stabil olmadığı için eleştiri aldı fakat lg firması g3 ile birlikte yeni arayüze geçiş yaptı bunun sıkıntısını başlarda yaşadı şuan güncellemelerle aşmış durumda...

Anakonusuna yazarak daha fazla teyit alabilirsiniz.

lg g3 ve note 4 aynı klasmanda değil, lg g3 samsung'un s serisine karşılık bir telefon...

note 4 konusunda keskin yorum getiremem mağazalarda elime alıp kullanmaktan başka bir şekilde kullanmadım.

Oda mevcut android telefonlar arasında tepe modellerden biri...

Bende 5s ve lg g3 kullanıyorum, 5s ekranı küçük kaldığı için birde büyük ekranlı telefon almayı tercih ettim lg g3 hem ekranı büyük ve o büyük ekrana rağmen kasası küçük olduğu için aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam endişelerinizi anlıyorum fakat piyasaya çıkan bütün telefonlar bir yerinden tutulup eleştiriliyor. Lg g3 stabil olmadığı için eleştiri aldı fakat lg firması g3 ile birlikte yeni arayüze geçiş yaptı bunun sıkıntısını başlarda yaşadı şuan güncellemelerle aşmış durumda...

Anakonusuna yazarak daha fazla teyit alabilirsiniz.

lg g3 ve note 4 aynı klasmanda değil, lg g3 samsung'un s serisine karşılık bir telefon...

note 4 konusunda keskin yorum getiremem mağazalarda elime alıp kullanmaktan başka bir şekilde kullanmadım.

Oda mevcut android telefonlar arasında tepe modellerden biri...

Bende 5s ve lg g3 kullanıyorum, 5s ekranı küçük kaldığı için birde büyük ekranlı telefon almayı tercih ettim lg g3 hem ekranı büyük ve o büyük ekrana rağmen kasası küçük olduğu için aldım.

Ozaman ben yarın mediamarkt a gidip güzelce bi inceliyim g3 ü büyük bi ihtimalle alırım inşallah yanıltmaz 2k ekran

• Hocam ayrıca lg g3 anakonusunu biraz araştırın, 2k ekran konusunda şunu söyleyebilirim gayet keskin ve kaliteli zaten bu konuda iddialı bir telefon...

Mediamarkt gittiğinizde lg g3, note 4 bakın deneyin derim, önemli olan sizin içinize sinmesi...

Telefondan beklentilerinize göre seçim yapın
  • quote:

Hocam ayrıca lg g3 anakonusunu biraz araştırın, 2k ekran konusunda şunu söyleyebilirim gayet keskin ve kaliteli zaten bu konuda iddialı bir telefon...

Mediamarkt gittiğinizde lg g3, note 4 bakın deneyin derim, önemli olan sizin içinize sinmesi...

Hocam bide merak ettiğim başka bit konu var g3 de şunuda yapsalat veya bitek eksi yönü diyebileceğiniz neler var 3g ile sosyal medyada 8 9 saat kullanım sunuyormu

• quote:

quote:

Hocam ayrıca lg g3 anakonusunu biraz araştırın, 2k ekran konusunda şunu söyleyebilirim gayet keskin ve kaliteli zaten bu konuda iddialı bir telefon...

Hocam bide merak ettiğim başka bit konu var g3 de şunuda yapsalat veya bitek eksi yönü diyebileceğiniz neler var 3g ile sosyal medyada 8 9 saat kullanım sunuyormu

8 9 saat ekran kullanımı alamazsın hocam, sarj konusunda biraz daha iyi olmalarını beklerdim. Ortalama kullanımla ortalama 5 saat ekran kullanım süresi alıyorum.

Ekranın 2k olması sarjı hızlı tüketmesini sağlıyor, 2 telefon kullandığım için 2. gün sonunda sarja takıyorum. Ortalama kullanan birisi 1 günü rahat çıkartır.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ya hersey superde on kameram da problemvar yani bi s4 kadar iyi cekmiyo halbuki kamerasi daha yuksek renkleri tam algilayamiyo gibi sizde de oyle mi lg 2 si olan bi arkadasimkamera zamanla duzeliyo dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: semarun1212

Ya hersey superde on kameram da problemvar yani bi s4 kadar iyi cekmiyo halbuki kamerasi daha yuksek renkleri tam algilayamiyo gibi sizde de oyle mi lg 2 si olan bi arkadasimkamera zamanla duzeliyo dedi

Ben 5s ve lg g3 kullanıyorum, arkadaşımda z2 var hani karşılaştırdığımda kalite olarak bana bir problem var gibi gelmedi. Problemden kastınız nedir hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 1 Aralık 2014; 18:56:56 >
  • Ekrani 2k olmayabilirdi bence bana 1080 p yetiyorda artiyor

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Arka kamerasinda problem yok ama on kamera net cekmiyor bulanik yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Melkone

Ekrani 2k olmayabilirdi bence bana 1080 p yetiyorda artiyor

Hocam belli oranda dikkat çeksin diye koyulmuş bir özellik ve kaldı ki yeterince dikkat çekmeyi başardılar.

Sarja negatif etkisi var tabi ama güzel bir ekrana sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: semarun1212

Arka kamerasinda problem yok ama on kamera net cekmiyor bulanik yani

Ön kamerasında da problem yok hocam, başka telefonlar yada kıyaslanmayacak bir durum olsa tamam bir şey diyemem fakat ben herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
  • Sizde problem yoksa benim telimde bi sknti var gostermem gerekicek tmaam tesekkurler:)

• Amiral gemileri arasında kararsız kaldım ama g3 daha çok beni çekiyor.32 GB LIK modelini 1400'e buldum ama paralel ithalat olarak düşünüyorum ithalatçı garantisi var bunun - leri + ları olurmu sizce uygunmudur yani telefon iyimi kısaca diğer telefonlardan ne farkı var herkesin dediği gibi ısınma fazla oluyormu acaba ilk çıkdıgı günden beri kullanan biri tarafından telefon hakkında tam bilgili alırsam müteşekkir olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaegLin61 -- 6 Aralık 2014; 17:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaegLin61

Amiral gemileri arasında kararsız kaldım ama g3 daha çok beni çekiyor.32 GB LIK modelini 1400'e buldum ama paralel ithalat olarak düşünüyorum ithalatçı garantisi var bunun - leri + ları olurmu sizce uygunmudur yani telefon iyimi kısaca diğer telefonlardan ne farkı var herkesin dediği gibi ısınma fazla oluyormu acaba ilk çıkdıgı günden beri kullanan biri tarafından telefon hakkında tam bilgili alırsam müteşekkir olurum

Hocam g3 - 1,400 tl çok iyi fiyat ithalatçı garantisi biraz sıkıntılı diye biliyorum, fakat çok bilgim yok çünkü ben öyle almadım bu konu hakkında anakonuda bilgi alabilirsiniz.

Telefonun bazı sıkıntıları vardı fakat güncellemelerle stabil ve daha iyi hale getirildi önümüzdeki pazartesi android 5.0 a geçecek daha performanslı hale geleceği söyleniyor.

Telefon hakkında şuan doğrudan sıkıntım yok, sarj konusunda ortalama olarak günü çıkartıyor en azından ben yarı yolda kaldığımı hatırlamıyorum.

Mevcut amiral gemilerden farkı ekran boyutuna göre kasasının küçük olması, gayet şık bir tasarımı var. 1,400 TL beklentileri karşılar hocam

• quote:

quote:

Amiral gemileri arasında kararsız kaldım ama g3 daha çok beni çekiyor.32 GB LIK modelini 1400'e buldum ama paralel ithalat olarak düşünüyorum ithalatçı garantisi var bunun - leri + ları olurmu sizce uygunmudur yani telefon iyimi kısaca diğer telefonlardan ne farkı var herkesin dediği gibi ısınma fazla oluyormu acaba ilk çıkdıgı günden beri kullanan biri tarafından telefon hakkında tam bilgili alırsam müteşekkir olurum

Hocam g3 - 1,400 tl çok iyi fiyat ithalatçı garantisi biraz sıkıntılı diye biliyorum, fakat çok bilgim yok çünkü ben öyle almadım bu konu hakkında anakonuda bilgi alabilirsiniz.

Telefonun bazı sıkıntıları vardı fakat güncellemelerle stabil ve daha iyi hale getirildi önümüzdeki pazartesi android 5.0 a geçecek daha performanslı hale geleceği söyleniyor.

Telefon hakkında şuan doğrudan sıkıntım yok, sarj konusunda ortalama olarak günü çıkartıyor en azından ben yarı yolda kaldığımı hatırlamıyorum.

Mevcut amiral gemilerden farkı ekran boyutuna göre kasasının küçük olması, gayet şık bir tasarımı var. 1,400 TL beklentileri karşılar hocam

Öncelikle bilgin için teşekkür ederim.Peki 2k ekranı snapdragon 801 taşıyabilimiyormu yani her oyunda sorunsuzmu bide ısınma gibi bir problemi var mı ? yani oturup 2 saat durmadan oyun oynamıcam ama bi 30dklık oyunda yahut uzun süre yani 45dk vb bir webde gezinmede bi ısı hissedinizmi yada rahatsız oldunuzmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaegLin61 -- 6 Aralık 2014; 19:12:47 >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle bilgin için teşekkür ederim.Peki 2k ekranı snapdragon 801 taşıyabilimiyormu yani her oyunda sorunsuzmu bide ısınma gibi bir problemi var mı ? yani oturup 2 saat durmadan oyun oynamıcam ama bi 30dklık oyunda yahut uzun süre yani 45dk vb bir webde gezinmede bi ısı hissedinizmi yada rahatsız oldunuzmu ?

Hocam amiral gemilerin neredeyse hepsini kullanmış denemiş birisiyim, yarım saat boyunca istediğin amiral gemiyi al üst düzey oyunların hepsinde ısınır...

Oyunlar zaten 2k çalışmıyor, hd çalıştığı için sıkıntı yaşamıyor. Diğer yandan web gezinme sırasında ilk başlarda ısınma vardı güncelleme sonrası rahatladı.

Şuan telefonun doğrudan sıkıntısı yok...

• g3 için tripod bakıyorum , kullanan ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı ?
    selfie çubuğu değil sadece masaya sabitleyip çekim yapmak için küçük bir tripod
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.