Şimdi Ara

Lg g3 (32 gb) izlenimlerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, lg g3 32 gb hafızalı 3gb ram olan versiyonunu 2 gün önce teknosa'dan satın aldım. Kendimce ilk izlenimleri paylaşmak istiyorum... Fiyatı 2,200 tl

Kutu içeriği -> Usb kablo-Sarj aleti, lg kulaklık, kendine ait pili (içinde ekstra yedek pil yok), kullanım kılavuzu mevcut ---- kablosuz sarj aleti maalesef kutu içeriğine dahil değil

Pil -> Bildiğiniz üzere 3000 mAh bir pile sahip bu telefon için gayet yeterli, sanırım herkesin merak ettiği şey 5,5 '' ekran ve 2k çözünürlük ile pil performansı nasıl ? arkadaşlar piyasada üst seviye akıllı telefonlardan aşağı kalır yanı yok, benzer bir tüketimi var. Ekran yenileme hızını otomatik dengelediği için 2k ekranın pil tüketimine yansımasını biraz daha azaltıyor. Bugün bütün gün aşırıya kaçmamakla birlikte telefon elimdeydi günü çıkardım.

Ekran -> Bildiğiniz gibi 2k ekran çözünürlüğüne sahip, bu konuda söylenecek tek şey gerçekten harika görüntü kalitesine erişmişler. Bence telefonun en önemli özelliklerinden biri bu ekranı

Kendimce Tasarım yorumu -> Ben bu konuyu göreceli buluyorum. BENCE ön taraftan bakıldığında en yakışıklı akıllı telefon lg g3 gerçekten özel bir tasarımı var ve beni çok etkiledi. Telefonun tasarımı normal kullanımda elde çok rahat duruyor. Rahatsız edici bir hissiyatı yok. Bu ekran boyutundaki telefon için gayet kibar duruyor.

Kamera -> Söze ilk şuradan başlamak istiyorum '' lazer oto fokus '' özelliği gerçekten kameraya değer katmış. Lg g3 tanıtımlarında reklamlarında gördüğünüz her şeyi sizin elinize sunmuşlar gayet başarılı çalışıyor. Bildiğiniz üzere 13 mp kameraya sahip bence gayet iyi ve yeterli bir kaliteye sahip sony z2 ile doğrudan kıyaslama imkanım olmadı. Ancak gayet iyi bir kaliteye sahip, flaşı gayet iyi çift led flaş var zaten. 4K video çekimi yapılabiliyor ve bence akıllı telefonların sidik yarıştırdığı özellik gibi geliyor bana..

Ön kamera 2 mp, moda olan özçekim ( selfie ) olayı için yeterli kalitede, full hd video çekimi yapılabiliyor. Işığın yetersiz olduğu yerlerde ön kamera kullanırken ekran kenarları flaş etkisi yaratacak şekilde beyaz çerçeve oluşturuyor bir nevi aydınlatıyor.

Genel kullanım performansı -> Arayüzü gayet stabil çalışıyor. 2k ekranın dezavantaj oluşturduğu bir durum yok donma kasma gibi bir durumla karşılaşmadım. Menü geçişleri ve telefonda dolaşırken herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

Oyun performansı -> Asphalt 8: Airborne kurup denedim. Gayet son ayarlarda stabil çalışıyor sanırım 2k yerine full hd çözünürlüğe geçiş yapıyor kaldı ki 2k çözünürlükle oyunları açmaya kalkarsa pil ve performans sıkıntıları olabilir diye düşünüyorum. 2k ekran çıkartırken bu tarz şeyleri akıl etmişlerdir diye düşünüyorum. Oyunlarda herhangi bir kasma ve sıkıntı yaşamadım.

Not : Arkadaşlar yoğunluk ve işlerden dolayı anca fırsat bulup bu saatte konu açtım. Atladığım ve eksik anlattığım şeyler vardır muhakkak sizlerinde görüşleri yorumlarıyla konuyu güncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 18 Temmuz 2014; 23:36:22 >

• Şerj durumu hakkında detaylı bilgi verebilirsen sevinirim. Mesela ben 3g, wifi, bt ve günlük 2 saat kadar konuşuyorum. Ortalama olarak nasıl bir durum ortaya çıkar. Gittigidiyordan 16 gb versiyonunu LG türkiye garantili şekilde 50 TL word puan ile birlikte 1.570 TL ye sipariş verdim. Sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Gittigidiyordan 16 gb versiyonunu LG türkiye garantili şekilde 50 TL word puan ile birlikte 1.570 TL ye sipariş verdim. Sizce nasıl?

1.750 TL diyecektiniz sanırım. O fiyata normal, piyasa böyle şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Temmuz 2014; 11:04:04 >
  • quote:

Şerj durumu hakkında detaylı bilgi verebilirsen sevinirim. Mesela ben 3g, wifi, bt ve günlük 2 saat kadar konuşuyorum. Ortalama olarak nasıl bir durum ortaya çıkar. Gittigidiyordan 16 gb versiyonunu LG türkiye garantili şekilde 50 TL word puan ile birlikte 1.570 TL ye sipariş verdim. Sizce nasıl?

Hocam telefonu alalı 2 gün oldu sarj konusunda ortalama kullanımla günü rahatlıkla çıkartıyor. İnternet, kamera kullanımı, oyun aşırıya kaçmadan gün içinde bu tarz kullandım günü tamamladım.

Sadece oyun oynayarak yada internet üstünden konuşarak sarjı deneme fırsatım olmadı. Çalıştığım için bu tarz şeyleri hafta sonu yapabilirim. Bataryası bu seviye akıllı telefonlarla benzer hocam
  • hocam bende teknosada inceledim telefonu.çok güzel duruyo elde ama kamerası çokda iyi gelmedi nedense.z2 yle arasında kalıyorum ama z2 için çok hatalı diyorlar sanırım bunu alacağım.batarya süresi hakkında ne diyeceksin peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxe

hocam bende teknosada inceledim telefonu.çok güzel duruyo elde ama kamerası çokda iyi gelmedi nedense.z2 yle arasında kalıyorum ama z2 için çok hatalı diyorlar sanırım bunu alacağım.batarya süresi hakkında ne diyeceksin peki?

Güncel bu seviye bataryalarla benzer gidiyor. 2k Ekranın dezavantajlarını en az seviyelere indirmişler. Bu yüzden bataryaya etkisi anormal olmuyor. Kullanım şekline bağlı ekstra hızlı tüketiyor diyeceğim bir durum yok hocam

Kamera olayı olarak doğrudan z2 ile karşılaştırmadım fakat bana gayet iyi geliyor. Z2 konusunda kullanan biriyle konuşmak gerek fakat gayet tatmin edici hocam. 4k video çekimi ( bana kalırsa tüm akıllı telefonlarda gereksiz bir durum), diğer bir özelliği lazer oto fokus çok güzel bir özellik...Kamerası pişman edecek türde değil

Size iyi gelmedi derken mesela neyi iyi gelmedi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: ByAxe

hocam bende teknosada inceledim telefonu.çok güzel duruyo elde ama kamerası çokda iyi gelmedi nedense.z2 yle arasında kalıyorum ama z2 için çok hatalı diyorlar sanırım bunu alacağım.batarya süresi hakkında ne diyeceksin peki?

Güncel bu seviye bataryalarla benzer gidiyor. 2k Ekranın dezavantajlarını en az seviyelere indirmişler. Bu yüzden bataryaya etkisi anormal olmuyor. Kullanım şekline bağlı ekstra hızlı tüketiyor diyeceğim bir durum yok hocam

Kamera olayı olarak doğrudan z2 ile karşılaştırmadım fakat bana gayet iyi geliyor. Z2 konusunda kullanan biriyle konuşmak gerek fakat gayet tatmin edici hocam. 4k video çekimi ( bana kalırsa tüm akıllı telefonlarda gereksiz bir durum), diğer bir özelliği lazer oto fokus çok güzel bir özellik...Kamerası pişman edecek türde değil

Size iyi gelmedi derken mesela neyi iyi gelmedi hocam ?

şöyle hocam.geçenlerdede aynı yerde g2 yi incelemiştim aynılar gibi geldi bana birazdaha keskinlik bekliyordum sanırsam ama onu bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 3 / 32 GB Beyaz Renk
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam g2 ile büyük fark yok ancak fark yaratacak özellikler var. Çift flaş led, lazer oto fokus gibi özellikleri var. İkisi de 13 mp kameraya sahip belli oranda geliştirmeler var hocam fakat öyle çok büyük farklar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Gittigidiyordan 16 gb versiyonunu LG türkiye garantili şekilde 50 TL word puan ile birlikte 1.570 TL ye sipariş verdim. Sizce nasıl?

1.750 TL diyecektiniz sanırım. O fiyata normal, piyasa böyle şu anda.

1.570 TL. 'ye aldım.Ama anlık bir indirimdi. LG Türkiye garantili. Telefon çok güzel. Bataraya memnun edecek seviyede. Kamerası müthiş.

Ayrıcahttp://www.akillisadelik.com/ adresinden IME nosu Türkiye cihazı ile eşleşenler bedava circle kapak gönderiyorlar. Adetle sınırlı. Şu an 1.200 civarı kalmış.

• Hocam bende aldığım gün akillisadelik sitesinden imei numaramla başvurdum. Sizin kılıfınız geldi mi ? yada ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı ?
  • lg g3 çok iyi bir telefon gerek oyun performansı gerek kamera bende lg g3 ten alacağım en yakın zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

lg g3 çok iyi bir telefon gerek oyun performansı gerek kamera bende lg g3 ten alacağım en yakın zamanda

Öneriyorum hocam, ben gayet memnunum. Genel olarak performansı çok iyi şuana kadar izlenimlerimde beni rahatsız eden bir noktası yok
  • Sagolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb'yi önerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbsrt1234

16 gb'yi önerirmisiniz

Hocam 16 gb versiyonunun rami 2gb onun dışında bütün özellikleri benzer, 2gb ram ile 3gb ram arasındaki fark kadar farkları var.

Telefon genel olarak çok iyi performans sergiliyor. Dediğim gibi 2gb ram etkisi ne olur kestiremiyorum.
  • quote:

quote:

16 gb'yi önerirmisiniz

Hocam 16 gb versiyonunun rami 2gb onun dışında bütün özellikleri benzer, 2gb ram ile 3gb ram arasındaki fark kadar farkları var.

Telefon genel olarak çok iyi performans sergiliyor. Dediğim gibi 2gb ram etkisi ne olur kestiremiyorum.

internette 2gb ramli olan 1.750 hatta daha ucuza bulunabiliyor o yüzden sordum bu civarlarda fiyata bulursam almayı düsünüyorum
  • Hocam o fiyatlara bulursanız alın derim, ancak alternatifleri gözden geçirin.
  • quote:

Hocam bende aldığım gün akillisadelik sitesinden imei numaramla başvurdum. Sizin kılıfınız geldi mi ? yada ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı ?

2-3 gün oldu daha gelmedi.
  • altenatif olarak g2 gibi mi?
  • quote:

altenatif olarak g2 gibi mi?

Hocam bununla ilgili konu açarsan daha faydalı olur senin için, g2 kullanmadım ilk lg marka telefonum bu oldu.

G2 için fiyat performans telefonu diyorlar, çok kullananda var bence bi göz gezdir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.