Şimdi Ara

LG G3 32 GB MODELI KULLANIYORUM BOYLE SORUN GORMEDIM 2200 TL PARA VERDİK HALE BAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu ikinci kez konu acisim konularimi siliyorlar nedenini bilmiyorum telefonum dun aksam itibari ile isininca kendini resetliyor 4 kere antutu testine soktum 3 kere resetledi kendini ne oldugunu anlamis degilim o bir tanesindede 21997 skorunu verdi normal mi sizde s4 mini bile bundan yüksek cikiyordur eminim ve telefon aldigimdan beri sonradan farketmeye basladm sebeke dalgalanma sorunu olmaya baslada daha ayin 25inde aldim bir ay bile olmadi telefon degisim talebinde bulunsam boyle bir hakkim varmi daha yeni aldim cunku ne yapmami onerirsiniz garantiye gitmeye gidecek ne yapmaliyim iki uckere gonderirsem degisim yaparlarmi telefonu aveadan aldm bayiye hic gitmedim daha mobilmark garantili

• ferrari alanlara yolda kalamama garantisi verilmiyor sonuçta hocam bu elektronik bir alet verdiğiniz parayla orantılı bozulmayacak diye birşey yok 1 hafta geçmediyse iade edin yenisini isteyin donanımsal problemi var cihazın. Muhtemelen...
  • Ferrarininde yolda kaldığını duymadim hic... Bir haftayi gecti ne gibi haklarim var 25inde aldm 3 hafta felan oldu
  • Cihazda herhangi bi sıkıntı varsa zaten hal eder servis Lg elektronike kargola cihazi full kutulu hali ile içine fatura fotokopisi ile cihaz ile lgili olan arızalarını belirttiğin kağıdı da koy ve gönder dostum kısa zamanda sana geri dönüş yapılacaktır
  • Zaten oyle yapacam da telefon daha yeni zaten degisim talebini kabul ederlermi acaba
  • Antutuya göre cihaz alanlar be like...
  • Capkinq kullanıcısına yanıt
    Sen teşhirli ürün verilen arkadaş mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 17 Ağustos 2014; 10:18:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam son güncellemeyi yaptın mı? Sıkıntı yapma cihazın garantili birde antutu takılma sanki 1000 çıksa ne olacak kullandığın cihaz piyasanın kralı usta ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam son güncellemeyi yaptın mı? Sıkıntı yapma cihazın garantili birde antutu takılma sanki 1000 çıksa ne olacak kullandığın cihaz piyasanın kralı usta ya
    hard reset at bu romu kur; 488 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V20D LGD802 1.66 GiB, sonra tekrar hard reset at cihaz toparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Antutuya göre cihaz alanlar be like...

Antutuya gore telefon almiyorum fakat insan bu kadar dusuk cikinca suphe duyuyor lg g3 16 gb versiyonu 35000 sonuc cikartirken 3gb modeli benim kullandigim yani nasil 2100 2200 lerde bir rakam cikartiyor insanin kafasina takiliyo sorun mu var diye
  • quote:

Ustam son güncellemeyi yaptın mı? Sıkıntı yapma cihazın garantili birde antutu takılma sanki 1000 çıksa ne olacak kullandığın cihaz piyasanın kralı usta ya

Haklisin hocamda insanin psikolojisi bozuluyor sebeke sorunuu takmamistim bu kadar ama kendini resetleme olayi hemde ard arda beni çileden cikartti diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

hard reset at bu romu kur; 488 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V20D LGD802 1.66 GiB, sonra tekrar hard reset at cihaz toparlar

Hocam bu romu kurmak icin root felan gerekiyormu anlamiyorum bu islerden de o yuzden soruyorum bide bunu yaptigim zaman garantiileilgili. Bir problem olur mu bana ozelden tam olarak nasil yapacagimi anlatirmisiniz hocam. Tesekkur ederim simdiden.
  • Bakin bir sorun daha telefon yuksek sicakliktadir daha fazla kullanmayin yoksa cihaz kapanacaktir diye arkadaslar donanimsal sorun mu bu sinirden catlayacam
    Usta en iyisi ver servise yenisini verirler rahatlarsin
  • quote:

Arkadaşın telefonu G3 hocam, sizin verdiğiniz ROM G2 ye ait.
  • quote:

Usta en iyisi ver servise yenisini verirler rahatlarsin

Hocam keske yapsalar ama yapacaklarini hic sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Arkadaşın telefonu G3 hocam, sizin verdiğiniz ROM G2 ye ait.

Aynen lg g3 32 gb
    Ne demek yapacaklarini zannetmiyorum o kadar para ve garantisi var hocam seve seve yapacaklar
  • Hocam yapacaklarinda. Kasit yenisini ile degistirmezler zaten mecbur yaoacaklar ama ondan sonra ayar tutar mi bilemem iste yarin gonderimini yaoacam
  • Sat DİSKAVRİ al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.