Şimdi Ara

LG G3 32gb Vs MEİZU Mx4 32gb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Size şöyle diyeyim kısa vade de ps3 grafiği almak imkansız. 10 yıl içinde ps2'nin grafikleri yakalanır buna kesin gözüyle bakıyorum ama ps3/xbox360 serisi gerçek bir Next gen oluşturdu o arası uzun zamanlar sürecektir. 2010'lara kadar Gta 4'ü stabil oynayan sistem yoktu mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kısa vadede birşey yapmaları zor
    Benim üzüldüğüm konu full HD oyunlarda bile sıkıntı yaşarken 2k ekrana yatırım yapmaları
    Halbuki örnek veriyorum note 4 o işlemci ve gpu ile full HD hatta hd ekran olsa çok çok daha performanslı olurdu Ve grafik konsol tarafına ulaşması en azından bir ps2 düzeyinde grafikler görebilirdik

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Yurtdisindan getirteceksen mx4
    digitek denen dukkandan alcaksan hic alma
    iki turlu de garantisi yok ve guncelleme gelmicek nasi olsa

ne alaka yurt dışındakiler farklı mı ?
  • Meizu çok kapalı kutu, bir gün sonra ne olacağı belli değil, biraz daha piyasaya yerleşmesini beklemek lazım.
  • Sadece antutuya takılma derim diğer sonuçlara da bak. SDN nin incelemesine bak antutuya cihaz kaydedilmedi. Diğer sonuçlarda G3 çoğu testte önde.

Mx4 fiyatına göre oldukça iyi cihaz. Yalnız mx4 ü aldıktan 6-7 ay sonra ne olacağını bilemiyorsun. Daha bu sektörde yeni.

• gidip kendime e-250 alıcam . anasıı satıyım bir insan bu kadar kararsız olur mu :(
  • http://shiftdelete.net/meizu-mx4-incelemesi-58031 dakika 21:25 ile 24:30 arasına bakın adam g3 hepsinde geçmiş antutu hariç ama adamın dedigi gibi manupule ediliyo olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdewıl1472 -- 12 Şubat 2015; 3:23:10 >
  • daha alamadım güncel !!
  • meizu mx4 tambir f/p cihazı tamam lg g3 evet LG ismi zaten yetiyor ama Meizuda boş değil ubuntu işletim sistemli mx4'ü tanıtacaklar marttaki fuarda bir de Alibaba Meizuya 600 milyon dolarlık bir yatırım yaptı şuna eminim ki MX 5 piyasayı sallyacak bir cihaz olacak hemde fiyatı çok makul olacak
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    çok komiksin. hele birde kasıyor diyorsun ya bebek güler buna. 300 program 80 oyun 64 gb glass 10 sd var telefonda gram kasma yok. ya sen telefon kullanmayi bilmiyorsun yada telefon nedir onu bilmiyorsun. telefon nasil kullanılır hakkinda bilgi edinsen iyi olur.

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    bu bir telefon oyun tabiki oynanir ama 15-20 dk. bu süreyi aşar ve 2-3 saati bulursa 1 sene gecmeden telefonu öldürürsün. uzun süre telefonu sağlıklı bir sekilde kullanmak isteniyorsa telefonda uzun saatler oyun oynanmamalı. bu kucuk aletlerde sogutucu olmadigindan ve teknoloji ilerledikce cihazlar gitgide narinlestiginden oyun oynanmamali

• merhaba arkadaslar meizu kulanan ve daha once g2 kullanan biri olarak ekrani g2nin daha iyi. Fakat diger tum ozelliklerde meizu onde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.