Bildirim
LG G3 32gb Vs MEİZU Mx4 32gb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G3 Vesselam iyide şarjı dayanmıyor ve bende g3 32 GB kullandım kasiyor be kardeşim tadı olmuyor telefonun emin ol ( S5, Z2, M8, Note 3 kullanmış biri olarak bunu diyorum note 4 de de aynı durum var 2k bin altından kalkamiyor telefonlar mx4 yada m8 öneririm geri döndüm bu telefona emin ol daha iyi.. -
m8 de çok pahalı be kardeşim o kadar param yok.quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
G3 Vesselam iyide şarjı dayanmıyor ve bende g3 32 GB kullandım kasiyor be kardeşim tadı olmuyor telefonun emin ol ( S5, Z2, M8, Note 3 kullanmış biri olarak bunu diyorum note 4 de de aynı durum var 2k bin altından kalkamiyor telefonlar mx4 yada m8 öneririm geri döndüm bu telefona emin ol daha iyi.. -
Antutu'daki skora göre telefon alınamayacağını ogrenemediniz hala.G3'te herhangi bir kasma gozlemlemedim ancak 2K ekran sari konusunda gerçekten sıkıntılı. 32 gb Meizu fiyatı ne kadar ? -
G3 -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Antutu'daki skora göre telefon alınamayacağını ogrenemediniz hala.G3'te herhangi bir kasma gozlemlemedim ancak 2K ekran sari konusunda gerçekten sıkıntılı. 32 gb Meizu fiyatı ne kadar ?
Meizu 32 Gb 15 Şubat'ta gelecek fiyatı 1150tl olacakmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: derdewıl1472
quote:
Antutu'daki skora göre telefon alınamayacağını ogrenemediniz hala.G3'te herhangi bir kasma gozlemlemedim ancak 2K ekran sari konusunda gerçekten sıkıntılı. 32 gb Meizu fiyatı ne kadar ?
Meizu 32 Gb 15 Şubat'ta gelecek fiyatı 1150tl olacakmış.
DgTech garantisi nasıldır bilmiyorum ama Meizu' de sizi pişman etmez hocam.Bence acele etmeyin almak için. Zaten 15'inde gelecekmiş. Biraz daha araştırmada kalın. -
Üniversite tatili bitene kadar almak istiyorum.15'ine kadar beklerim sorun değil ama karar vermekte zorlanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFarequote:
quote:
Meizu 32 Gb 15 Şubat'ta gelecek fiyatı 1150tl olacakmış.
DgTech garantisi nasıldır bilmiyorum ama Meizu' de sizi pişman etmez hocam.Bence acele etmeyin almak için. Zaten 15'inde gelecekmiş. Biraz daha araştırmada kalın.
Alıntıları Göster
-
M8 piyasaya bakacak olursak çok pahalı bilader. Parası olan alabilir lakin ben o kadar para vermem bi telefona bu aptallıktır. İki telefon arasından g3 öneririm kardeşim.quote:
Üniversite tatili bitene kadar almak istiyorum.15'ine kadar beklerim sorun değil ama karar vermekte zorlanıyorum.
Alıntıları Göster -
G3 derim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
MX4 derim ben hocam telefonu kullanması çok zevkli gerçekten ve G3 kesinlikle 2k ekranı kaldıramıyor ana ekranda kasmalar var aksini iddia eden yalan söylerquote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
G3 derim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk
MX4 derim ben hocam telefonu kullanması çok zevkli gerçekten ve G3 kesinlikle 2k ekranı kaldıramıyor ana ekranda kasmalar var aksini iddia eden yalan söyler
aynen biraz senin gibi düşünüyorum aslında g3 ün ekranı meiuzu ile aynı olsa bu kadar score farkı olmazdı ve g3 ün pil tüketimi olmazdı yani. -
dostum bende sen gibi kararsızlardanım geçen gün satışı vardı mx4ün şimdi bitii ama ben sanırım mx4 pro alacak gibiyim.inceleme yapan siteler mx4ten çok memnun vede öneriyorlar bence pro dahada iş çıkarır bence beklequote:
Orijinalden alıntı: derdewıl1472quote:
MX4 derim ben hocam telefonu kullanması çok zevkli gerçekten ve G3 kesinlikle 2k ekranı kaldıramıyor ana ekranda kasmalar var aksini iddia eden yalan söyler
aynen biraz senin gibi düşünüyorum aslında g3 ün ekranı meiuzu ile aynı olsa bu kadar score farkı olmazdı ve g3 ün pil tüketimi olmazdı yani.
Alıntıları Göster
-
G2 ya da 1080p ekranlı meizu, 2k ağır geliyor -
şu an g3 de 42000 filan alıyor dimi antutu da adroid 5.0 la öyle alıyo filan diyorlar ama ?quote:
Orijinalden alıntı: th3_majestik
G2 ya da 1080p ekranlı meizu, 2k ağır geliyor -
quote:
şu an g3 de 42000 filan alıyor dimi antutu da adroid 5.0 la öyle alıyo filan diyorlar ama ?
Meizu al kafan rahat olsun -
meiuzu ve lg g3 çüler eşit galiba :)quote:
Orijinalden alıntı: Maestro58quote:
şu an g3 de 42000 filan alıyor dimi antutu da adroid 5.0 la öyle alıyo filan diyorlar ama ?
Meizu al kafan rahat olsun
Alıntıları Göster -
Lg g3 kullananlar lg g3 al diyor isi bilenler meizu al diyor hocam. Bu mesaji da g3 kullanicilari eksileyecek. :) -
quote:
Lg g3 kullananlar lg g3 al diyor isi bilenler meizu al diyor hocam. Bu mesaji da g3 kullanicilari eksileyecek. :)
sanki biraz bana da öyle gibi geldi ama herkesin yorumu degerli benim için yanlış anlamayın . -
quote:
43 ü 44 ü gorenler var orjinal haliyle
Benzer içerikler
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- mi kumanda vestel klima yok
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- sunucu bağlantısı açılamadı
- hızlı şarj zararlı mı
- samsung a25 ne zaman çıktı
- samsung gear vr - oculus uygulaması
- s21 fe özellikleri
- realme gt 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X