Şimdi Ara

LG G3 32gb Vs MEİZU Mx4 32gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam antutu tamamiyle reklam amaçlı ama işin teknik kısmında meizu daha performanslı ama alıyorsanız mx pro daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Samsung'un gerek geçmişte çalıştığı firmalar (foxconn,texas inst. Gibi) gerek kendi donanım mühendisleri ve fabrikasyon süreci Exynos'lu versiyonu daha iyi bir yonga seti yapıyor ancak tahminim büyük ihtimal bu iki model arasındaki SoC farkını kullanıcıya hissetirecek şey ısı olucaktır. Bunun haricinde g3'ün daha iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünüyorum ama bu tahminim sadece. Incelemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Hocam antutu tamamiyle reklam amaçlı ama işin teknik kısmında meizu daha performanslı ama alıyorsanız mx pro daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Samsung'un gerek geçmişte çalıştığı firmalar (foxconn,texas inst. Gibi) gerek kendi donanım mühendisleri ve fabrikasyon süreci Exynos'lu versiyonu daha iyi bir yonga seti yapıyor ancak tahminim büyük ihtimal bu iki model arasındaki SoC farkını kullanıcıya hissetirecek şey ısı olucaktır. Bunun haricinde g3'ün daha iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünüyorum ama bu tahminim sadece. Incelemek lazım.

aynen yaa kararsızlıktan telefon alasım kaçtı :D g3 1080p lisini bana özel üretmezler miki :D
  • quote:

Mx4 Pro öneriyorsunda kullanılan GPU Note 3'teki GPU Mali T-628 MP6. Bu GPU Adreno 330'dan daha düşük performans verirken 2k ekrana yetebileceğini hiç zannetmiyorum.

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Telefonun içerisinde 6GB lık oyun var 10GB'a yakın da klasör var.
    şarj konusunda haklısın ama kastığını daha görmedim.
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Neye göre düşük ? Note 3 1080p'de s5'in oynadığı oyunların çoğunu daha iyi oynadı.
    Performans derken aslında cpudan bahsediyorum ancak gpu denkken meizu'nun durumu fps cinsinde g3'ten kötü olamaz. Kazanç noktası cpu'da zaten.

• Note 3'de 1080p ekran Mx4 Pro'da 2k ekran var aynı performansı vermesini mi bekliyorsun GPU'nun ? CPU iyi olsada oyunda ön plana çıkan GPU performansıdır ki testlere bakarsan Adreno 330 T-628'den daha güçlü bir GPU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 3 Şubat 2015; 20:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

Telefonun içerisinde 6GB lık oyun var 10GB'a yakın da klasör var.
    şarj konusunda haklısın ama kastığını daha görmedim.

Dostum arayuzde kasiyordu be 32 lık 3 GB ramlisiydi hem de sinirlenip sattim bende m8 e geri döndüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 16 gb antutu v5.0. Lolipop ile 42500 puan aliyor su an.

Aynı performansı verir demedim. Adreno 330 sadece testler üzerinde daha iyi. PowerVR değil ki. Gerçi powerVR'de daha yüksek fps değeri sunuyor oyunlarda. Oyunları g3'ten kötü oynamaz demek istediğim ama işlem gücü yüksek olur çünkü üzerinde çok daha iyi bir cpu var.

• CPU'yu bilmiyorum fakat oyunda fps'yi önemsiyenler oyun düşkünü olan birisinin almaması gereken bir telefon. G3'ten daha iyi oyun performansı verir vermez bilmem ama aralarında akla kara kadar fark olmayacaktır birbirine yakın deneyimler sunarlar. 2k ekranlı telefonları alırken bence iki kere düşünmek lazım oyun performansı olsun tükettiği enerji olsun gereksiz yere fiyatı yukarı çekmesi olsun
    Hocam bende zaten oyun iyi oynar demedim. Bana gòre telefonlar konsol vs değil oyun oynanmaz. Yani tercih meselesi ikisinin arasında Meizu performanslı olur demem tamamen hız ve işlem gücü ile âlâkalı. Ikisinden de oyun performansı beklenmez 2k'lı alınabilir tek telefon note 4. Bence gerekli değil henü bataryalar hazır değil ama teknoloji işte.

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Benimkide 32 GB 412K
    3 haftadır bende hiç bir sitede oyunda kastığını görmedim gangstar 4 oyunundan 3 kere attı şimdiye kadar nedenini anlamış değilim.
    hatta belki kasar diye 5.0 bile güncellemiyorum
    telinde sıkıntı olabilir.
  • quote:

Hocam bende zaten oyun iyi oynar demedim. Bana gòre telefonlar konsol vs değil oyun oynanmaz. Yani tercih meselesi ikisinin arasında Meizu performanslı olur demem tamamen hız ve işlem gücü ile âlâkalı. Ikisinden de oyun performansı beklenmez 2k'lı alınabilir tek telefon note 4. Bence gerekli değil henü bataryalar hazır değil ama teknoloji işte.

ben şuna katılmıyorum
    telefonlar konsol değil oyun oynanmaz
    telefonlar bilgisayar değil internette gezilmez
    telefonlar tv değil film izlenmez...
    kusura bakmasınlar da madem överek çıkardıkları işlemci gpu ve ekranlarıya ve 1000tl nin üstünde bir fiyatla bizlere sattıkları ürün bırakında bunları yapsın.. yapamıyorsa almayın aldırmayın..

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Olayın aslı şu donanımın ve yazılımın oyun temalı çalışmasına karşıyım. Telefon iletişim aracıdır internete girmek temel amacı zaten ama oyunlar temel değil sadece ekstra sağladığı avantajlar olmalı diyorum. Gta SA'yı oynadım telefonda mesela bu oyun konsol oyunu pc oyunu ha çıksın androide de karşı değilim ama amaç buymuş gibi bir politika olmamalı. Ben zevk alamadım oynadığım oyundan. Küçük ekranda harika grafik sunsa da daha çok ellerimi görüyorum. Oyunlar olsun ama mesela bu telefonların boyutlarını avantaja çeviren oyunlar, sensörlerini kullanan oyunlar... Demek istediğim Android'i asla bir oyun konsoluna benzer görmek istemem.

• Performans manyağıysan 2k seni bayabilir. Tabi ben olsam pili az gidiyor falan demem alırım, diğeri çok çakma duruyor resmen alay konusu.
  • zaten snapdragon s4 pro ile mükemmel bir tarayıcı performansına ulaşıldı ya da samsung un exynos işlemcilerinin tarayıcı performansı masaüstü pc düzeyinde..
    demem o ki şu an yapılan çalışmalar tamamen oyun konsolu haline getirmek için yapılıyor
    amaç artık grafik tarafında güçlendirip konsol seviyesine erişmek
    s80x serisine bakın ya da samsungun note 4 ve alpha da kullandığı işlemci
    madem yapıyorlar ve o fiyata satıyorlar hakkını da vermesi gerekiyor
    eğer siz sadece temel amaçlar için telefon kullanacaksanız daha mütevazi telefonları inceleyebilisiniz..
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Peki sizce mümkün mü ? Ps2 kadar gflops değeri var deniyor tegra'da. Ee peki oyunlar ne durumda stabilite var mı ? Yok. Bu olay android yapisiyla da alakali. Ps4'ün yaklasik 2000 gflops grafik gucu varken 980'in 4500 gflops ama ayni grafiklerde ps4 30 fps kilitli alirken 980 30'un üstüne çıksada grafik hatasi vs aliyor ve bazen 15 fpslere geriliyor. Android'in xbox/ps gibi bir konsol haline gelmesi imkansiz ancak nvidia tegra ile tv altı ucuz bir konsol olabilir. Bitmek bilmeyen thermal thortling çabası. Yani donanim kagit uzerinde ps2 kadar grafik gucu saglasa da henuz ps 1 grafikleri var.
    Belirttigim gibi ben konsol gibi olcagini dusunmuyorum bunun amaclanmasina da karsiyim.

• mümkün değil demek teknolojinin doğasına aykırı olur
    üç yıl önce angry birds ü takıla takıla oynatan cihazlardan modern combat 5 i akıcı oynatan cihazlara geldiyse durum herşey olması mümkün
    bende oyunların büyük ekranlarda oynayınca keyif alanlardanım
    fakat 2k veya full hd ekran koyup içinede konsol düzeyinde işlemci ve gpu yapıyoruz derlerse doğal olarak yüksek grafik performansı da bekliyor insan
    ben yine de teknolojide imkansıza yer vermeyenlerdenim sadece zaman alıcak
  • yani ne diyorsunuz ne alalım arkadaşlar konsol mu alalım :D
  • Cok net mx4

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.