Şimdi Ara

lg g3 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyundan çıktım mavi ekran geldi kapandı tekrar açmayı denedim telefonu mavi ekran geldi kapandı. şuan telefon açılmıyor download / recovery moduna girmiyor şarja takınca tepki vermiyor acil yardım

• telefon açılmyıyor böyleyken pc den format atabilir miyim belki yazılım çökmüştür? az önce 10-20 dk usb pc ye takılı tuttum şarjı 30 sn algıladı sonra gitti
  • aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki tz crash , hw reset ,rpm crash ve kernel crash hatalarini verip durdu.Mavi ekran kapanma devaminda..1 kere duzeldi.twrp girip sistem onarim dedim gene hata verdi.Resimleri yedeklemedigime cok pisman oldum.Servise gittim.Yurtdisi garantisiz cihazdi.3 yildir kullaniyordum .1 2 kere cok onceden mavi ekran gordugumu hatirladim.Siz siz olun bu on uyarilari dikkate alin.emmc degisimi diye biseyler okumustum.Servis anakart degisimi dedi.600 e hem yurtici yeni seri olcak hemde 2yil garanti dedi.mantikli geldi.Bekliyoruz ne zaman parca gelcekte yapcaklar diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba geçmiş olsun cihazınız aşırı ısınmadan dolayı eMMC çipi arızaya sebep veriyor.Bu sorunu ben şu şekilde çözdüm cihazı açtım eMMC çipini ısı tabancasıyla ısıttım çip üzerine termal ped koydum topladım çalıştırdım ve bir video hazırladım youtube kanalıma attım sizde izleyerek kendi sorununuzu kendiniz halledebilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=AJfqDn1DFg4

beğenmeyi abone olmayı unutmayın ;)

Bu arada sakın format atıp verilerinizi silmeyin sorun donanımsal yazılımsal değil formatla düzelmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0052 -- 11 Nisan 2017; 16:2:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.