Şimdi Ara

LG G3 Alacağım Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lg g3 ----------LG 723 G3 BEAT mi ------------LG G3 STYLU mı ------------LG 855 G3 32 GB mü bide yanında saat gibi bir şey veriyorlar mı ?

• Fiyat farkları var ama donanımıyla fiyatını hak ediyor. 32lik g3 alın derim. Stylus kalemi note serisindeki gibi kullanışlı değil ve koskoca telefon 1 gb rame sahip. Beat de aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal g3 oluyor oda demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Tunde

Normal g3 oluyor oda demi

Evet normal g3. Eğer ucuz olsun derseniz g3 beat olabilir fiyatı 750 lira. Ama performans önceliğiniz ise direkt g3 alın. Tabi sadece bu modelleri düşünüyorsanız...

• almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Isınma sorunu varmış g3'de galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papa Tunde -- 22 Mart 2015; 9:25:33 >
  • quote:

almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Isınma sorunu varmış g3'de galiba

Ben G3 kullanıyorum 16 GB asfalt8 oymuyorum sürekli ama ısınma yok.
  • LG 855 G3 32 GB tavsiye ederim aynından kullanıyorum gayet memnunum
  • Ben g3 stylus kullandim tek iyi yonu batarya. Baska iyi yonu yok. 10 gun sonra g3 32gb gold aldim istanbul bilisimda 1450 ye ve telefon buymus. Hic bir sorun yok hersey cok mukemmel. Ekran kalitesi ozellikle sahane diyebilirim. Batarya ise ilk bir iki gun cabuk bitiyor ama zamanla kendine geliyor. Yeni guncelleme ilede tamamen duzelir sanirim.

Eklemek istedigim birsey de var. Isinma konusuna ben rastlamadim. Sadece 4k video cekerken isinma oldugunu gördüm baskada rahatsiz edici isinma olayina denk gelmedim. Heryerde cok isiniyor diye mesajlar var fakat normal kullanimda hic usindigini gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 24 Mart 2015; 16:17:10 >
  • iphone 6 plus şiddetle öneririm
  • Telefon elimi yakacak derecede ısınıyor, şarjı bir günü çıkarmıyor, arada da hatalar verebiliyor diğer tüm android telefonlar gibi...
    benim için tek sıkıntı şarjı diğer sorunlarını takmıyorum yeterki çatlamasın
  • quote:

almışken iyi bir şey olsun istiyorum. Isınma sorunu varmış g3'de galiba

Ben 9 gündür LG G3 kullanıyorum, henüz oyun oynamadım açıkçası oynamayı da düşünmüyorum, herhangi bir ısınma sorunu ile karşılaşmadım.

Ekleme: Sadece telefonu sarj ederken çantanın içine koymuştum 10-15 dakika gibi kısa bir sürede ısındığını gördüm ve derhal çantanın içinden çıkardım. Açıkta sarj edilmesi tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 25 Mart 2015; 21:56:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldım çok ısınıyor ve çabuk sarji bitiyor

• ilk aldığında mı öyle idi? Sorun devam ediyor mu?
  • Bir kerelik hard reset atin ısınma pil sorunlariniz bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Bir kerelik hard reset atin ısınma pil sorunlariniz bitsin.

O ne demek?

Birde arkadaşlar LG G3 16gb alınır mı?

Google da aratirsaniz tus kombinasyonlariyla tele format atiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Bir kerelik hard reset atin ısınma pil sorunlariniz bitsin.

dediginizin hiçbir alakası yok konuyla atan boşuna atmış olur
  • 16 gb ile 32 gb arasındaki fiyat farkına bakarak, 32 gb'nin sadece hafızasının değil, raminin de yüksek olduğunu düşünerek, 16 gb parasını gözden çıkardıysanız bütçeyi biraz daha zorlayıp 32 gb almak daha doğru gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.