Şimdi Ara

Lg g3 alayımmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

bu dedikleriniz lg g3 icin mi yoksa g2 icin mi ?
    lg turkiye garantili cihaz nerde bulabiliriz nereler satiyor.? iyi günler

G3 icin. Teknosa vodafone turkcell avea gibi buyuk yerlerde mevcut. Tabi lg turkiye garantili olanlar 1800den basliyor. 1300 civari olanlar paralel ithalatlar. Oyle cihazlari Servise birakirken normal bir telefoncuya biraktiginizi dusunun oyle yerler. Ben vodafone dan taahhutlu almistim. Sordum ozellikle lg turkiye garantili dediler. Kutuyuda kontrol ettim oyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 aydir kullanıyorum kitkatta takilmalar vardi ama 5.0 dan sonra telefonda gram kasma yok.
    Pil suresi olarak da 3g ile kullaninca aksami cikartiyorum tabi oyun oynamassam saat 11_12 gibi ancak bitiyor.
    Wifi kullanimi ile 5.5 saat ekran süresi almıştım.
    Kesinlikle paralel ithalat almayin cevremde alan var biri on kamerasi hatali cikti tam 3 haftada gonderdiler oda on kamerayi degistirerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğin tarzda oyunlar oynayacaksan uzak dur. G3 alma.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    O nedenmiş ? Ne yani lg G3 asplaht 8 fifa 15 Tarzı Uygulamaları kaldırmıyor mu? Kasıyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

aynen valla o catlak meselesi kafama iyice takildi

Lg turkiye garantili olursa haftasina degistirirler. 1300E olanlardan alirsan basin agrir. Z2 alsan kasa araligi cikacak telefonda belkide. Sonra su gecirdi diye konu acanlarda az degil. Kisaca her cihazin bir sorunu var. Tabi olmamasi gerek. Artilarini saymama gerek yok. 2gb ram cihazi kurtariyor. Bosta 1gb alan var bende. uzun suredir kullaniyorum bende herhangi bir sorun cikmadi.

Şu 130E hangisi oluyor ? Sorunsuz sağlam olanı hangisi. Link atarmısınız ? Cevaplarınız için teşekürler. peki paralel ithalatta en iyi firma hangisi ?

• G3 Kullanıyorum ve tek eksiği pili G2 ye göre daha az dayanıyor. Bunun da sebebi 2k ekran, fakat uygulama ve oyunlarda kasma yok.
    İyi ekran ve kamera istiyorsan g3 tabiki. Fakat bunlar çok önemli değil dersen g2 de ihtiyacını karşılayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re13el

G3 Kullanıyorum ve tek eksiği pili G2 ye göre daha az dayanıyor. Bunun da sebebi 2k ekran, fakat uygulama ve oyunlarda kasma yok.
    İyi ekran ve kamera istiyorsan g3 tabiki. Fakat bunlar çok önemli değil dersen g2 de ihtiyacını karşılayacaktır.

teşekürler benim için fotograf ve kamera cok önemli ekranda cok onemli ama 2k ekran ile uygulamalar nasil calisiyor mesela g3 ile modern combat 5 oynadinizmi ?

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Ben telefonda oyun oynamayı pek sevmediğim için yüklemedim o tür oyunları, fakat bir çok incelemede bu oyunların nasıl oynandığını gösteriyorlar. Technopat, teknoseyir, donanımhaber incelemelerine bakabilirsin. :)

Ama kamera konusunda şunu diyebilirim ki, evde z1 ve z2 telefon var ve onların kamerasından kötü yanı yok, iyi yanları var. Çift flaş, hdr modu vs. (Not: Sony z1 ve z2'de de hdr modu var fakat ancak 8megapiksel seçilirse açılabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re13el -- 13 Şubat 2015; 13:12:53 >
  • re13el R kullanıcısına yanıt
    peki tesekkurler.

• fiyatların düşmesini beklemenizi öneririm.
    Ayrıca dolarında yükseldiğinide varsayarsak baya bir zaman beklemeniz lazım yoksa fahiş fiyatlara alırsınız.
  • quote:

O nedenmiş ? Ne yani lg G3 asplaht 8 fifa 15 Tarzı Uygulamaları kaldırmıyor mu? Kasıyormu ?

Yüksek grafik kalitesine sahip oyunların çoğunda takılmalar oluyor da o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: StopComeBack

fiyatların düşmesini beklemenizi öneririm.
    Ayrıca dolarında yükseldiğinide varsayarsak baya bir zaman beklemeniz lazım yoksa fahiş fiyatlara alırsınız.

aynen valla doların düşmesini bekleyecem ama bu gidişle hiç düşmeyecek gibi duruyor

• beyler paralel ithalattan umudumu kestim o yüzden lg türkiye garantili alacağım. onların fiyatları ne zaman düşer bilgisi olan varmı ?
  • Ben g2 kullanıyorum memnunum ama
    tavsiyem g3 al 3gb ramli olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bende G3 e geçtim Kullananlar cevaplayabilir mi acaba G2 de en son 3:15 ortalama ekran sürem vardı daha da düşük olur mu acaba , normal internette geziyorum oyun oynamam.Şebeke vodafone.

g2'nin şarjı daha iyi dayanıyor diyenler var ama yinede bilen birisi cevaplasa iyi oolur diye düşüünüyorum bu arada neden g2 den g3 e geçtiniz ? g2 de bir sorunmu oluştu ?
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    BİZİM Mİ GÖAZÜMÜZ KÖR YOKSA SİZ LGNİN PARALI ELEMANIMISINIZ?
    afedersinde andro 5.0 gelmiş cihaza uygulamalar menüsüne basıyorsunuz 1 saniye geç geliyor uygulamalar. lg yanlış politika izledi 2 k ekrana o donanım yetmedi. 805 bile yetersizken 801le 2k niye? boşuna övmeyin şu telefonu. lg g2 harikaydı ama g3 olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

afedersinde andro 5.0 gelmiş cihaza uygulamalar menüsüne basıyorsunuz 1 saniye geç geliyor uygulamalar. lg yanlış politika izledi 2 k ekrana o donanım yetmedi. 805 bile yetersizken 801le 2k niye? boşuna övmeyin şu telefonu. lg g2 harikaydı ama g3 olmadı.

1sn ne oluyor böyle :D lg g3'ten soğudum valla bir an ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Sorma lg den kamyon yüküyle para alıyorum. Birşeyleri savunmak için illahaki o firmanın elemanımı olmak gerekir. Dediğiniz sorunların hiçbirini ben yaşamıyorum. Sorunlu bi cihaz ile karşılaştıysanız o sizin sorununuz. Ayrıca sizin sığ görüşünüzle yola çıkarsak sizde diğer firmalardan para alıyorsunuz demek ki :) Neyse tartışmaya gerek duymuyorum daha fazla. Dileyen cihazı alır dileyen almaz. Ven cihazdan memnunum ve memnun olduğun için tavsiye ederim.

• olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Mantıksal olarak bak olaya o ekranla o donanımın yetmedigini söylemeyen kaldımı?

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    2k erken nedir donanımla ilgisi nedir aydınlatabilirmisiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.