Şimdi Ara

Lg g3 alayımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyleer kesin öneriniz benim için çok önemli g2 veya g3 düşünüyorum samsung marka olmamak şardıyla başka mükemmel android telefonlarda olur ben g3 düşünüyorum ama bu kasa çatlaklığı gibi kronik sorunlardan dolayı soğudum biraz tavsiyeleriniz nelerdir iyi günler.

Edit; beyler kusura bakmayın beklentilerimi yazmayı unutmuşum ve yorumlarınız için teşekür ederim.

Beklentilerim ; ben oyun sever biriyim haliyle gangster Vegas , modern combat 5 , fifa 15 Tarzı yüksek grafik performanslı oyunlarda kalma yapmasın.
    Full Wi-Fi ile tarayıcıda gezip tozuyorum takılma kasmak yapmasın stabil olsun tarayıcısı.
    Böyle galaxy s3 gibi hemen yıpranmasın
    Kamera çok önemliki , önemliki lg G3ün kamerası testlerde çok başarılı görünüyor aynı zamanda g2de güzel çekiyor ön kameralar olarak her ikisinde güzel özçekim (selfie) çekiyor.
    Ram miktarı galaxy s3'teki gibi vasat Olmasın (1 gb ram yazıyor 200 mb tek kullanıyor ne iştir anlamadım )
    Ve son olarak fiyatının uygun olması.
    Samsung gibi fiyatı hemen düşüyormesin apple gibi olsun fiyatı çabuk düştümü insan kazık yediğini sanıyor

Yani genel olarak kasmasın donmasın ram miktarı çok olsun kamerası güzel olsun fiyatı güzel olsun istiyorum ve malzeme kalitesi iyi olsun diyorum.

Edit 2 ; beyler bügün Dükkana gittim bizim orda bir abi 1100 tlyi lg g2 almış neden G3 almadığını sordum bana bu daha sağlam dedi şarjı uzun gidiyor dedi ama oyun performansını tam bilmediğini söyledi G2-G3 Kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa iyi olur samsundan kurtulmak istiyorum

bu Haziran ayının sonunda ilk maaşımla alıcam telefonu ben g3ü kafadan sildim çatlama olayı var diye o yüzden iphone 5s yada LG g2 alıcam selametle yazın tavsiyelerinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 1 Haziran 2015; 22:47:44 >

• Meizu mx4'u incelemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cihazın kronik sorunu var oraya atla derim düşünme. Yüzbinlerce lira ödinilen arabalarda dahi kronik sorun var. Cihaz son güncellemeler ile gayet akıcı oldu. Sarj süresi 2k ekranlı bir cihaz için gayet güzel. Sonuna kadar parasını hak ediyor. Tavsiye ederim.

• Nexus 6
  • G3 gayet iyi ve kaliteli bir telefon. Guncelleme konusunda da diger markalardan geriye kalmadigini soyleyelim. Arkadasin da dedigi gibi her telefonun ufak tefek de olsa kronik sorunlari var. onun icin bunu fazla kafaya takmaya gerek yok. Fiyati da bildigim kadariyla diger markalarin ust seviye telefonlarina kiyasla daha uygun. Alternatif olarak Nexus 5, Meizu Mx4 gibi telefonlari da onerebilirim.
  • Mx4 alman daha mantikli gibi

• Beklentin neler eger beklentilerini iletirsen al ya da alma deriz sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia z2 alın bence g3 ün sarji kötü

• kardeş bak beni eksileseler bile söyleyeceğim.G3 piyasada en alınmayacak telefonlardan biri.Hem batarya süresi çok kötü.Hem işlemcisi o ekran için yetersiz.Yinede sen bilirsin.
  • Bırakın Casper -Vestel -çin malı reklam yapmayı yada el altından satılan Meizu-Xaomi

• Benim aklıma takılan bu son serilerdede kasa çatlama olayı devam ediyor mu ?
  • barikat kullanıcısına yanıt
    Yazdım kardeş bakabilirsin

• Sarji 1 tam günü çıkarıyor
    Ekran gunduz guneste bile iyi
    Ben pek oyun oynamam ama asfalt 8 ve nova kurmustuk denemek icin kasma donma hic olmadı
    2K ekran gayet net
    Islemci ekrana dar bogaz yapmiyor
    Cok iyi film izleniyor
    Internette sayfa gecislerinde donma yok
    32Gb ic bellek 3 gb ram modelini oneririm
    Bir kotu yani android sıkıntı cikarabiliyor o da tum androidlerde oluyor yeniden baslatinca geçiyor
    Sar degeri cok dusuk belki bu yuzden turkcellde bile biraz az cekiyor belki guncelleme ile hallolur bilemiyorum
    Bir de operator uzerinden gotuntulu gorusulmuyor bi patent mevzusu var ama skypeden goruntulu konusuluyor
    Ben kullaniyorum oneririm

• Çatlak olan cihazımı servise gönderdim. Değiştirirlerse AL değiştirmezlerse ALMA derim :)
  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    aynen valla o catlak meselesi kafama iyice takildi

• Ben de telefon almayı düşünyorum. Normalde Iphone kullanıcısıyım ama son fiyatlandırmalardan sonra Androide dönmeye karar verdim. Teknik özelliklerini karşılaştırınca lg g3 ün diğer ünlü markaların son ürünlerine göre çok önde.

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    valla bende iphone ile g3 arasinda kaldim diyebilirim lakin lg g3 elde 10 numara duruyor :) :) ama iste lg g2 de fena degil

• +++

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

aynen valla o catlak meselesi kafama iyice takildi

Lg turkiye garantili olursa haftasina degistirirler. 1300E olanlardan alirsan basin agrir. Z2 alsan kasa araligi cikacak telefonda belkide. Sonra su gecirdi diye konu acanlarda az degil. Kisaca her cihazin bir sorunu var. Tabi olmamasi gerek. Artilarini saymama gerek yok. 2gb ram cihazi kurtariyor. Bosta 1gb alan var bende. uzun suredir kullaniyorum bende herhangi bir sorun cikmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 13 Şubat 2015; 8:17:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dedikleriniz lg g3 icin mi yoksa g2 icin mi ?
    lg turkiye garantili cihaz nerde bulabiliriz nereler satiyor.? iyi günler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.