Şimdi Ara

Lg g3 alayımmı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G3ü tokatlar z3 ve su geçirmezlik özelliğide var ekran nitide çok yüksek full hd ekranı var onu al pişman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 almasaydım kesin Z3 alırdım.

G3 aldığıma pişman mıyım? Değilim.
    Z3 alsam pişman olurmuydum? Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmat_78 -- 19 Şubat 2015; 15:15:18 >
  • En başından beri g3 öneriyorum ama z3 çok güzel cihaz gerçekten. Fihat olarak daha pahalı ama bunu göz önünde bulundurman gerekli.

• beyler aklımda kesin olarak g2 , g3 ve sony xperia z3 var ona göre hangisini alıyım ? :D
  • Fiyat önemli değilse z3 al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Fiyat önemli değilse z3 al derim.

aslında pekte aralrında fark yok 200-300 lira fark var.
  • Of be G3. Ne yaptın bana :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s kullanıcısıyım. Mobil veri sürekli açık kullanırım sabah 6 dan 12 ye kadar kullanımda şarj bitiyor. Sırf bu 3g şarj sorunları yüzünden sürekli Lg G3 araştırması yapıyorum ama sırf gıcıklığına telefonu önermeyen insanlar olduğu sürece sende bende böyle kararsız kalırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiPP0

İphone 5s kullanıcısıyım. Mobil veri sürekli açık kullanırım sabah 6 dan 12 ye kadar kullanımda şarj bitiyor. Sırf bu 3g şarj sorunları yüzünden sürekli Lg G3 araştırması yapıyorum ama sırf gıcıklığına telefonu önermeyen insanlar olduğu sürece sende bende böyle kararsız kalırız :)

Oooowwwwwww evet 5s 3G açık olunca şarjı köpek gibi sömürüyor buna defalarca Şahit oldum

• G2 den 5s e geçen birisiyim tamam kabul ios çok tutarlı bi işletim sistemi ama gel görki mobil veri olayı tüm doğruları götürüyor. Sürekli g3 ün şarj istatistiklerine bakıyorum kullanıcı yorumlarını arıyorum kullananda yazıyor kullanmayanda yazıyor. Android 5.0 dan sonra iyileşti diyenlerde var daha da kötüledi diyenlerde var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiPP0

G2 den 5s e geçen birisiyim tamam kabul ios çok tutarlı bi işletim sistemi ama gel görki mobil veri olayı tüm doğruları götürüyor. Sürekli g3 ün şarj istatistiklerine bakıyorum kullanıcı yorumlarını arıyorum kullananda yazıyor kullanmayanda yazıyor. Android 5.0 dan sonra iyileşti diyenlerde var daha da kötüledi diyenlerde var :)

Teknoloji şans işi derler :)

• Z3 de iphone 6 da super cihazlar. Tercih meselesi. G3 u lg turkiye garantili olarak 1500 tl civarina alabilirseniz direk g3 alin. Pisman olmazsiniz sadece paralel ithalat olmasin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Fiyat önemli değilse z3 al derim.

aslında pekte aralrında fark yok 200-300 lira fark var.

300 tl azmı yahu :) Vallahi ben 20h ile çok daha fazla memnun kaldım g3 ten. Beğenen yada beğenmeyen bir çok arkadaş var. Aradaki 300 tl lik fark seni yormayacak ise z3 al derim onun dışında kesinlikle g3. Ekran - Kamera - Ses konusunda gerçekten iyi bir cihaz yazılımsal değişimlerle daha da iyi olacağına inanıyorum. Sarj konusunda ise üzerine basa basa söylüyorum 2K EKRANLI BİR CİHAZA GÖRE gayet iyi. Tabi ki 1080p cihazların sarjı daha uzun gidecektir malum arada çözünürlük farkı var. 2k nın tadınıda 1080 p ekran size veremeyecektir tabi bununda ne kadar gerekli olduğu kişisel birşey ( ben çok seviyorum 2k yı ) Yazılımsal hız yani arayüz konusuna gelirsek ben şahsen o konuda zirve olarak htc ve sonyi görüyorum android platformunda. Artık tercih senin.

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    kesinliklee katiliyorum sanaa arkadaslarima aldirdimm simdi bana kiziyorlar cok pismanim @suuyurbendeuyurum

• quote:

Orijinalden alıntı: coke019

kesinliklee katiliyorum sanaa arkadaslarima aldirdimm simdi bana kiziyorlar cok pismanim @suuyurbendeuyurum

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovanlar.g3 alanlar kabullenmek istemiyor bunu.Ne diyeyim ben.Arkadaşı yanıltıyorlar.Günahtır valla bence.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Muhammed a.s gibi yasayan biri ataturk gibi dusunmesine gerek kalmaz.
    Imzan cok boş bi cumle

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Muhammed a.s gibi yasayan biri ataturk gibi dusunmesine gerek kalmaz.
    Imzan cok boş bi cumle

Neyin kafasını yaşıyorsun anlayamadım.Neyse tartışmaya gerek yok.Hadi işine git akşam akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: coke019

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovanlar.g3 alanlar kabullenmek istemiyor bunu.Ne diyeyim ben.Arkadaşı yanıltıyorlar.Günahtır valla bence.

G3 un hangi yazilim versiyonunu ne kadar sure kulandiniz acaba? Bu soyledikleriniz de cok agir ithamlar. Insanlar deneyimlerini paylasiyorlar. Ne yaniltmasi kimsr bir firmanin calisani degil marka fani da degil. Kendi adima konusuyorum, defalarca da yazdim. 20h 5.0 lollipop ile kullaniyorum ki 16 gb rom 2gb ram var cihazda en ufak takilma kasilma gec acma stabilite problemi yok. Ben yasamadim duzgun bir upgrade ile yazilimsal olarak cozulebiliyor, su an her hangi bir sikinti yok. Bunu soylemek neden yanlis olsun?

• guneyonur kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarınız g3 için mi ?
  • Arkadasim yeni G3 aldi, isinma sorunu var ve oyun oynrken sarj cabuk bitiyor 2K yuzunden. Ben Z3 tavsiye ederim hem cok guzel duruyor hem de pili daha fazla gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.