Şimdi Ara

Lg g3 alayımmı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mcp

Bende g3 3 gb RAM modeli var 1500'e aldım fifa'da veya asphalt'da falan kasma yok da Vegas Gangster'i oynanılmayacak kadar kasıyor. Bu arada eğer benim gibi sürekli film, video vs. izleyen bir kişilikseniz söyleyeyim uçak modunda ekran parlaklığı %0 iken 720p'lik 45 dk'lık film izledim şarj sadece %3 azaldı. 1080p ve %75 parlaklıkda 2 saatlik film izlersem en fazla %20-25 arası gidiyor şarj. Alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız derim sihirli odak özelliği gerçekten muhteşem benim çok hoşuma gitti ama ön kameranın daha iyi olmasını beklerdim açıkçası.

teşekürler işte bunu duymak istiyordum teşekürler.
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    G3 ile 2. aya girmek üzereyim 412k serisi almadan önce baya bi araştırdım senin gibi taktım kafaya o kadar olumsuz şeylere rağmen aldım bakalım bir şey olacakmı
  • İnşallah olumsuz sonuçlar almazsaın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende g3 3 gb RAM modeli var 1500'e aldım fifa'da veya asphalt'da falan kasma yok da Vegas Gangster'i oynanılmayacak kadar kasıyor. Bu arada eğer benim gibi sürekli film, video vs. izleyen bir kişilikseniz söyleyeyim uçak modunda ekran parlaklığı %0 iken 720p'lik 45 dk'lık film izledim şarj sadece %3 azaldı. 1080p ve %75 parlaklıkda 2 saatlik film izlersem en fazla %20-25 arası gidiyor şarj. Alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız derim sihirli odak özelliği gerçekten muhteşem benim çok hoşuma gitti ama ön kameranın daha iyi olmasını beklerdim açıkçası.

Vegas gangsterini son grafikte oynuyorum ama hic bir sikintisi yok ?
    Sorun sizin telefonda olabilir sarj konusunda haklisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

quote:

Bu mesajınızı görünce tekrar indirip deneyeyim dedim kasmalar daha azalmış duruyor telefona 2 tane güncelleme geldi sanırım ilk yukledigim zamandan beri ama yine de kasma var bende zevkle oynanabilecek seviyede değil henüz. En azından benim telefonumda yani Sizin telefon da 412k serisi değil mi? Onun dışında hiçbir oyunda böyle sıkıntı yaşamadım ben yalniz alirsan haberin olsun telefon oyunlarda falan isiniyor yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R ART

quote:

Bu mesajınızı görünce tekrar indirip deneyeyim dedim kasmalar daha azalmış duruyor telefona 2 tane güncelleme geldi sanırım ilk yukledigim zamandan beri ama yine de kasma var bende zevkle oynanabilecek seviyede değil henüz. En azından benim telefonumda yani Sizin telefon da 412k serisi değil mi? Onun dışında hiçbir oyunda böyle sıkıntı yaşamadım ben yalniz alirsan haberin olsun telefon oyunlarda falan isiniyor yani

Evet 412k serisi, telefon elimi yakacak derecede isiniyor ozellikle nova 3 online oynarken.
    Kasar diye telefonun hic bir guncellemesini yapmadim lollipopun kasmayan surumu olursa indirecegim 5.2 5.3 filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 22 Şubat 2015; 16:05:39 >

• G3 almayacaksan İphone6+ al dostum, başka yerine önerebileceğim bi cihaz yok.
    Samsung ve HTC benim yeminli almayacağım markalardır, o yüzden çok bilmem.
  • 3gb ramli modelini alın g3 ün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Söylediğin tarzda oyunlar oynayacaksan uzak dur. G3 alma.

ben lg g3 32 gb + 64 gb sd kullaniyorum. kurmadigim oynamadigim oyun kalmadı. telefonda gram kasma donma ikinma yok. telefonun hic bir sorunu yok. sorun varsa android kaynakli küçük ufak tefem kasmalar olursa oluyor yoksa ben daha ne kadma ne donma nede ikinma yasamadim. 1350 tlye gg dan ideal secimden aldim. suana kadar hic bir sorun yaşamadım. 32 gb dan 800 mb hafiza kaldi. 64 gb dan 27gb kaldi. telefonda 300 e yakin program 80 e yakin oyun var . telefon canavar gibi çalışmaya devam ediyor. sacma sapan antivirus programi yok sadece clean master kullaniyorum. tefonun bataryasi min 1 gün max 1.5 gün gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Söylediğin tarzda oyunlar oynayacaksan uzak dur. G3 alma.

ben lg g3 32 gb + 64 gb sd kullaniyorum. kurmadigim oynamadigim oyun kalmadı. telefonda gram kasma donma ikinma yok. telefonun hic bir sorunu yok. sorun varsa android kaynakli küçük ufak tefem kasmalar olursa oluyor yoksa ben daha ne kadma ne donma nede ikinma yasamadim. 1350 tlye gg dan ideal secimden aldim. suana kadar hic bir sorun yaşamadım. 32 gb dan 800 mb hafiza kaldi. 64 gb dan 27gb kaldi. telefonda 300 e yakin program 80 e yakin oyun var . telefon canavar gibi çalışmaya devam ediyor. sacma sapan antivirus programi yok sadece clean master kullaniyorum. tefonun bataryasi min 1 gün max 1.5 gün gidiyor.

Helal olsun senin cihaz bayağ sağlam imiş

• Naptın aldın mı telefonu? Bu arada yardımcı olmak için yazayım Vegas Gangsterinde oyun ilk açıldığında gelen yerde ayarlar simgesine bastım orada grafik ayarı varmış. Sadece çok yüksek ve yüksek grafiklerini seçebiliyorsun bende çok yüksek seçili idi degistirdim şimdi çok daha iyi oldu oyun. Eskiden boş zamanlarımda oynamazdım şimdi kariyer modunda adım adım ilerliyorum.
  • Yav bu nasil bir işlemci ki menü de bile kası yor tuhaf ya 2k ekranında olsa 4k da olsa menüsünü bile işleyemeyen bir sndrgon 801 pes doğrusu ,oyunlarda ozaman tam fiyasko olur Kanımca.

Bu arada 2 arkadaşim paralel g3 aldılar ve memnunlar.

Bir amiral gemisi bukadar yerden yere vurulmaz yav. Bence g3 haksızlık ediliyor.

• Almadım hocam hala beklemedeyin doların düşmesini bekliyorum

• Ben istanbulisim'den 1500'e almıştım. Sanırım hala aynı fiyata orda haberiniz olsun.

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    lg türkiye garantili mi almıştınız hocam ?
  • Oraları pek bilmiyorum ama evet sanırım herhangi bir sorun olduğunda istanbulbilisim'e yolluyorsunuz onlar hallediyorlar sanırım bir şekilde anlaşmalılar. Sonuçta garantili diye yazmışlar zaten siz biraz daha araştırın isterseniz işin ayrıntılarını pek bildiğim söylenemez.
  • The Mcp kullanıcısına yanıt
    Hocam bunda söylenemicek ne var ? Paralel ithalat garantili mi ? Yoksa lg türkiye garantilimi onu söylicekler o kadar öyle yapaklarını pek sanmıyorum , teşekürler görüşünüz için tekrar

• 6 Aydır LG G3 32GB kullanıyorum. Şarjı 1 günü tamamlıyor. Daha hiç format çekmedim onca oyun yüklememe rağmen. Şu anda ne kasma var ne de geçişlerde ve herhangi bi takılma. 2k ekrana gelirsek özellikle film izlerden veya video izlerken kalitesini farkediyosun. Ses çıkışına gelirsek gayet tatmin edici net ve yüksek ses çıkıyor. Bahsettiğin oyunlardan bi kaçını yükledim herhangi bir kasma yok. Kamerası gündüz çok iyi gece ise bi o kadar kötü. Gece çift flash ile yakını iyi çekersin ama uzağı o kadar iyi çekemezsin. Odaklama lazer ile birlikte muhteşem olmuş kareleri anında yakalıyor. Hassaslık konusunda biraz sıkıntı çıkarabilit malum metal değil en ufak darbeyle un ufak olabilir alırsan dikkatli bakmanı tavsiye ederim.

• Teşekürler fikirlerin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Hocam bunda söylenemicek ne var ? Paralel ithalat garantili mi ? Yoksa lg türkiye garantilimi onu söylicekler o kadar öyle yapaklarını pek sanmıyorum , teşekürler görüşünüz için tekrar

İstanbul Bilişim, sattığı cihazları kensi garantisiyle satıyor. Yani ne LG Türkiye ne de ithalatçı garantili. Garantisi benim diyor İstanbul Bilişim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.