Şimdi Ara

LG G3 Almalı Mı Almamalı Mı? Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar Iphone 5S kullanıyordum ama özel sebeplerden dolayı sattım. Şimdi Samsung Note1 kullanıyorum ve sıkıntılı bir cihaz. G3 almayı düşünüyorum ama değer mi bilmiyorum. Isınma sorunu olduğunu söyleyen de var. Sorunsuz telefon diyende var.

G4'ün çıkma arefesinde beklemeye değer mi acaba?. G3 Beat'e baktım ön kamerası berbat. G3'te karar kılmıştım ama şimdi de G4'ü beklemekte yarar var mı diye düşünüyorum. G4 çıkana kadar uygun fiyatlı birşey alıp(Turkcell T50, S4 mini tarzı) kullansam mı acaba?

Bir de soracağım şey telefonu taksitle almanın yolları nelerdir.?

Teşekkürler.

• G3 1350 liraya kadar bulunabiliyorken g4 büyük ihtimal 2600 lira üstü olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

G3 1350 liraya kadar bulunabiliyorken g4 büyük ihtimal 2600 lira üstü olucak.

LG genelde 2000 üstü pek çıkartmıyor. G2 çıktığında 1800 1900 civarında çıkmıştı. O zamanlar Turkcell'de çalışıyordum 1800 civarına satılıyordu.G3'te aynı fiyatlarda çıktı diye hatırlıyorum.
  • Kombo larla lg g3 ü 1250 tl ve 111 tl puan hediyeli aldim tavsiye ederim kampanyalari gözle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g4 cok pahali cikacak turk parasi deger kaybetti dolarin karsisinda...
    g2 ya da g3 al kullan iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 29 Nisan 2015; 11:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün inceleme videosunu izledim ama beklediğim gibi bir telefon çıkmadı. S6'dan düşük bir telefon geldi.Teoride bu şekilde ama pratikte gerçek kullanıcı da bu değişebilir. S6'dan düşük gelmesini beklemiyordum açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.