Bildirim
LG G3 BEAT mi ? LG G4C mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG G4C alın daha güncel -
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: KraToRTR
Arkadaşlar LG G3 Beat mi almalıyım LG G4C mi hangisi daha mantıklı seçim olur daha iyi olur kamera sı hangisinin daha iyi kalite bakımından vesayre bilgi verirmisiniz
Dostum hangisini aldınız ? Bende bir iki güne almayı düşünüyorumda tavsiyeniz var mı bunlar arasında ? Ben birde g3 stylus düşünüyorum bunlara ek olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G4c ; önkamera , cpu,gpu olarak daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbiri.Lg g2 veya sony z1 bu cihazlardan katbe kat daha iyidir ve daha kıllanışlıdır.Dediğin cihazlar kazık fiyata satılır ve kronik cihazlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: quatrox
Hiçbiri.Lg g2 veya sony z1 bu cihazlardan katbe kat daha iyidir ve daha kıllanışlıdır.Dediğin cihazlar kazık fiyata satılır ve kronik cihazlardır.
Lg g2 ile bu cihazlar arasında 300 lira kadarcık farkı belirtmeyi unutmuşsun, biri de çıkar g2 alacağına 200 daha koy g3 al der, ve sonunda 750 tl butceyle konuyu açan vatandaş bir bakmışki Lg g4'te karar kılmıştır, bu forumdan korkuyorum :)
Serhdemir Arkadaşımız dediği gibi oldu :D Sony Xperia C4 alacağım 1 yada 2 haftaya :D -
eee ne oldu arkadaş yükseltmiş bütçeyi :-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
küçük bir hesaplamadan sonra bir süre para biriktirirsem en azından kaliteli bişey alırım diye düşündüm :D -
Şimdiden hayırlı olsun dostum ama Bana da yardımcı olsa dh halkı çok iyi olur ama ben büyçeyi artıramıyorum malesef. Bu ikisi, p70 ve zenfone 2 laser arasından hangisini önerirsiniz ?
(Bu arada kardeşime alacağım oyun oynatsın ve uzun ömürlü olsa yeterli aslında)
uzun süreli olması açısından bana asus 2 laser daha mantıklı geldi android one 4g var gorilla glass 4 yazıyo ekrana bi bka istersen ona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraToRTR -- 12 Ekim 2015; 14:57:56 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X