Şimdi Ara

Lg G3 Çatlak Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
4
Favori
19.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 gün önce aldığım ve yeni fakettigim çatlak bendede var 410k titan g3 16gb
    Çatlak çok küçük üst köşelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Kasım 2014; 11:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

22 gün önce aldığım ve yeni fakettigim çatlak bendede var 410k titan g3 16gb
    Çatlak çok küçük üst köşelerde

Arkadaşım onlar çatlak değil, o birleşim çizgileri bütün telefon da

• Arkadaşlar paralel ithalat alıp da çatlak sorunu yaşayanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem10_bs -- 4 Aralık 2014; 14:35:32 >
  • Benim aldigim g3 catlasa kullansam bir sure sorun olurmu yoksa hemen goturmelimiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler bende de çatlama sorunu var alt mikrofon ve üst kizilötesinin olduğu yerde çatlama var inanin nasil olduğunu hiç farketmedim bir arkadaşim telefonu şarja taktiğim yerden alip göz gezdirirken farketmiş telefonumda hiç bir düşme darbe izi yok modeli LG-D855TR 32gb hafızasi olandan garantiye göndermeyi düşünüyorum sizce ne yapmaliyim teşekkürler şimdiden

• eminfurkan E kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiye değişim talebi ile verin. Daha önce bu sorunu yaşayan çok kişi oldu ve servise verip değişim aldılar
  • teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem10_bs

Arkadaşlar paralel ithalat alıp da çatlak sorunu yaşayanlar var mı?

delta garantili g3 32 gb 410k serili hic bir sıkıntı yok. 200 program 30 oyun yüklü donma kasma catlama ikinma zorlanma bas agrisi mide bulantisi yok.

• Delta bu konuda sıkıntı çıkartıyormu acaba
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    cevap için sağolun hocam
  • Paralel ithalattan alıp çatlama sorunu yaşayanlar servis ile ilgili bir sıkıntı yaşadı mı? Ben kliksadan aldım, BT mi neydi distribütör firmanın adı. Çatlak varmı bilmiyorum tabi daha cumartesi aldım incelemedim açıkçası akşam inceleyeceğim.
  • Aynı problem bende de var. Servise yolladım bakalım ne olacak.
     Lg G3 Çatlak Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuneville

Aynı problem bende de var. Servise yolladım bakalım ne olacak.
     Lg G3 Çatlak Sorunu

aynı.... resmi bende koymamayım şimdi aynı problem bendede var sonuctan haberdar edersen hocam bende yollamayı düşünüyorum. ne kadar sürdü felan bilgilendirirsen sevinirim umarım değişim gerçekleştiriler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuyamasan

quote:

Orijinalden alıntı: zuneville

Aynı problem bende de var. Servise yolladım bakalım ne olacak.
     Lg G3 Çatlak Sorunu

aynı.... resmi bende koymamayım şimdi aynı problem bendede var sonuctan haberdar edersen hocam bende yollamayı düşünüyorum. ne kadar sürdü felan bilgilendirirsen sevinirim umarım değişim gerçekleştiriler.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101165270

Burdan devam ediniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim lg g3 mikrofon kısmında bir baktım çatlak var.garantinin bu sorunu ustlenmemesi,lg için büyük ayıp.

• 406 serim vardı geri yolladım 5 hafta sonra 409 geldi sıfır. Bayağı bi kullandım yeniden çatladı. Çatlak için gönderesim gelmiyor bi de diğerinden daha kılcal bi çatlak. Pilde büyük sorunum var ekran 2 saati görmüyor 5e geçtikten sonra (2 3 kere hard reset atmama rağmen) gönderirisem pil için yollarım. onu yollamışken çatlağı da not ettiririm ama tekrar değiştirirler mi?
  • Dostum cihazi alali 6 ay i geçmiş ise degistirmezler kasa panel degisimi yaparlar 6 ay i geçmemiş ise degistirirler(2 kere degistiren kullanicilar var)

• yeğene aldığımız 32gb'lik modelde hem üstte hem altta çatlama var, ayrıca ekranda da oynama var telefon servise gidecek, bakalım ne diyecekler..
  • Benim de basima ayni problem geldi kulaklik girisinin yanindaki ve üstteki sensorun kenarlari catladi garanyiue gondersek degisim yaparlarmi. Acaba

• Arkadaşlar,

LG G3 Çatlak Problemi ile ilgili sayfa burada, daha çok bilgi ve tecrübe edebilirsiniz ==>http://forum.donanimhaber.com/m_99165608/mpage_11/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.