Şimdi Ara

Lg G3 Çatlak Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
19.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim lg g3de de mikrofon bolumunde kasa catlagi var. Telefonumun hangi seriden oldugunu nasil ogrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Arkadaslar benim lg g3de de mikrofon bolumunde kasa catlagi var. Telefonumun hangi seriden oldugunu nasil ogrenebilirim?

Kutu üzerinde yazıyor

• Arkadaşlar telefonu anca yazın servise verebilirim. Değiştirme konusunda geciktiğim için sıkıntı çıkarırlar mı?
  • böyle iş olmaz ya g3 şok etkisi yarattı, lgnin sadece telefonu değil diger aksesuarları da böyle arkadasımla nokia e serisi kullanıyorduk ikimiz yaklaşık aynı zamanlarda nexus aldık ikimizinde kablolar pert oldu e serisinin kablosunu kullanıyoruz şaka gibi. nokia'ya b.k ata ata bi hal oldu insanlar ama hala tüm aksesuarları sağlam

kablonun haline bakın daha 1 yıl olmadı alalı

Lg G3 Çatlak Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 1 Kasım 2014; 20:22:22 >

• bu sorun çok oluyor mu acaba bende lg almayı düşünüyorumda

cok olsaydı burada cok yazılır cizilirdi
  • yigidoumit Y kullanıcısına yanıt
    Sadece bir seride rastlanmış ilk seri 406k devamında yok diye biliyorum
  • Arkadaslar benim tlf da 408 serisiydi.kılcal sekılde catlak vardı.mecidiyekoy lg turkiyeye bıraktım.tum kutu ve içerigiyle aldılar.beklemedeyim.bu arada yedek tlf da vermediler.degıstırseler bıle gelecek olan tlf da catlama olursa nolucak.sozde sadece 406 ve 407 serilerde catlak varmıs da dıgerlerınde yokmuş(. 408 ve 409 serisinde yokmusmuş) paramızı nasıl geri alıcagız???

• Mahoviz M kullanıcısına yanıt
    Para iadesi istersen alabilirsin.
  • Bunu yani para iadesi talebimizi degısım telefonunu almaya gittiğimizde mi diyceğiz yoksa servis bizi aradığı zaman mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahoviz

Bunu yani para iadesi talebimizi degısım telefonunu almaya gittiğimizde mi diyceğiz yoksa servis bizi aradığı zaman mı?

Telefonu servise verirken belirtilmesi gerekiyor diye biliyorum ancak servisi arayıpda bildirebilirsiniz herhalde.
  • Benim 410k serisi telefonda hiç bir sıkıntı yok lg g3 32 gb titan .

• Arkadaşlar benim telefon canavar
     Lg G3 Çatlak Sorunu

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Ekranı hiç açmaz sadece cebimde taşırsam benimkide veriyor o süreyi :)
  • 406 dan sonraki serilerde milyonda bir görülen durum muhtemelen cihazınız 406 veya daha önceki seridir.
  • Hocam ilk seri 406 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Father

Hocam ilk seri 406 değil mi?

ben 405 diye biliyorum ama emin değilim sadece o serilerde çatlama oldu ben 408 aldım herhangi bir problem çıkmadı ısınma çatlama vb.
  • Big Father kullanıcısına yanıt
    Tskler big father.bu arada birçok kimse eger titan gri kullanıyosa catlagı goremiyodur.408 serisinde kılcalda olsa catlak vardı benim.yarın servisle acık acık konusucam.eger catlama probleminden ve kalıcı çözümünden haberleri yoksa iade alıcam paramı.

Para iadesi ve değişim ilk bir ay yapılıyormuş.eger benim gibi uc aylıksa para iadesini mahkeme ile alıyormssn.artı tekrar catlamayacagının garantisini vermemekle birlikte catlama problemi nedeniyle servise gelıp sorunlarını giderenlerden olumsuz bir geri donus almadıklarını soyledi lg turkiye müşteri Hizmetleri

değişimden gelen telefon da aynı yerden kırılsa iade kabul eder mi acaba? yoksa 3 kere aynı sorunun olması mı gerekir.
  • lucid dream kullanıcısına yanıt
    Para iadesi ilk bir aylık sure için.bir ay sonrası için mahkeme yolu ile para iadesi alabilirsin.degişim sonrası aynı sorun tekrar etmemiş lg turkiye müş. hiz servisi öyle söyledi.ve bir mal aynı sorundan 3 defa aynı hatayı verirse ve duzelmesse paranı geri veriyolar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.