Bildirim
LG G3 ÇOK YAVAŞ ŞARJ OLUYOR VE ŞARJI ÇABUK BİTİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung şarj adaptörünün teknik verilerine bak
Çıkış gücü 5V 1.8 Mah - 5V 2.0 Mah tan aşağıda bir değerse yavaş şarj eder doğrudur. Birde Samsung adaptörü kullansanda Lg nin kendi kablosunu kullan kablonun kalınlığı bile farkediyor -
tamam sağol -
Merhaba sorunun çözüldü mü?
Ben ilk aldığımda 2-2,5 saatte şarj olan telefon son 1 aydır 6 saatten aşağı şarj olmuyor.
Bugün 1 gibi taktım, şarj daha yüzde 90 oldu. -
G3ün şu sorunları çok acı
Benim s3te de oluyordu sarj aletinin başı kalsın kabloyu değiştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başka bir şarj aleti kullanıyorum volt u baya yüksek 200 lerde 1,5-2 saat falan sürüyo yani takma kafana (tabi eğer telefonda sorun yoksa) -
quote:
Orijinalden alıntı: oyunmanyağı31
ağustos 2014 den beri lg g3üm var orjinal lg şarj aletim kırıldığından orjinal samsung şarj aleti kullanıyorum fazla uzunda şarj dayanmıyor 1 haftadir 9 saatde falan tamamen şarj oluyor sizce sorun şarj aletindemi yoksa bataryadamı lütfen cevap verin !!!!!!!!!
Sizin sıkıntınız şarj kablosuyla alakalı kesin çözüm arıyorsanız konuma göz atın
http://forum.donanimhaber.com/m_113761121/f_//tm.htm#114728029 -
Sorun kabloda gibi görünüyor. 5V 1.8A ve üzeri değer veren bi microusb kablo almalısın. Yurt dışından alma imkanın var ise kendi kullandığım şu kabloyu önerebilirim ;
aliexpress tık -
aynen öyle başka kullanıyorum artık sıkıntı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X