Şimdi Ara

LG G3 D850 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa kardesim. Bende de d850 att vardı üzerinde 4.4.2 kit kat yüklüydü. Sayende yukledim marshmallow u çok teşekkürler paylaşım için.telefon çok stabil çalışıyor yalnız şebeke sorunlu.kitkat yüklüyken hemen hemen her yerde 4g ile bağlanıyordu fakat şu an h+ ile bağlanıyor 4g ile çok nadir bağlanıyor. 4g yi Şehir merkezinde gördüm sadece.
    Bunun bi çözümü yokmu? Rom un frekans band aralığını değiştirme şansımız varmı? Varsa nasıl yapılıyor? Bu arada hattim turk telekom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *#546368#*852# hidden menuye girip
    Modem protocol
    Network mode
    Automatic
    Sonra geri gelip
    VoLTE Radii NV ON/OF
    Volte radio NV On
    Restart yapip deneyin
    Baska biryerle oynamayin efs ve imeiniz ucabilir dikkatli olun
    Yine olmazsa format atin deneyin

Ben suan iç anadolu bölgesindeyim gayet güzel kullaniyorum az çekiyo zannediyodum sony z ile de kullandim hattimi çekim ayni h÷ da yuksek hiz
    oluyor aveanin 3 g hizi yani ttelekom 3g ile bence ayni ben bifark göremedim konuya herzaman cevap veremiyorum
    4g heryerde yok download hizinda fark olabilir baglanma hizi cihazin donanimiyla alakali bence önemli olan marshmallow un stabil ve görsel güzelliği navigasyonu mukemmel herseyi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttsel -- 14 Mayıs 2016; 20:51:24 >
  • Su an dediginizi yaptım fakat sonuç değişmedi. Eşimin telefonu (zenfone selfie) neredeyse 4g full çekiyor benimkisi h+ da zorlanıyor. Cihazın donanımsal bir arızası olduğunu sanmıyorum çünkü 1 haftalık cihaz ve 4.4.2 kitkat yüklüyken full 4g çekiyordu. Sanırım biz kanada rom u yüklediğimiz için telefonun modem band aralıkları değişti. Simdi size sorum su
    1. Bu band aralıklarını (orneğin band 1 900mhz band 2 1200mhz ... diyelim) hidden menüden veya başka bi yerden el ile manüel olarak değiştirebiliyormuyuz.
    2. Bazı yabancı sitelerde (ingilizce özürlü olduğum için tam çözemedim) ayrıca modem dosyası paylaşmışlar 30 mb civarı bisey. acaba diyorum başka bi modem dosyasını download modda telefona yükleyebilir miyiz.
    3. Ben bu rom u yüklemeden önce 4.4.2 kitkat ın twrp den backup ini almıştım. Tekrar bu programı yükleyip sadece modem i seçersem olurmu
    Cvp için şimdiden tşkkrler

• Bu cihazlar korede tamir edilerek toplama yapılarak tekrar üçüncü ülkelere el altından satılıyor içindeki chipleri inceleme fırsatım oldu 4adet hurda d850 geçti elimdem hepsinde başka seri numaralı markası farklı chipler gördüm birde lehimlemeri çok amatörce çok kalitesiz merdiven altı imalat diyebilirim şebeke farkı olması bence çok normal bu rom çekimi biraz düşük kit kata göre yüzde on diyebilirim bendede birkez bile h+ çıkmadı ben bu teli en az yirmikez brick edip tekrar kısa devre metot ile geri getirdi o arada birçok modem yükledim birtek bunda şebeke geldi ben att telekomun ota güncelleme ile marhmallow yayınlamasını bekliyorum modemi nete düşer ozaman o radio modemi yükleriz çekim gücü artar şuan yükseltme için fazla bir seçenek yok format atın tekrar yükleyin yüklerken tam yükleme yada üstüne kurma seçenekleri var onları deneyin derim cepten yazdığım için nokta virgüllemelere pek dikkat edemiyorum kusura bakmayın.

• nasıl yükleyecem bunu tam olarak?
  • Şuan memleketteyim anlatım yükleyemiyorum bi sitede önericem size anlatım olanhttp://idealkaynak.net/lg-g3-orijinal-yazilima-donme-lg-up-ile-stock-rom-yukleme-kdz-yukleme-tot-yukleme.html burdan ilerleyebilirsiniz

• arkadaşlar marshmalow da 4G şebeke problemi yaşayanlar D850 nin orjinal stock lollipop romunu kurabilirler. ben kurdum 4G yi sorunsuz kullanıyorum. linkihttp://lgg3root.com/lg-g3-stock-roms/ bu linkten d850 olan için indirin kurun. kurulumu yapabilmeniz için telinizde twrp yada cwm recovery kurulu olması gerekiyor
  • Selam aleyküm arkadaşlar 3 gün deli oldum
    g3 d850 at&t imei klonlu bir cihaz aldım tek isteğim root yapmak ve sağlıklı çalışan bir rom atmak
    her yolu denedim ama root olmuyor olsa bile cwm ve twrp yüklenmiyor yüklense bile recover ye girmiyor
    Secure Booting Error! Cause: boot verify certificationyazı çıkıyır 2 sn sonra kayboluyor cihaz açılmıyor

yardım edin bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddal46

Sa kardesim. Bende de d850 att vardı üzerinde 4.4.2 kit kat yüklüydü. Sayende yukledim marshmallow u çok teşekkürler paylaşım için.telefon çok stabil çalışıyor yalnız şebeke sorunlu.kitkat yüklüyken hemen hemen her yerde 4g ile bağlanıyordu fakat şu an h+ ile bağlanıyor 4g ile çok nadir bağlanıyor. 4g yi Şehir merkezinde gördüm sadece.
    Bunun bi çözümü yokmu? Rom un frekans band aralığını değiştirme şansımız varmı? Varsa nasıl yapılıyor? Bu arada hattim turk telekom.

ya banada yardım edin bende yüklemek istiyorum denedim ama olmadı inen dosya rar uzantılı uzantıyı .kdz yaptım ama olmadı
  • VSM V kullanıcısına yanıt
    Yukarda yazdığım tot yönetmi ile 4.4.2 ye dön.Sonra root recovery yapabilirsin.Onun üstüne istediğin custom romu yükleyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116725550
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Yukarda yazdığım tot yönetmi ile 4.4.2 ye dön.Sonra root recovery yapabilirsin.Onun üstüne istediğin custom romu yükleyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116725550

çok teşekkür ederim sağolun :)
  • Ustat d850 de telefonla konusurken ses gidip gelme sorunu yapiyo bu sebeke ilemi alakali bu romu yuklersem sorun duzelirmi hat vodafone imei sonradan attim eski bir nokia telefona ait cevabinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eakturk5441 -- 31 Mayıs 2016; 15:17:16 >
  • arkadaşlar bu sürümü yani 6.0 root nasıl oluoyor baya araştırdım ama bulamadım
  • Şebeke sorunu yaşayan arkadaşlara bi çözüm önerebilirim ;
    Eğer denilen romu yükleyip şebeke gelmiyosa veyahut imei 0 gözüküyor veya wifi ve bluetooth çalışmıyosa sizin cihazınız d850 değildir.
    Bendeki cihazın kasasında d850 imei bandında d855 yazıyodu üzerinde d855 kitkat vardı.Bende d850 romu atınca şebeke bluetooth wifi gitti imei 0 olmuştu ama 1 hafta süren çalışmayla çözdüm olayı.
    Öncelikle cihazın arkasındaki yaklaşık 12 13 tane vide var bunları söküyosunuz gayet kolay korkmayın bende ilk defa bi cihazı açtım.Daha sonra anakartta en sağda sarı puntoyla telefonunuzun gerçek modeli yazar benimki ls990 çıktı mesela.Ondan sonra o modele göre orjinal yazılımı bulup yükleyin hem imei geri geliyor hem wifi ve bluetooth çalışmama sorunu ortadan kalıyor.Ayrıca bazı modeller için konu sahibinin dediği gibi android 6 kdz felan bulunmuyor sorun etmeyin benim gibi fulmics rom kurun üstelik ota güncellemesi de mevcut.Ben cihazımı satacaktım ama fulmics i kurunca resmen aşık oldum adamlar harbiden yapmış telefonun hızına yetişemiyorum.Ben lg g3 toplama cihazımdan çok çektim kimse yardımcı olmadı bana ama sorun yaşayan herkese ücretsiz yardım etmeye yemin ettim sorun yaşayan arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşssınlar telefonla herşeyi tarif eder yardımcı olurum sağlıcakla kalın

• hocam benim telefon d850 at&t cihazı vodafone 4g çekmiyor.4g logosu var ama hat hspa gözüküyor.sizde durum nasıl?android 4,4,2 var üzerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: nazillliden

hocam benim telefon d850 at&t cihazı vodafone 4g çekmiyor.4g logosu var ama hat hspa gözüküyor.sizde durum nasıl?android 4,4,2 var üzerinde

Forumda o konu olması lazım sanırım imei eski bir cihaza ait ondan kaynaklanıyodur yoksa 4g var cihazda.İlk sayfadaki apn ayarlarını yaptınız mı

• valla şöyle bir durum var.D850 cihazım lolipopa güncelledim.Cihaz daha stabil çalışmaya başladı.Sorun şu vodafone ile 4g baglantısı kuramıyorum.Manual olarak şebeke arama yaptığımda turkcell ve avea için lte bandlarını görüyor.wdcma ve gsm bandlarını tüm operatörler için görüyor.D850 model bir g3 e sahip olup vodafone hattı ile 4g bağlanabilen varmı?Yoksa Avea ya geçiş mi göründü bize :)
  • Ben bu konuyu paylastigimda bi arkadas beni bilgilendirmisti turkiyedeki üç operatör frekanslari paylasmislar bizim telde d850 wodafonedede turkceldede 4g görmuyomus sadece avea frekansi uyuyomus bende konuya uyari yazmistim hangi romu yukleseniz yani olmayacak bi durum frekans araliklari uymuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim099

valla şöyle bir durum var.D850 cihazım lolipopa güncelledim.Cihaz daha stabil çalışmaya başladı.Sorun şu vodafone ile 4g baglantısı kuramıyorum.Manual olarak şebeke arama yaptığımda turkcell ve avea için lte bandlarını görüyor.wdcma ve gsm bandlarını tüm operatörler için görüyor.D850 model bir g3 e sahip olup vodafone hattı ile 4g bağlanabilen varmı?Yoksa Avea ya geçiş mi göründü bize :)

Demek ki senin cihazda vodafone nin aldığı 4g banfı yok avea da kesin çalışır :)

• cihazda 4g özelliği yerlere göre değişiyor sanırım.pazar günü izmir selçuk tarafına gittiğimde 4g çekiyordu.bulundugumuz yerde hiç çekmiyordu.sanırım şebeke sinyalleri ile alakalı bir durum.cihazda en geniş kapsama alanına sahip band 20 800 mhz yok türkiyede kullanılan band 3 ve band 7 destekliyor.bu 3. ve 7. bandlarda kapsama alanı olarak zayıf olduğu için heryerde çekmiyor.Manual olarak şebeke araması yaptığımda avea ve trcell lte şebekesini görüyorum.kıssadan hisse merkezlerde çok sorun yaşanmıyor sanırım kırsalda 4g kullanmak imkansız bu cihazla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.