Şimdi Ara

LG G3 D850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu silinmiştir lg firmvarede ki kdz rom kusurluymuş kendi kendine arama yapiyomuş her kafadan bir ses cikiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttsel -- 30 Temmuz 2016; 15:23:27 >

• Aynı cihazdan bende de var ve şu an Lollipop costom rom yüklü. Telefonu ilk aldıgımda Kitkat vardı ve 3g aktif olarak çalışıyordu.Daha sonra kendim 6.0 costom yükleyince 3g tamamen gitti ve sadece 2g aktif oldu. Özel bir servis şu an ki rom u yukledi.3g aktif ama bu seferde 4.5 g yok :) bu romla 4.5 g aktifleşir mi acaba ?
  • Evet hicbir sorun yasamazsin aktif olur videoyu izle net birsekilde gözukuyo sebeke ayarlarina girip gösterdim
    3845 850 ile girilen bir menu var basta ortada sonda kare yildizla giriliyo ordan lte gsm on of yapiliyo istersen bulup yollarim ama gerek yok artik bu rom super bisey butun sorunlardan kurtuluyorsun videoda hersey gozukuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g için bant uyumu oması gerekmiyor mu? Amerika ya ait bant larla TR deki bantlar aynı mıdır? yada şöyle sorayım; bu rom un içine gömülü mü geliyor bant?
  • Hocam Unkown sorunu alıyorum LG UP da lütfen yardım.
  • patojenyc P kullanıcısına yanıt
    Videoda net bir sekilde 4g gözukuyo bant sorunu olmuyo kendi romunda 2g 3 4g ayrimini kendi otomatik yapiyordu manuel ayirma özelliği kapaliydi gözukmuyodu ben 5 gundur kullaniyorum bisorun yasamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silence75 kullanıcısına yanıt
    USB hata ayiklamayi gelistirici seneneklerinen aktif ettinizmi
    Download moda aldinizmi
    Suruculeri yukledinizmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarj süresi nasıl hocam ?
  • ttsel T kullanıcısına yanıt
    Sürücüler için indirme linki atarsanız çok iyi olur diğer işlemleri yaptmıştım veya mesaj ile facebook hesabınızı verseniz daha iyi olur benim için.
  • Hem attığınız yerde download mod yerine açık bir şekilde bağlayın diyor.
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    ilk iki gun yari yariya dusmustu sanki ama wifide surekli prg indirdim guncellemelri yaptim ertesigun daha iyi oldu simdi dahada iyi kitkata göre %20 daha az gidiyor ama bunda calismayan birsey yok guvenlik enust sevyede surekli gps gibi konum gibi herseyi kontrol eden guvenlik sistemi var yani arka planda biseyler teli koruyo mcafeden haric andrid citeyi yukseltmis bence normal sarj suesi bu calismaya

• Silence75 kullanıcısına yanıt
    Lg destek sitede altta biyerde driver adresi vardi gogledan aratsaniz cok kolay bulursunuz pc teli görüyomu normal acikken masaüstumu laptopmu
    trafikteyim gec cevap verebiliyorum

• Lgup tel acikkende yüklemeye baslar kendi reset atip download moda alir ama bunun icin pc teli tam olarak görmeli dört adet deriverler yuklemesi lazim teli görunce tektek takip edin birde lg pc suiti yukleyin acmadan deneyin lg kdz yukleme aracida bu romu yukleyebilir denemedim ama bence yukler cunku orjinal rom port ayarlarinida değistirebilirsiniz

• Eyvallah hocam PC SUİT İle bağlayınca doğru driverları kurdu ve sorun çıkmadı kurdum ancak telefonda hattım 3g olmasına rağmen bir türlü edge yani 2g den üstünü göremedim bunu nasıl halledebiliriz sadece 3g olarak seçtiği zaman hat kesiliyor bir tek 2g çalışıyor ama başka bir telefonda hattım 3g çalışıyor.
  • Olmasina sevindim bulundugunuz ortamda 3g sebeke varmi biraz mekan değistirip disari cikip deneyebilirmisiniz cok ilginç bir durum bi kod var gizli menude eğer olmazsa onu debneriz ayarlardan apn ayarlarinida yaptiniz dimi birde hattiniz ne hangisi

• Çoğu yerde denedim full çekmesine rağmen böyle tek bir sorun var oda bu maalesef hattim TURKCELL apn ayarları yapılı.

• *#546368#*852# hidden menuye girip
    Modem protocol
    Network mode
    Automatic
    Sonra geri gelip
    VoLTE Radii NV ON/OF
    Volte radio NV On
    Restart yapip deneyin
    Baska biryerle oynamayin efs ve imeiniz ucabilir dikkatli olun
    Yine olmazsa format atin deneyin

• Apn ayarlarinida burdan bi konrol edersiniz eksik birsey varmi diye
    Guzel anlatilmis butun operatörlerinki var-http://www.mobilinternetayarlari.com/mobil/lg/lg-g3-internet-ayarlari.html

• Format attım olmadı dediginiz ayarida yaptim sonuç yine ayni.telefonu 3g alıyorum hat kopuyor resmen sanki telefonu bir tek 2g destekliyor muş gibi.4.4 de de aynıydı 5.0 dada şimdide ayni.Ama 5.0 da bazen 4g3 geliyordu kullanıyordun sonra tekrar edge oluyordu.

• imeiniz eski bir telefonami ait bu çok önemli

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.