Şimdi Ara

LG G3 D850 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar elimde g4 h815 ve h811 model cihazlar toplama olup olmadığını nasıl anlarım
  • Arkadaşlar telefonuma otomatik marşmolöv gelmedi .lolipop yüklü.Parelel ithalat almıştım internetten ,bu yüzden mi marmolöve yükselmedi? Ne yapmam lazım.Bu işlerin çok acemisiyim.Teşekkürler...
  • Modeli de D855 32 GB olandan...
  • Bu romu kursam imei kaybolur mu acaba? Kaybolursa eğer napmalıyım yada kaybolmaması için kurmadan önce ne yapmalıyım ?
  • Arkadaşlar, bu belirtilen romu kurarsanız imeiniz uçmaz. Paralel ithalat garantili alınan telefonlar için ise uygun ülkeye ait .kdz uzantılı güncellemeyihttp://lg-phone-firmware.com adresinden indirebilirsiniz. Cihazında 3G veya 4G çekmeyenler var ise bunlarında imei atılma sırasında bazı dosyalara zarar verildiğinden kaynaklıdır.
  • tylerberk T kullanıcısına yanıt
    Yükleme sırasında lg up %9 da kalıp hata veriyor. Lg flash tooldada ''path is too long or file problem'' hatasıyla karşılaşıyorum.Ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_007

Yükleme sırasında lg up %9 da kalıp hata veriyor. Lg flash tooldada ''path is too long or file problem'' hatasıyla karşılaşıyorum.Ne yapmalıyım ?

İndirdiğin .kdz dosyası uygun değil. O yüzden hata veriyor. d850 cihaz için uygun rom konuyu başlatan arkadaşın bahsettiği Canada d852 romunu indirip dene.
  • tylerberk T kullanıcısına yanıt
    Zaten o romu deniyorum . Onda hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_007

Zaten o romu deniyorum . Onda hata veriyor.

Bizzat bu romu d850 AT&T cihazıma 4-5 defa yükledim. Herhangi bir uyarı almadım. Driver sorunu yok gibi görünüyor. Rom dosyasıyla ilgili hata veriyor. LG Flash Tool ile denemedim hiç. Bence LG Up programıyla bir kaç defa tekrarla. Ayrıca telefonu açık olarak bırak. Kendi resetlesin yükleme moduna.
  • alifuat_007 A kullanıcısına yanıt
    Cihaziniz icini acip gördunuzmu tam olarak d850 yaziyomu üstkapaği acinca sağtarafta dikey olarak yazar birde cihazda suan hangi rom kurulu kitkat olusa daha kolay yuklersiniz birde yuklerken kucuk kutucuklar var sifirlayarak kurulum yada yukselt gibi ingilizce yaziyo onlara dikkat edin yukseltme yani üstune kurulum basit olani yapin ayrica gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklamayi aktif ettinizmi gizli menuyu acip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttsel -- 22 Haziran 2016; 17:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu romu yükledikten sonra telefon mcafee pin kilitli açıldı. ve aynı zamanda donwload mode da aldırmıyor aynı program. asla mcafee aktivasyonu vs yapmadım. brick olsa yine çözümü var. döndüremiyorum telefonu mcafee desteğe yazdım ama xda forumlarında da çözüm bulamadıkları yazıyor. karşılaşan var mı ?
  • Asla bu tomu yuklemeyün sifteli rom backup alınmıs. Romu atan kişi bilinçli yapmıs. Kurulum yapılıp açıldıgında sifreli geliyor. Ve yurt dısı numara otomatik arıyor dünyanın faturası geldi. Ben yandım siz yanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.

D850 cihazım var. fakat sim kart çekmiyor. sim kilidi var nasıl açabiliriz?
  • Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003
  • Wifi tuşu yanıp sönüyor ve herhangi birine bağlanmıyor yardım edebilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.