2015 yılından bu yana LG G3 kullanmaktayım ancak 10-15 gündür telefonum ile bilgisayar arasında bağlantı kuramıyorum. Telefon girişinde herhangi bir sıkıntı yok, aynı şekilde kullandığım kabloda da. Bazen telefonu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor, bazen o da olmuyor, bazen de kabloyu girişten çıkardığımda telefondaki şarj oluyor simgesi görünmeye devam ediyor ve kabloyu tekrar taktığımda şarj olmuyor.
Bilgisayara başka bir LG G3 bağladığımda sorun olmadığını gördüm. Ayrıca, internette yer alan çözümlerin neredeyse hepsini denedim. Sorun telefondan kaynaklı ama tam olarak ne yapmalıyım bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Aynı dert bende de var, hafıza doldu, güncelleme yapmıyor. pcye bağlanmıyor. hafıza kartı görmüyor. Rom mu atsak napsak?
deepzelan
kullanıcısına yanıt
Ben root atmayı düşündüm ama bilgim olmadığı için kurcalamadım.
Bilgisayarın, telefon hafızasını kablo kullanmadan görmesini sağlayabildim ve telefondaki dosyaları bilgisayara bu sayede aktarabildim. Bunu yapmak için bilgisayarınızın wifi üzerinden internete bağlı olması ve telefonunuzda "wifi ftp server" adlı uygulamanın bulunması gerekiyor.