Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam solid kernel de ayarlar g3 zirvede bırakmak ve sizinki çekirdek sayılarında bi değişiklik var hanginizinki bataryaya daha yararlı anlayamadım fakat aklıma birşey geldi..

g3 zirvede bırakmakta arkadaş min ve max işlemci çalışırken 4-4 yapmış ve kontroller arası süreyi uzatmış

siz 2-4 yapmışsınız max min değerlerini ve kontroller arası süre değişik şimdi sormak istediğim bir uygulama açarken 4 çekirdeği kullanıp daha hızlı açmak mı şarj yer 2 çekirdek ile uzun sürede açmak mı daha çok şarj yer veya ms leriniz neden farklı işlemci ayarı yapmak için 1ms yapsak sürekli ayar yaptıgı icin cok hızlımı şarjı gider uzatsak geç tepki verdiği içinmi şarjı gider ? yani anlatabildim umarım hanginizin ayarları batarya için daha uygun.
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    çok karıştırmışşın ve çok takmışşın bu batarya süresine..aslında deneme yanılma ile kendi frekans çalışma aralığını bulabilirsin onlar sadece örnek.batarya takıntılı degilim benim ve arkadaşın ayarları performans için üzerine birtakım iyileştirmeler de yapılabilir.

mesala giriş aralığını daha fazla sayısal olarak yüksek tutarsan işlemci frekansını daha yavaş düşürüyor yani sen ekrana dokunmadığın sürelerde işlemci frekansı daha yavaş düşer.mesala facebookta bir konuyu okuyorsun ve sayfayı asagıya birkaç saniye sonra ekrana dokundugun zaman titreme oluyorsa işlemci frekansı düşürmüş ve dokunduğun sirada yükselttiği için tepkime süresinden dolayı titrer.ama dediğim ayar birkaç saniyelik aralıkta frekans daha yavaş düştüğü için toparlaması daha iyi ve sarsıntı daha az yapar.sanki arabalarda ilk kalkışta ısınmayan motorun ilk hareketi gibi.

solid için tabiki söylediklerim stok süreleri çok kısa giriş aralığı ve aralık denen sayısal degerler daha düşük.ama ekrana dokunuca hassasiyeti daha kötü.elbette yapacagın performansa dayalı ayarlar sana batarya için olumsuzluk yaratır.ama ben bu benzer ayarlarda ekran süresini 3 ve 3,5 saat arası degerlerde alıyorum.oda genelde internette sörf muzik vs.bence yeter.

demem o ki iş sana kalmış kendi ayarını bizim ayarların üstüne azalt yükselt frekansı da aynı sekilde illaki bir ayara denk getirirsin.bu prosedür biraz emek istiyor.4 cekirdeğin aktif olması ısı modunun daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

çok karıştırmışşın ve çok takmışşın bu batarya süresine..aslında deneme yanılma ile kendi frekans çalışma aralığını bulabilirsin onlar sadece örnek.batarya takıntılı degilim benim ve arkadaşın ayarları performans için üzerine birtakım iyileştirmeler de yapılabilir.

mesala giriş aralığını daha fazla sayısal olarak yüksek tutarsan işlemci frekansını daha yavaş düşürüyor yani sen ekrana dokunmadığın sürelerde işlemci frekansı daha yavaş düşer.mesala facebookta bir konuyu okuyorsun ve sayfayı asagıya birkaç saniye sonra ekrana dokundugun zaman titreme oluyorsa işlemci frekansı düşürmüş ve dokunduğun sirada yükselttiği için tepkime süresinden dolayı titrer.ama dediğim ayar birkaç saniyelik aralıkta frekans daha yavaş düştüğü için toparlaması daha iyi ve sarsıntı daha az yapar.sanki arabalarda ilk kalkışta ısınmayan motorun ilk hareketi gibi.

solid için tabiki söylediklerim stok süreleri çok kısa giriş aralığı ve aralık denen sayısal degerler daha düşük.ama ekrana dokunuca hassasiyeti daha kötü.elbette yapacagın performansa dayalı ayarlar sana batarya için olumsuzluk yaratır.ama ben bu benzer ayarlarda ekran süresini 3 ve 3,5 saat arası degerlerde alıyorum.oda genelde internette sörf muzik vs.bence yeter.

demem o ki iş sana kalmış kendi ayarını bizim ayarların üstüne azalt yükselt frekansı da aynı sekilde illaki bir ayara denk getirirsin.bu prosedür biraz emek istiyor.4 cekirdeğin aktif olması ısı modunun daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor.

çok sağol hocam bu ısınma olayı ekran sararması olmasın diye uğraşıyorum delta garantili şimdi uğraşılmaz sararmadan önlemini almak için :) bataryada çok çabuk ölmesin diye uğraşıyorum hocam 2 sene falan olsa kullanalı önemsemezdim 8 ay falan oluyor kullanalı o yüzden çok şık şarj etmek istemiyorum açıklamalarınızdan dolayı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762635997929 hocam bu sürümden haberiniz varmı daha iyi değilmi fast charging vs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 24 Mayıs 2016; 23:49:11 >
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    ben denediğim 2 versiyonu buraya ekledim.o dediğinde gpu ekran kartı ayarlarıda yapılmış denemedim.istersen test et buraya tecrübelerini aktar.oyun oynamadığımdan işime yaramıyor.malum yaza girdik fena ısınır ctt mod bile kurtarmaz oyun oynarsak

• nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    Lg g3 klon imei stock rom atsam imei gidermi ?

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    clon imei varsa sıkıntı olabilir.
    forumda baya arkadaş clon imei olarak güncelleme yapmışlar hiç bir sorun olmuşmu onu göremedim sadece :D
  • herkeze merhaba tekrar tecrübe paylaşımı için burdayım.malum biz olmazsak başlık çok ıssız kalıyor

son denediğim rom limitless v10 6.0 30k üzerine inşa edilmiş rom.fulmic romla aynı UX5.0 arayüzünü kullanıyor daha sade fulmicten daha hızlı bir rom.uzun süre fulmic 5.3 kullandıktan sonra geçiş yaptım.fulmicte solid kernel 1.51 kullanıyordum belli bir süre sonra takılmalara ve ctt mode kullanmama rağmen ısınmaya başladı malum yazın boğucu sıcaklığı bu günlerde çok hissedilmeye başlandı.

limitless v10 yükleyip stock kernel ile kullanmaya başladım.ısı modu olarak yeni bir mod kullanıyorum oda CTTMOD-fc-gpu-v3.1 adlı dosya.gpu hızlandırılmış hızlı sarj özelliği eklenmiş.Test sırasında gpu nun hızlanması browser performansını etkilemiş daha akıcı performans veriyor.yükleme prosedürü system etc deki malum dosyayı silip recoveryde flashlayın yeterli.cach'i yani önbelleği recovery'den silin ama.solid performansını stock kernelde nerdeyse bulabildim diyebilirim.takılma minimum.rom hızlı açılış hızlı fulmic ağır açılıyor mesala.

kernel auditorda kernel cpu ayarı interactive ayarda zaten dokunmanıza gerek yok solid kernelde conservativdeydi.sadece işlemci hotplug sekmesinden mpdecision kapatıp 4 cekirdeği aktif edin yeterli.başka hiçbir ayar yapmayın.bu ısı modunu daha aktif kullanmanızı sağlıyor ki daha cabuk ısı düşüyor.

sonuç olarak daha az ısınan,daha hızlı rom ve daha az takılan,sarjı daha iyi giden bir rom oldu.4 saati görüyor ekran süresi neti kullanırım browserı (crome) tecrübe edinmenizi tavsiye ederim.Fulmicte alıştığım vazgeçemediğim tr klavye,camera ve bold yazı modu var.

rom linki : [ROM] LIMITLESS v10 | v30k | Marshmallow | D855/D855P

not: en azından deneyen arkadaşlar yorumlarını esirgemez ise sevinirim.Boşa konuşmamış faydalı olduğumuz hissine kapılsak bile yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 24 Haziran 2016; 9:31:54 >

D855 modeli için stock bir rom düzenledim, full deodex olan romdan gereksiz Google appleri ve lg applerin bazılarını çıkardım, örnek lg launcher yerine nova launcher koydum. .

Link : https://mega.nz/#!c5sgkKKI!wSH6TGST5NsMPUAs4fOg6Kv_4iU7hXiIPQe2Jh_PuRU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 1 Temmuz 2016; 19:51:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam romun base i nedir? android 6.0 stock mu cm13 mü ? hangi kernel kullandın vs?bilgi
    verirmisin.
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    rom degistirildi.
    v30j üzerine bir cok program daha cikarildi, yalin bir halde , sizin google play den indirdiginiz programlara göre sekillendirirsiniz .

örnek internek browser yok icinde, siz hangisini begeniyor iseniz onu play store dan indirip kullanirsiniz.

bu sayede rom boyutu da hafifledi.

google klavye yerine fullmics 5.1 deki klavyeyi ekledim.

kamera app i de fullmics den aldim. 1080p 60fps ayari icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 1 Temmuz 2016; 19:50:06 >
  • limitless v10 kendi limitless konusunda yok v9 gibi ama burda v10 var anlamadım indiriyorum ama anlamadım :D
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    su an rom değiştirecek bir takıntım olmadı.cok uzun süre bir rom kullanmam.ara geçişlerde deneyebilirim.stok tabanlı tercihim.

• arkadaşlar merhaba g3 d855 versiyon telefonum ne yaptıysam telefon sim kartı görmedi. kdz attım cloudy vs rom denedim hiçbirinde sonuç alamadım. var mı bi çözüm önerisi olan _?
  • Beyler gecen hazirladigim rom u biraz daha ileri bir noktaya getirdim. Simdi tam istedigim gibi oldu.

Degisikliklere örnek vermek gerekirse. Fulmics 5.1 deki kamera statusbar ve startup wizard gibi özellikleri ekledim. icinde internet browser yok , hangisini begeniyorsaniz onu google play den indirirsiniz.

rom paketi boyutu 750mb. Stock Rootlu Stabil Hizli Kamerasi Sesi iyi bir rom ariyorsaniz deneyebilirsiniz.

Link : https://mega.nz/#!8xsEgCQJ!Xu_X6SHj6WUEYiMlczO3B3ztLjxz-RDrwQ_VGtjC6Qo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 3 Temmuz 2016; 10:10:34 >
    link ölü yenilerseniz belki birileri deneyebilir :-)
    uyari icin tesekkürler linki düzelttim

Hızlı sarj özelliği duruyor mu bir de xposed yükleyebiliyor muyuz ?
  • Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    orjinal stock rom da var ise duruyordur, ben orjinal stok rom üzerine degisiklikler yaptim. xposed yükleyebiliyoruz. kendim de xposed li kullaniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.