Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limitless v10.2 updated edildi abi bir denesek mi diğer arkadaşlarında haberi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlkaplan1 kullanıcısına yanıt
    birkaç hatayı düzeltmiş yüklenebilir çok bir değişiklik yok.

• Arkadaşlar 1 haftayı geçkin bir süre limitless v10.2 deneyip pişman oldukdan sonra yine v10 dönüş yaptım tavsiye etmiyorum v10.2 benden kaynaklı bir sorun değil gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Arkadaşlar 1 haftayı geçkin bir süre limitless v10.2 deneyip pişman oldukdan sonra yine v10 dönüş yaptım tavsiye etmiyorum v10.2 benden kaynaklı bir sorun değil gibi geldi

hocam peki fulmics mi limitless mi önerirsin ?
  • limitless v10 öneririm.uzun süredir v10 dayım( yaklaşık 1 ay oldu ) benim gibi sık rom değişen birini tuttuysa bu rom birseyler var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

limitless v10 öneririm.uzun süredir v10 dayım( yaklaşık 1 ay oldu ) benim gibi sık rom değişen birini tuttuysa bu rom birseyler var .

bende bayadır fulmics 5.3 deyim onda da hiç sıkıntı çekmedim.
  • çok kurcalayan biri değilsen sıkıntı yaşamaman normal.genel kullanıcı pek sıkıntı yaşamaz.aldığı telefonun etinden süründen tam anlamıyla yararlanan bireyler daha hassas oluyor memnuniyet leveli yükseldiği için
  • quote:

çok kurcalayan biri değilsen sıkıntı yaşamaman normal.genel kullanıcı pek sıkıntı yaşamaz.aldığı telefonun etinden süründen tam anlamıyla yararlanan bireyler daha hassas oluyor memnuniyet leveli yükseldiği için

gayette en ince yerine kadar kurcalarım o yüzden de sıkıntı yaşamadım.
  • hadi bakalım.... o zaman öneriye ihtiyacın yokmuş sorun yaşamadığın romu değiştirmeni önermem.canın sıkılırsa v10 denersin karşılaştırmayı kendin yapman daha önemli olur.
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    Gabriel kernel nasıldır xdada baya şarjı iyi etkilediği söyleniyor.Stockdan geçmeye değer mi
  • bilmiyorum denemedim bence stok yetiyo

• Isınması az pil süresi iyi romlar hangielri ?

Bir de 1080p ayarda çalışmayı destekleyen kernel var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 31 Temmuz 2016; 2:39:03 >
  • KillerNoob kullanıcısına yanıt
    aslında ısınma romla alakalı değilde kernelle alakalı gibi.ısı modu ve kernelle bayağı iş çıkarıyor.en son denediğim gabriel kernel ve cttmode 3.1 ile daha düşük ısınma tespit ettim.ctt mode stok kernelle yeterince ısıyı düşürmüyor ama gabriel kernel ile çok başarılı geldi bana.rom farkı belki performans ve modifikasyon farkı yaratır.yani hem performanslı hem daha az ısınan hem daha batarya tasarrufu yapılabilir.

gabriel kernel u5 d855 + cttmode 3.1 birlikteliği su an hem batarya hem ısı yönünden farkediyor.deneyip tecrübeninizi burda belirtebilirsiniz.

bu arada rom olarak limitless v10 yada fulmic 5.3 kullanabilirsiniz.2 side fena degil.limitless v10 son zamanlarda popüler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 31 Temmuz 2016; 11:24:24 >

• quote:

aslında ısınma romla alakalı değilde kernelle alakalı gibi.ısı modu ve kernelle bayağı iş çıkarıyor.en son denediğim gabriel kernel ve cttmode 3.1 ile daha düşük ısınma tespit ettim.ctt mode stok kernelle yeterince ısıyı düşürmüyor ama gabriel kernel ile çok başarılı geldi bana.rom farkı belki performans ve modifikasyon farkı yaratır.yani hem performanslı hem daha az ısınan hem daha batarya tasarrufu yapılabilir.

gabriel kernel u5 d855 + cttmode 3.1 birlikteliği su an hem batarya hem ısı yönünden farkediyor.deneyip tecrübeninizi burda belirtebilirsiniz.

bu arada rom olarak limitless v10 yada fulmic 5.3 kullanabilirsiniz.2 side fena degil.limitless v10 son zamanlarda popüler oldu.

Teşekkürler telefon birkaç güne elime ulaşacak.Gelince deneyeceğim.

• CTT mod kullananlar varsa tavsiye edermisiniz cihaza zararı varmı acaba ?

Birde android Nougat güncellemesi alacakmış galiba g3 ne kadar doğrudur sizce
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    ctt modun bir zararını görmedim artısını gördüm her daim kullanırım.biraz risk alın azcık riskten birsey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Beyler gecen hazirladigim rom u biraz daha ileri bir noktaya getirdim. Simdi tam istedigim gibi oldu.

Degisikliklere örnek vermek gerekirse. Fulmics 5.1 deki kamera statusbar ve startup wizard gibi özellikleri ekledim. icinde internet browser yok , hangisini begeniyorsaniz onu google play den indirirsiniz.

rom paketi boyutu 750mb. Stock Rootlu Stabil Hizli Kamerasi Sesi iyi bir rom ariyorsaniz deneyebilirsiniz.

Link : https://mega.nz/#!8xsEgCQJ!Xu_X6SHj6WUEYiMlczO3B3ztLjxz-RDrwQ_VGtjC6Qo

Merhaba kardeş, romda xmemo plus varmı, malum en çok kullandığım not ve ekran resmi çekme programıdır.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    LG nin kendi not uygulaması var . Telefonu sattığım için artık ilerletmiyorum rom u.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitless v10 yükledim. ancak quick memo gmail hesabından senkronize edilmiş verileri çekemiyor. şebeke kullanılamaz diyor hem veri de hem de wifi de. notlarıma ulaşamıyorum. aynı sorundan muzdarip varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 2 Ağustos 2016; 12:27:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.