Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler yaaa bende öyle arayıp duruyorum. Youtube da videosu var cloudy 2.5 de var görünüyordu. Simdi kurdum ama malesef dedigin gibi goremedim bile. Sen ne oneriyorsun artik rom falan kurmak istemiyorum. Bir defa kurup birakicam artik. Oyunlarda performansi iyi olan. Stabil bir rom ne onerebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    cloudy 2.5 lolipop.6.0 limitless v10 kur dene.fulmicromun yeni sürümü gelecek yakında onuda denersin.zaten çok aktif değil g3 konusu.artık jübile yapmak lazım rom arayışından kullanamadık telefonu.oyun oynamanı tavsiye etmem zaten ısınıyor malum bu sıcaklarda yanar resmen.gabriel kernel ctt mode 3.1 ve limitless v10 ayrıca birkaç kernel auditor ayarı yeter bence.

• Forumda birisi ekranı 1080p yapmak fayda etmiyor demişti ama dpi 400 yapıp wm size 1080x1920 yapınca ısınma azaldı bende.

• KillerNoob kullanıcısına yanıt
    hangi romda denedin? proğramların stabil çalışıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob

Cyanogenmod 13 kurdum her şey sorunsuz.

Gabriel MM kernel veya solid kernel yükleyeceğim ama Cyanogenmod 13 ile uyumlu mu ?

https://www.mediafire.com/folder/ea4gb0fec26g3/MM#yk8sng582jru3

Ayrıca L5 U5 U7 ne oluyor ?

Uyumlu değil galiba.

CM 13 ile uyumlu Kernel var mı veya ısı patchlerini CM13 e kursam olur mu kernel değiştirmeden ?

Hocam cm13 günlük kullanım için uygun mu ?Şuan fulmics var ve yeni sürümünü bekliyorum acaba cm13 e geçsem mi hele o tema desteği harika bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob

Cyanogenmod 13 kurdum her şey sorunsuz.

Gabriel MM kernel veya solid kernel yükleyeceğim ama Cyanogenmod 13 ile uyumlu mu ?

https://www.mediafire.com/folder/ea4gb0fec26g3/MM#yk8sng582jru3

Ayrıca L5 U5 U7 ne oluyor ?

Uyumlu değil galiba.

CM 13 ile uyumlu Kernel var mı veya ısı patchlerini CM13 e kursam olur mu kernel değiştirmeden ?

Hocam cm13 günlük kullanım için uygun mu ?Şuan fulmics var ve yeni sürümünü bekliyorum acaba cm13 e geçsem mi hele o tema desteği harika bişey.

Çok güzel rom sorun yok.Tek sıkıntı CM kamerası 4K çekim yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

hangi romda denedin? proğramların stabil çalışıyormu?

CM13 de denedim.Zaten baktığım sitede CM RRemix vb AOSP romlarda deneyin yazıyordu.Tüm programlar sorunsuz.Isınmada azalma oluyor pilde değişen bir şey yok gibi.

Bu arada :http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-Note-7-guc-tasarruf-modu-ekran-cozunurlugunu-dusuruyor.htm

Samsung Galaxy Note 7 güç tasarruf modu, ekran çözünürlüğünü düşürüyor.

Bir arkadaş düşürsen bile fayda etmez demişti ama anlaşılan ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 3 Ağustos 2016; 18:07:58 >

4k yı boşver camerası hepten kötü dendi hiç cm denemedim ama eksiklikleri neler? belki deneme fırsatı bulursam bakarım.
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj konusu biraz değişik bende %30'a kadar yavaş şarj oluyor %30'dan sonra hızlı şarj oluyor.Toplam 2 saatte felan şarj oluyor.Şu an hatı kestirmediğim için hatı denemedim ama şebeke felan sorunsuz diyorlardı.Bugün hatı kestirecem.Size haber veririm mobil veri felan çalışıyor mu diye.

Ben CM13 kurdum.Konudaki CTTMode'u yaptım. Kernel Audiator'den CPU / Giriş Arttırma Frekansını Etkin Değil yaptım.Açılışta uygulayı aktif ettim.

Sonra ayarlardan DPI 400 yaptım.Terminal Emulatorden de ekranı 1080P ayarladım.

terminal emulator açın

su yazıp mobil klavyedeki enter tuşuna basın

sonra

wm size 1080x1920 yazın enterlayın ( çarpı işareti değil x (iks) harfi kullanın )

sonra da yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 3 Ağustos 2016; 18:13:26 >
    aslında cm romlara karşı empati besleyen vardır hangi romu yükledin yada yükleme prosedürü vs vs biraz bilgi verirsen yüklemek isteyen arkadaşlara yön vermiş olursun.kullandığın mod vs neler ekledin biraz ayrıntıya gerek var gibi sonuçta bu başlık custom rom başlığı değilmi?
  • quote:

aslında cm romlara karşı empati besleyen vardır hangi romu yükledin yada yükleme prosedürü vs vs biraz bilgi verirsen yüklemek isteyen arkadaşlara yön vermiş olursun.kullandığın mod vs neler ekledin biraz ayrıntıya gerek var gibi sonuçta bu başlık custom rom başlığı değilmi?

Biraz reklam gibi olacak ama şunları yapın :

http://forum.one-teams.com/Konu-CM13-0-NIGHTLY-D855-CyanogenMod-13-0-for-LG-G3?pid=32818#pid32818

http://forum.one-teams.com/Konu-LG-G3-Ekrani-1080P-Cozunurluge-Dusurme-ve-Isinmayi-Azaltma

hergün bir sürüm yayınlanıyor nasıl takip edeceğiz :-) bugünde bir sürüm yayınlanmış..
  • quote:

hergün bir sürüm yayınlanıyor nasıl takip edeceğiz :-) bugünde bir sürüm yayınlanmış..

İstediğinizi yükleyinn.Eger yandaki recovery dosyasını da yuklerseniz teleofndan ota seklinde güncellemeleri alabilirsiniz.

ctt mode kuulum sırası ve silinmesi gereken neler var hocam ctt mode tam olarak nasıl aktif edebiliriz anlatırsan sevinirim

• Arkadaşlar ben lg g3 ü netten almıştım ve ithalatçı firma garantiliydi. Galiba benim telefonun çekim gücü az.Hattım turkcel ama ona rağmen her hattın ful çektiği yerde benimki orta seviyeli çekiyor. Ve aynı zamanda hattı okumuyor, okuması için hat yuvasının üzerine kağıt parçası koyup hatta baskı yapılmasını sağlıyorum.Ancak o zaman hattı görüyor.Sorun nedir acaba
    ctt mod tam olarak nasıl kurucaz malum dediğiniz dosya nedir. ayrıntılı kurulumu anlatırsanız sevinirim. rom dan sonra kurulum şekli ve sırası nedir.

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada var incelersen yapabilirsin.
  • AICP rom gerçekten efsane.

CM13 stabil değil.Kasmalar mevcut.Ama AICP'de kasma yok,hızlı,stabil ve kişiselleştirme bakımından daha fazla seçenek var.
    cm13 de baska kernel kullanıyormu?su an kurdum cok ısınıyo.wifi ara ara kopuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 5 Ağustos 2016; 1:19:23 >
    hocam verdiğin bu ince ayarları
    g3 d855'e uyan bütün romlar için geçerli mi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.