Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuisance1979

cm13 de baska kernel kullanıyormu?su an kurdum cok ısınıyo.wifi ara ara kopuyo.

Cm romlarda anykernel kullanılabiliyor ben blur os rom la kullanıyorum gayet memnunum. Özel ayarlar yaptım kernel de çok derin ayarlar var, ayn zamanda 2.8e kadar çıkıyor. XDA da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    ısı modu 6.0 icin solid kernelde pek ayar gerektirmiyor.ama stok kernel icin farklı ayar var.stok ayarları burda belirttim zaten.

• Fulmics ve limitless rom haricindeki romlarda arka kameram çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz?

• Arkadaşlar ekranı 1080p yr düşürmeyi deneyin. Ha bazıları işe yaramıyor diyor ama bende işe yaradı.
    Önce dpi 400 aayarlayın sonra terminal emulator den

su yazıp entera basın.
    wm size 1080x1920 yazıp enter a basın.

İsteyene detaylı anlatımı atarım.

• Limitless rom v10.3 yukledim sarj su gibi gidiyor

• dirty unicorn yüklemeyi düşünüyorum kullanan deneyimi olan var mı
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    gabriel kernel yükle.
  • KillerNoob kullanıcısına yanıt
    Bunu oncesi ve sonrasi seklinde gosterme imkanin var mi hocam? Neler fark etti mesela ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    cm romlarından aıcp mi yüklediniz nasıl rom limitlessdan sıkıldık birazda artıları eksikleri batarayası stabilitesi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Bunu oncesi ve sonrasi seklinde gosterme imkanin var mi hocam? Neler fark etti mesela ?

Öncesi sonrası şeklinde gösteremem ama stock roma göre ısınma azaldı. Mesela çekirdekler son hız parlaklıl full de en fazla pil 48 derece oldu.

Ama şarjda yine aşırı ısınma var.
  • selamlar.
    limitless v10 yükledim. üzerine v10.1 yüklemek istiyorum. tavsiye edermisiniz? tekrar herşeyi baştan kurmam mı gerekiyor? yoksa üzerine kurulum yapabiliyormuyuz? kurulum aşamaları nasıl? bir de hangi versiyon xposed yükleyebiliriz bu rom da? kurulum dosyalarının linkleri mevcutsa verebilrmisiniz? teşekkürler.
  • KillerNoob kullanıcısına yanıt
    4 çekirdeğide nasıl aktif edebiliriz. 4 çekirdeğin 4 ünüde nasıl 2.54 ghz e son hıza nasıl çekebilir

• Fullmics 6.0 yüklenmiş deneyebilirsiniz bekleyen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

4 çekirdeğide nasıl aktif edebiliriz. 4 çekirdeğin 4 ünüde nasıl 2.54 ghz e son hıza nasıl çekebilir

kernel auditor yükleyip yapabilirsin.
  • anlkaplan1 kullanıcısına yanıt
    çift tıkla uyuyo ama ekran açılmıyor çift tıkla.sırf bu yüzden vazgecerim romdan
    Fullmics mi ?
  • anlkaplan1 kullanıcısına yanıt
    evet 6.0
    sizde var galiba o sadece xdada görmedim forumdada neyse umarım fixle düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

selamlar.
    limitless v10 yükledim. üzerine v10.1 yüklemek istiyorum. tavsiye edermisiniz? tekrar herşeyi baştan kurmam mı gerekiyor? yoksa üzerine kurulum yapabiliyormuyuz? kurulum aşamaları nasıl? bir de hangi versiyon xposed yükleyebiliriz bu rom da? kurulum dosyalarının linkleri mevcutsa verebilrmisiniz? teşekkürler.

yardımcı olabilecek var mı? yanlış bir soru mu sordum?
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    v10 daha iyi exposed ile ilgili bilgim yok malesef kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.