Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam verdiğin iki linkide fulmics 5.3 roma kurdum. Bu linkteki linkleri her roma kurabiliyormuyuz. Son olarak hangi costum romu önerirsiniz. Performas, pil ve oyunlarda hangi rom daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    ctt mode ve kernelden mi bahsediyorsun? her roma kurulur.limitless v10 ve fulmic 5.3 iyidir.limitless v10 daha stabil ve batarya dostu.gabriel kernel ve ctt mode ile daha iyi hale gelebilir.

yanlız kernel ouditor ile gabriel kernelde birkaç ayar yapılabilir eğerki ısınınca kasılmalar başlıyorsa.

ctt mode yüklenmeden önce system etc deki thermal.conf dosyası silinip recoverden flashlanıp ardından cachleri temizlemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

ctt mode ve kernelden mi bahsediyorsun? her roma kurulur.limitless v10 ve fulmic 5.3 iyidir.limitless v10 daha stabil ve batarya dostu.gabriel kernel ve ctt mode ile daha iyi hale gelebilir.

yanlız kernel ouditor ile gabriel kernelde birkaç ayar yapılabilir eğerki ısınınca kasılmalar başlıyorsa.

ctt mode yüklenmeden önce system etc deki thermal.conf dosyası silinip recoverden flashlanıp ardından cachleri temizlemek lazım.

Dosyayı silmeden flasladım bi zararı olurmu

• dosyanın boyutu 3.51 kb ise doğru en garantilisi silmek.cache silmek lazım ayrıca aktif hale gelmesi için.

• Cyanogenmod 13 kurdum her şey sorunsuz.

Gabriel MM kernel veya solid kernel yükleyeceğim ama Cyanogenmod 13 ile uyumlu mu ?

https://www.mediafire.com/folder/ea4gb0fec26g3/MM#yk8sng582jru3

Ayrıca L5 U5 U7 ne oluyor ?

Uyumlu değil galiba.

CM 13 ile uyumlu Kernel var mı veya ısı patchlerini CM13 e kursam olur mu kernel değiştirmeden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 2 Ağustos 2016; 17:23:17 >
  • gabriel kernel stok romlara uygun sadece ısı modunu bilmiyorum.xda daki başlığı incelemek lazım...

• quote:

gabriel kernel stok romlara uygun sadece ısı modunu bilmiyorum.xda daki başlığı incelemek lazım...

Risk alıp ısı patchini kuracam en kötü romu tekrar kurarım.
    Isı patchi kuruldu ama etki edecek mi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 2 Ağustos 2016; 17:54:19 >
  • http://i.hizliresim.com/nrXW0B.png

Arkadaşlar stock cm den sonra parantez içindeki kısmı nasıl yaparım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 2 Ağustos 2016; 18:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob

http://i.hizliresim.com/nrXW0B.png

Kernel audıtor yukle rootluysa yaparsın

• quote:

dosyanın boyutu 3.51 kb ise doğru en garantilisi silmek.cache silmek lazım ayrıca aktif hale gelmesi için.

3.51kb cacheyide sildim kernelin ayarları varmı tavsiye edebileceğiniz xda da ıronhidenin ayarlarını tavsiye etmişler batarya konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob

http://i.hizliresim.com/nrXW0B.png

Kernel audıtor yukle rootluysa yaparsın

Hocam 95 to treshold hariç diğerlerini yaptım.
    95 to tresholdu anlamadım.

Isınmada düşüş var şarjda pil 40 cpu ve gpu 60-65 derece.Değerler sizce nasıl ?

Bir de CM13'te pil çok yavaş şarj oluyor sanki.Bunun çözümü kernel değiştirmek mi ?

Tamam hocam şarjda sorun yok dakikada %1 şarj oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 2 Ağustos 2016; 19:34:32 >

• KillerNoob kullanıcısına yanıt
    biraz kullan ısı ve takılma fazla olursa ufak tefek ayar söylenebilir.daha hızlı soğutma için 4 cekirdeği aktif etmen gerekebilir.

• quote:

biraz kullan ısı ve takılma fazla olursa ufak tefek ayar söylenebilir.daha hızlı soğutma için 4 cekirdeği aktif etmen gerekebilir.

Şu an şarjda iken cpu-gpu 50 derece ve batarya 35 derece.Şarj olsun oyun testi yapacağım.
  • termal kısmında çekirdek kontrolü kısmını kapatırsan ctt modun ısı üst alt sınırı devreye girer.kapatmazsan kernel ile ctt mode çakışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 2 Ağustos 2016; 20:37:22 >
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    evet hocam söylediğin iki link bu tesekkurler. ama ayarlarini nasil yapocam bilmiyorum. resimli bir sekilde uardimci olursan sevinirim.

Limitless_Full_UX5.0_v10.0_by_CASSOLI.zip

hocam limitless v10 dedigin rom bu mu.

• Arakdaşlar tango ile görüşme yaparken benim görüntüm çok karanlık, normalde ön ve arka kamerada sorun yok gayet iyi ama görüntülü görüşme yaparken görüntü çok karanlık sebebi nedir acaba
  • filexxx F kullanıcısına yanıt
    tango hepsinde aynı yani g3 lerde.yazılımsal bir uyumsuzluk var sanırım.

yardım istediğin konu nedir? custom rom yüklemeyi biliyorsun değilmi?

• nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    tabi biliyorum. şuan cm13 var. lg g5 li iyi bir costum rom arastiriyorum. g3 e uydun nerdeyse bütün romlari sd ye depoladim. hangisi iyi ise onu kurucam. bir yerde manuel camera modlu g5 rom vardı onu bulamadim. sen biliyormusun ?

manuel mode olsa ne olur çalışmıyorki.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.