Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam.
  • iyi geceler arkadaşlar.
    ben limitless v10 romunu kullanıyorum.
    ekran renk ayarı yapabilmek için hangi kerneli yüklemem gerekiyor.
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

iyi geceler arkadaşlar.
    ben limitless v10 romunu kullanıyorum.
    ekran renk ayarı yapabilmek için hangi kerneli yüklemem gerekiyor.
    teşekkürler..

solid ve exceed
  • nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    yükledim ancak hepsi aktif olmuyor bir ayarmı gerekiyor . nasıl yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    yükledikten sonra ayarını yapman lazım.konu başlığındaki videoda ayarı olması lazım.

• telefonun orjinal mesaj programı lazım nasıl bulabilirim novastock v5.6 android 5 için ??
  • Hocam ben limitless v10.0 romuma gabriel kerneli yukledim ama cok kasmaya basladi telefon ayar olarak profilden performans hatta ext performans sectim ve min cekirdek sayisini 4 yaptim ama klavyede bile kasiyor telefon nasil bi ayar kullanıyorsunuz gabriel kernel ayarlarinizi paylasirsaniz sevinirim apk olarakda googgy max stweaks da yukledim

Telefonda cok sayida bug var ve ekra in kapanip pil cikana kadar geri gelmedigide oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebb47 -- 3 Eylül 2016; 1:21:38 >
  • gabrielde pek bir ayar yok.sıcaklık 72 dereceyi buldumu 4 cekirdekten 3 ü kapanıyor.biraz kasma yapıyor o esnada.termal sekmesinde frekans azaltma sıcaklığı 68 ,özellikle cpu gaz sıcaklığı 72 bunu yükseltirsen çekirdek kapanma sıcaklığı daha yüksek olur kanımca.biraz kurcalarsan istediğin ayarı bulabilirsin
  • Arkadaşlar merhaba limitless 10.3 versiyonunu kullanıyorum fakat video çekmek istediğimde sistem arayüzü durdu hatası alıyorum bir çözümü var mıdır ?
  • arkadaşlar sanırım lg g3 romlarından en sorunsuz en seri, hızlı çalışan ve bataryası en iyi olan rom cm 13. bütün romlarla kurdum denedim. limitless 10.3 , fulmics 6.1 , Cloudy g3, hiç birinden randıman almadım. yine içlerinden fulmics 6.1 daha iyi. ama en iyisi cm 13.

• N&N G5 ULTIMATE ROM

N&N G5 SLIM ROM

Misma base que la 7.1 y mismos scripts y tweaks en build prop

Solo 551 mb

Todas las apps de lg eliminadas menos dialer,contacto,camara, launcher sin cajon, email y galeria

Viper,volume booster y ajustes doze en ajustes lista y pestaña

Añadido png + en modo pestaña

Añadidas apps nova launcher, audio recorder sony, pulsar, reboot, textra mensajeria y root explorer

Muy fluida y buen rendimiento de bateria

N&N G5 ULTIMATE ROM

ACTUALIZADAS LIBRERIAS DE LA ULTIMA BASE DE LG

SUPERSU 2.76 (EN AJUSTES AMBOS MODOS)

MENU OCULTO LG (EN AJUSTES AMBOS MODOS)

MENU OCULTO LAUNCHER (EN AJUSTES AMBOS MODOS)

REVISION DE BUILD.PROP Y SCRIPTS

AÑADIDO GOOGLE TTS

ELIMINADA REPO NN (DESACTUALIZADA Y DE MOMENTO NO SE PUEDE)

MEJORA DE GPS

MEJORA DE SEÑAL

NUEVA IMAGEN DE FONDO AL INTRODUCIR PIN

VOLTE ACTIVADO

DPIS A 580 (SI NO DEJA BAJAR ALGUNA APP SUBIRLO A 640 Y YA DEJARA)

ACTUALIZADO OPTIMIZADOR

ACTUALIZADAS APPS G5 ( NO ACTUALIZAR LAUNCHERS PARA MANTENER EL BLUR DESACTIVADO)

PORTAPAPELES ARREGLADO

FIX NETFLIX

TOAST NEGROS

FIX QUICKMEMO+

MAS TODO LO DE LA 7.0

Grabacion de llamadas en la app LG

İndirmek için linkler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 13 Eylül 2016; 13:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gungorce

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

twrp üzerinden kurulabilir 2 sürüm var zaten xda da onları da denedim biri slim oda applerde hata diğeride izinlerle ilgili sıkıntı var hangi dosya ise bana yollarmısın şu izinlerle alakalı dosyayı ? kdz yi flasable haline getirme hakkında biraz kurs almam lazım sizden ufak bir yardım iyi olur.çabuk öğreniriz.

Hocam supersuyu flashlarken Yazılımcı Online hocamın rehberde tavsiye ettiği bu dosyayı flashadım :https://mega.nz/#!V511jZ4B!SSveY9C5xnEdfnizh7t6s1l7sL2fTpCrCgDrzzrGnIc
    Bunu flashlamadığım zaman supersu 'yu flashladığımda telefon açılmayıp bootlop tarzı bir olayla karşılaştım. Bunu flashlayıp rootlayamadığım kdz olmadı daha.
    Kdz yi flashable hale getirmeye gelince.
    Burada ki yapılanları uygulamanız gerekli :https://www.youtube.com/watch?v=M4s6wrpD2Gk
    Kdz yi çıkarmayı öğrenip rehberde gördüğünüz gibi system.img dosyası oluşunca size söyleyeceğim dosyaların sonuna benim yazdığım şekilde.....img şeklinde yapmanız gerekiyor.
    boot.img
    rpm.img
    tz.img
    Eğer daha önce flashable bir kdz incelediyseniz içinde bu dosyalar vardır. Şimdi diyeceksiniz 2 dosya eksik bunlar nerede. Bu 2 eksik dosya Cust.img 2 Modem.img.
    2 dosyanın işlevselliğini biliyorsunuz Cust dosyasını açılışta hata almamak için değiştirdim. Modem dosyasınıda değiştirmek zorunda kaldım. Telefon açılıyordu ama Bir türlü şebekeye bağlanamıyordu bende v21c modem dosyasını oluşturduğumuz zip ile değiştirdim flashladım ve sorunsuz bir stock romumuz oluştu.
    Gelelim romu toplamaya. İlk önce dosyalarımızı bir klasöre alalım. Lazımlar:
    META-INF : bunu flashable bir kdz dosyasından alabilirsiniz ben öyle yaptım. Tercihenhttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073 Burdaki romlardan almanız iyi olur. Eğer isterseniz bende atabilrim.
    boot.img
    cust.img
    modem.img
    rpm.img
    system.img
    tz.img.
    Bu dosyalarımıza sağ tıklayıp arşive ekle diyelim. Arşiv biçimini zip olarak değiştirelim Dosyamızı adlandırıp onaylayıp zipe dönüştürmeye başlayalım.
    Zip dosyamız oluşunca twrpden flahslayalım. Flashlama bitti şimdi ise size verdiğim makepermissive.zip dosyasını flashlayıp supersu'yu flashlayalım. Ben supersu 2.52 kullanıyorum. Şimdi Telefonu yeniden başlatın ve keyfini çıkarın hocam. Bu arada attığım videoda System.img nasıl düzenlenir onuda göstermekte. Biz bu şekilde custom romumuzu bile oluşturabiliriz gibime geliyor. Umarım uzun ve sıkıcı olmamıştır. Yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden geldiğimce yadımcı olamaya çalışırım. Umarım işinize yarar hocam.
    Eklemeyi unutmuşumhttps://mega.nz/#!vk83hAQb!IA0CnK3TpKbBC5oM00y7S07LEZwYj_MmhJ2mQXhhiIo . BU cust dosyasını roma eklemeyi unutmayın

konu burda kalsın lazım olacak

• Bu arada NNROM V30N için bekleyeceğiz eklenirse buraya eklerim.adam başlık açmış linkler eski vermiş.ispanyolca yakında yazmış bizim dilimiz olmayınca yanlış anladık linkler V30N versiyona ait sandık hayırlısı.
  • Kdz dosyasını flashable hale getirme rehberinı biraz acele ile yazdığımdan karışık ve anlaşılmaz oldu. Bende resimle yazılı olarak anlatacağım. Umarım hepimizin işine yarar.

İhtiyaçlarımız
    WindowsLGFirmwareExtract-ver.1.2.5.0 :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2600575
    Winrar veya aynı işlevi gören bir program.
    Zip hale getirmek istediğiniz kdz dosyamız. Ben V30N üzerinden anlatacağım.
    Paket dosyası :

Kullanacağımız program bu. Linki yukarıda verdim.
     LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

Şimdi Programdan KDZ/TOT File bölümünden Kdz dosyamızı gösterelim.

Kdz dosyamızı gösterdikten sonra File name adlı yere tıklayalım ve Extract Kdz bölümüne tıklayalım.

Kdz dosyamızdan 2 dosya çıktı bizi ilgilendiren D855V30N00.dz dosyamızı DZ FİLE bölümünden gösterelim.

Şimdi Kırmızı ile işaretlediğim File Name adlı yere tıklayın ve extract Dz bölümünü seçelim. Eğer isterseniz Working Folder bölümünden çıkartacağınız yeri seçebilirsiniz.

Dosyalarımız çıktıktan sonra merge System-bin bölümüne tıklayalım. System.bin adlı dosylar birleşip system.İmg haline gelecektir.

System.img dosyamız oluştu system.bin dosylarını silebilirsiniz kalabalık yapmasınlar.

Elde bazı gereksiz dosyalarımız var bunları Silelim bu sayede kalabalıktan kurtuluruz.

3 adet dosyamız eksik durumda bir tane rar paketi hazırlayıp eksik olan dosyalarımızın linkini vereceğim. Eksik olmasının sebebi daha önce yapmış olduğum kurulumlarda hata almış olduğumdan dosya silerken onlarıda araya katarak sildim. Yerlerine sorunsuz çalışan dosyaları ekledim.

Bazı dosyaların uzantılarını değiştirmemiz lazım.

Şimdi elimizde ......img uzantılı dosyalarımıza sağ tıklayıp Arşive ekle diyelim. Ve arşiv biçiminden zip bölümünü seçelim Dosyayı isteğimize göre adlandıralım ve tamam diyelim. Rom toplanmaya başladı

İşte sonuç twrp üzerinden rahat bir şekilde flashlayabileceğiniz bir Stock bir romunuz oldu. Ben vereceğim paket içinde makepermisive.zip ve supersu.5.25 dosylarını ekleyeceğim bunları root için kullanacağız. Bu dosyaları rom ike beraber SD kartımıza kopyalayalım ve romu flashladıktan hemen sonra Makepermisive.zip ve supersu.zip dosyasını flashlayın. Tebrikler artık Stock ve rootlu bir romunuz oldu. Telefonu yeniden başlatın ve kurulumunuzu yapıp kullanmaya başlayın. Ve keyfinize bakın

Umarım rehber daha açıklayıcı ve net olmuştur. Paket.zip ve V30N.zip yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 17 Eylül 2016; 12:51:26 >

• nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    N&N 30N mevcut bende yüklü. İspanyolca dediğiniz yukarıda verilen linkten kurulumu yaptım. Gayet akıcı ve sorunsuz şuan

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki v30E evet su ana kadar en begendiğim romlardan biri ama V30N çıktı onu deneyin.stok rom sevenler özellikle..
  • N&N PURE STOCK 30N ROM

Ultima base de LG 30N

Parche de google de Agosto

SuperSu 2.76

Totalmente stock y odexada para mejor rendimiento

Navbar 38dpi y botones a 36dpi

Tintado de navbar completo

Doble ventana en todas las apps

Viper 2.5.0.4

Actualizado drivers Adreno

Actualizado Busybox 1.24.2

Revisado script Optimizer N y tweaks de build.prop

Animaciones a 0.25x agregadas en opciones de desarrollador

Añadido png en info de software del TEAM

Añadido png + en ajustes

6 toggles y reloj derecha

Abserttive display

Bravia Engine v4 y X-Reality Engine v4

Teclado Lg G5 con Ñ

Aplicaciones preinstaladas:

-AdAway
    -Reboot
    -TextDroid Dpi
    -Volume Boost for Lg G3

Grabacion de llamadas en la app LG

Y mas en proximas versiones.

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

[simage]http://i.hizliresim.com/88YXPQ.jpg[[/simage]  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

İNDİRME LİNKLERİ

N&N PURE STOCK 30N

N&N PURE STOCK 30N SLIM

NOT: Dahili hafıza dahil tüm wipelerin yapılması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 1 Ekim 2016; 14:30:53 >

• sonunda muradima erdim arkadaslar yarin tam sonucu soylerim ama gercekten mukemmel sorunsuz ve kusursuz bir kernel erken konusmamak lazim tabiki :) tek sorun cpu gpu overclok edilmis hic bir turlu max frekansi ayarliyamiyorum o yönden kötü birtek ama onuda governor secimi ile hallediyorum sayilir

Geriye tek 2 istegim kaldi ilki alt bari kucultmek yada direk fulmics tweaksi yuklemek ve ust bildirim kismini 6 li yapmak

Digeri ise fulmics tweaks ile orta tusa basınca ss alma ve ust barin yerini saniyesini ayarliyabilme mesela bildirim geldimi ustteki baloncuk kac saniyede gitsin falan bunlarda olursa uzun zaman burdayim gibi gorunyor isinma derdimde cok az gercekten. Suan onerim denemekenyanadir yeni rom arayanlar icin 30j slim ve xceed kernel bld2 ile tam performans

• quote:

Orijinalden alıntı: ebb47

sonunda muradima erdim arkadaslar yarin tam sonucu soylerim ama gercekten mukemmel sorunsuz ve kusursuz bir kernel erken konusmamak lazim tabiki :) tek sorun cpu gpu overclok edilmis hic bir turlu max frekansi ayarliyamiyorum o yönden kötü birtek ama onuda governor secimi ile hallediyorum sayilir

Geriye tek 2 istegim kaldi ilki alt bari kucultmek yada direk fulmics tweaksi yuklemek ve ust bildirim kismini 6 li yapmak

Digeri ise fulmics tweaks ile orta tusa basınca ss alma ve ust barin yerini saniyesini ayarliyabilme mesela bildirim geldimi ustteki baloncuk kac saniyede gitsin falan bunlarda olursa uzun zaman burdayim gibi gorunyor isinma derdimde cok az gercekten. Suan onerim denemekenyanadir yeni rom arayanlar icin 30j slim ve xceed kernel bld2 ile tam performans

30j derken nn rom 30n slim var 30j nin light isimli romu var,30jslim adındaki rom linki
    atarmısın? xda forumdaki light romdan mı bahsettiniz?

• Evet hocam karisiklik oldu 30j light rom xdadakihttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-fullux5-0v30a-t3428657

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.