Şimdi Ara

LG G3 - Ekranın Yarısında Barkot Tarzı Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG g3 telefonum dün gece 12 civarı 80mb güncelleme yaptı, telefon reset attı tekrar açıldı. Bıraktım telefonu yanıma uyudum, sabah kalktığımda telefonun sağ tarafı barkot tarzı renkli çizgilerle doluydu. Ama tam ortadan ayrılmış sanki.

Telefona darbe, su vs. bir etki olmadı. Koltukta duruyordu tüm gece. Sanırım güncellemeden kaynaklı bir durum. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim sorun aynı.

Şimdi asıl soruma gelelim, telefonu DELTA ithalatçı firma garantisi ile aldım internetten. Sizce bu sorun güncelleme kaynaklı mıdır, yoksa cihazdan mıdır? İthalatçı firma pek ilgilenmediği için hemen garantiye göndermek istemiyorum.

LG G3 - Ekranın Yarısında Barkot Tarzı Çizgiler

• 0sk1 0 kullanıcısına yanıt
    Sorununun nedeni yazılımsal da olabilir donanımsal da, ama sorunun donanımsal olduğu belli. Servis'in ücretsiz yapması lazım
  • Hocam durum servislik maalesef sizin yapabileceğiniz bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam.. mecbur servise vereceksiniz yapacak bir şey yok
  • Delya varya şimdi kesin kenarında ufacık çizik görse buradan darbe almış o yuzden ekran bozulmuş muamelesi yapacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Delya varya şimdi kesin kenarında ufacık çizik görse buradan darbe almış o yuzden ekran bozulmuş muamelesi yapacaktır

Deltaya bende g3 biraktim kendi kendine kapandi birdahada acilmadi ayin 3.de verdim cihazi p.tesi aradilar anakart degisicekmis ellerindede yokmus bekliyoruz hayirlisi

• Cihazda custom rom var stock rom at duzelmezse servise ver benimde buna benzer bir olay aynen basima gelmisti..

G3u satip 5se gecicem yakin zamanda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olaydan çok önce telefonu ilk aldığım zamanlarda bi darbe almıştı, tırnak ucu kadar bi çöküntü var kasasında. Umarım dediğiniz gibi 'burdan darbe almış, garanti dışına çıktı' tarzı bir muamele uygulamazlar. Bugün aradım telefonun akibetini sormak için, hala tamir kısmında başka bilgi yok dediler.

Ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur sanırım.. Kvk garantisi vs. olmadığı için 1500 tlye almıştım telefonu :)
  • merhabalar,aynı sorunla bende karşılaştım ki benim telefonum ne yere düştü ne zarar gördü. servise yolladım 25 gün kaldı hallettik diye geri yolladılar. ama halledememişler sorun aynen devam ediyor hemde bu sefer ekranın alt yarısı kararmaya başladı.resimleri paylaşıyorum..yine yollayacağım bu fabrikasyon hatası bence yenisini isteyeceğim.

LG G3 - Ekranın Yarısında Barkot Tarzı Çizgiler LG G3 - Ekranın Yarısında Barkot Tarzı Çizgiler

• yacops Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin telefon da Delta garantili mi yoksa?

Telefonu 3 kez yolladım ben de garantiye, 3 kez geri geldi sorun düzeldi diye. İlkinde 2 gün sonra yine aynı hatayı verdi, diğerlerinde garantiden almaya gittiğimde telefon eski haliyleydi :) 4 gün önce son olarak garantiye gönderiyoruz bu sefer ana kartı değişecek dediler.

Meğer bu arkadaşlar anakartı değiştirmemek için 'metalik bakım yapıldı' diyerek yollayıp duruyorlarmış. Telefonu alalı 4 ay oldu, 2 aydır elimde yok. Tekrar garantiden dönmesini bekliyorum, bu sefer de düzelmemişse kaymakamlık yolu gözüktü :)
  • Hepsiburadadan almıştım. aynı sıkıntıdan 3 kez gönderincemi( her gönderişimde sıkıntı tespit edilemedi diyorlarr budurumda da haklar) geçerlimi? tüketici mahkemesine başvuruluyor? ne gbi haklarımız var tüketici olarak?
  • yacops Y kullanıcısına yanıt
    Değişim için 1 yıl içinde 4 kez aynı sorunu vermesi gerekiyomuş sanırım. Benim telefon hala gelmedi :) Tüketici hakem heyeti kullanıcı odaklı çalışıyormuş duyduğuma göre. Fakat burda kafama takılan elimizdeki belgelerin geçerli olup olmayacağı. Garanti tarafından bilgiler silinse boş birer evrak olabilir bunlar.. Ama en iyisi kaymakamlığa gidip akıl danışmak sanırım.
  • Sayın hocalarım aynı sorun benim lg g3 de başladı. Tecrübeli arkadaşalar Delta'dan sonra düzelme oldu mu yoksa yenisiyle mi değiştirdiler. Teşekkürler
  • merhaba,
    Yaşadığınız sorunun aynısıyla geçtiğimiz hafta ben de karşılaştım. Sorunu nasıl çözdünüz? Ekranla alakalı bir problem miydi yoksa anakartla mı ilgiliydi? Bir de telefondaki bilgilerinizi kurtarabildiniz mi?

Ben bilgisayara bağladığımda içerik görünmüyor telefon belleğinde.
  • Hortlatmış gibi olacağım ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ama biraz farklı bir şekilde. Benimkinde de barkod tarzi çizgiler çıkıyor ama açılırken LG logosu geldiği sırada.

Sorun donanımsal mı yazılımsal mı ?
  • Brndexe oldu çözüm nedir garantide tidr btti 5azaöıyorm al yaa

• Brndexe oldu çözüm nedir garantide tidr btti 5azaöıyorm al yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.