Şimdi Ara

Lg G3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme cihaza yasal olarak ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tria_mera kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak derken? Cihazı bilgisayara bağlayarak güncelleme yapabilirsiniz fakat ota üzerinden gelmedi daha.. O da aynı şekilde yasal sürümdür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay sonu demislerdi telefon uzerinden

• Pc uzerinden yapinca kacak korsan felanmi oluyor anlamadim?

Ne garip hayal dunyalariniz var..

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Pc uzerinden yapinca kacak korsan felanmi oluyor anlamadim?

Ne garip hayal dunyalariniz var..

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-0-lg-g2-t2944269

Burada g2 için Lollipop rom mevcut ve UNOFFICAL yazıyor. Arkadaşın demek istediği LG'nin kendi yayınladığı güncelleme.
  • neronidas kullanıcısına yanıt
    Bu dahada büyük bi kafa diyecem artik :)

Custom rom mu pc suite üzerinden kurulan ?

Pc suite le kurulan rom = otadan kurulan guncelleme = kdz ile kurulan kayıtlı ulke romu.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Bu dahada büyük bi kafa diyecem artik :)

Custom rom mu pc suite üzerinden kurulan ?

Pc suite le kurulan rom = otadan kurulan guncelleme = kdz ile kurulan kayıtlı ulke romu.
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neronidas -- 15 Ocak 2015; 12:20:56 >
  • Telefon uzerinden guncelleme yapmayi tercih ediyorum diger turlu herhangi bir yukleme hatasinda kullanicidan kaynakli problem diyebilirler

• Bugun itibariyle geldi guncelleme telefona

• lg g3 cihaza lollipop güncellemesi gelmiştir tüm kullanıcılara hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bende bugün android 5.0 gelmesiyle yükledim ancak misafir modu kayboldu gibi ayrıca kasmalar oluyor sık sık sizde de bu sorun var mı? Umarım biran önce bu sorunlar bi güncellemeyle de düzeltilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: clkasil

Arkadaşlar bende bugün android 5.0 gelmesiyle yükledim ancak misafir modu kayboldu gibi ayrıca kasmalar oluyor sık sık sizde de bu sorun var mı? Umarım biran önce bu sorunlar bi güncellemeyle de düzeltilir

Fabrika ayarlarına çevir
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Neyse gerek kalmadı sanırım yeni yüklediğim için sistem alışmadı anladığım kadarıyla sonradan eski haline döndü gibi hızı normal şuan. Misafir modunu da buldum ama eskisi gibi ayrı bir knock code ile girilmiyor misafir moduna. telefonun kilit ekranındayken yukardan kaydırdığınızda misafir modu seçeneği çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.