Şimdi Ara

LG G3 ile Note3 arasında kalmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hata yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün mağazanın tekine girdim ve iki telefonuda inceleme imkanı buldum. (G3,Z2) İşin aslı G3 tasarım ödülü almış olsada beni Z2 daha fazla etkileti ve daha akıcı geldi. G3 16gb modeli videolarda izlediğim şekilde hafif kasılma yapmıyor fakat yanyana koduğumda iki telefon çözünürlüğü çokta farklı gelmedi. Yani tabiki G3 daha yüksek değerlerde fakat Z2 hiçbirşekilde sırıtmıyor ve fark hissedilmiyor diyebilirim. Isınması ile alakalı birşey söyleyemicem okadar deneyemedim ama tasarım olarak sanki Z2 benim dahada hoşuma gitti gibi. Bugünde kampanya vardı nette bir sitede 1550 TL ye nerdeyse alıcaktım son anda bir miktar daha bekleme kararı aldım :) Ama sanırım Tercihimi Z2 den yana kullanacağım. Fakat birazdaha ayrıntılı inceleme yapmam gerekicek başka bir mağazada çünkü zamanım kısıtlı idi :) Ayrıca G^ekran bölme olayı çok hoşuma gitti. İncelemelerde sanki iki ekran arasında işlemler yaparken ve ikiye bölerken biraz zorlanıyor gibi geliyordu meğer alakası yokmuş :) çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 25 Temmuz 2014; 22:43:39 >

• Anladım. Doğrudur kullanmadan insan bilemiyor sadece yorumlarla yetiniyorum. Ama düne kadar kesinlikle G2 alırım derken çıtayı baya yükselttim. Bu teknolojinin gözü kör olsun sonu yok hocam :)
  • ferhatdzgn kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kesinlikle G2 alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

Arkadaşlar bugün mağazanın tekine girdim ve iki telefonuda inceleme imkanı buldum. (G3,Z2) İşin aslı G3 tasarım ödülü almış olsada beni Z2 daha fazla etkileti ve daha akıcı geldi. G3 16gb modeli videolarda izlediğim şekilde hafif kasılma yapmıyor fakat yanyana koduğumda iki telefon çözünürlüğü çokta farklı gelmedi. Yani tabiki G3 daha yüksek değerlerde fakat Z2 hiçbirşekilde sırıtmıyor ve fark hissedilmiyor diyebilirim. Isınması ile alakalı birşey söyleyemicem okadar deneyemedim ama tasarım olarak sanki Z2 benim dahada hoşuma gitti gibi. Bugünde kampanya vardı nette bir sitede 1550 TL ye nerdeyse alıcaktım son anda bir miktar daha bekleme kararı aldım :) Ama sanırım Tercihimi Z2 den yana kullanacağım. Fakat birazdaha ayrıntılı inceleme yapmam gerekicek başka bir mağazada çünkü zamanım kısıtlı idi :) Ayrıca G^ekran bölme olayı çok hoşuma gitti. İncelemelerde sanki iki ekran arasında işlemler yaparken ve ikiye bölerken biraz zorlanıyor gibi geliyordu meğer alakası yokmuş :) çok hızlı.

Tasarim kisisel zevktir.
    Kasma isi ise inceleme yapan telefonu incelerken icine ediyor ve ram bosaltmiyor 10larca uygulama a tiktan sonra e haliyle kasiyor telefonu da sadece bu incelemelerde gorenler kasiyor yaa bu diyorlar.
    O sebeble eline alip incelemeden karar vermemek lazim.

Çözünürlük konusunda video izlediginizde fark belli oluyor tabi videonun kalitesi ile orantili :)

Bu seviye cihazlarda pek performans farki olmaz o sebeble hangisi hosunuza giderse onu alın. Burada yapilan yorumlar yerine ana konularını okuyun ve telefonu elinize alin karari oyle verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben G2 vs Note3 arasında kalıp G2 almıştım gayet memnunum kararımdan

• Valla ne yalan söyleyim ilk göz ağrım ama bilemiyorum G2 konusunda 3gb ram olsa idi hiç düşünmez alırdım :)
  • Okadar diyorsunuz yani. Birazda G2 yi benim videolara ekleyip inceleyim belki son anda bir farklılık yapabilirim :)
    Hocam telefonu uzayamı çıkaracaksınız Gerçekten 1 gb ram 800 liraya değmez.

• :) ya valla son telefonumda dilim yandı o yüzden çok temkinliyim alalı 1 sne oldu değiştirmek zorunda kaldım gerçi çok araştırmamıştım ozaman ama şimdi biraz cılkı çıktı snaırım ama ne yapayım biraz uzun kullanmak istiyorum telefonu :) benim aklımdaki soru işareti şu oldu. G3 sıfır açıldığı an 1.1 gb ram kullanıyormuş. Genelde androidler benzer özellikler göstereceğinden bana 2 gb ram sanki az kalacakmış gibi geliyor. Bu arada LG yi taktir etmek gerek adamlar gerçekten çok çalışıyor ve güncellemelerle baya bir iyileştirme yapıyorlar. Lakin iphone son güncellemesi ile 4 modeline üvey evlat muamelesi yapıp ihtiyacı varmış gibi resmen milleti üst modellere yönlendirdi.
    Şunuda söyleyim hocam G2 aldıktan sonra acaba G3 alsammı diye düşündüm o fiyat farkına değecek bi özellik göremedim vazgeçtim..yani hocam G2 al arta kalan 600-700 lira ile kendine güzellik yap derim

• Çok sağolun valla G2 yi tekrar ciddi şekilde seçeneklerime dahil ediyorum. Bukadar iyi denilen telefon boşa kendinden bu şekilde sözettirmez ki hiç memnun olmayan duymadım.
  • G3 ün 805 li versiyonu gelene kadar G3 almamanızı tavsiye ederim fiyatları aşağıya çekecektir bu cihaz gelince aynı dönemde tahminen xiaomi cihazlarıda gelicektir agresif bir fiyat politikası bekliyorum o firmadan Türkiye Telekominikasyon pazarının 2000 TL fiyat tabularını yıkacağını düşünüyorum...
  • Z2 seni Üzmez dostum

• Bende öyle tahmin ediyorum çünkü 2k ekran fazla şarj harcamasına neden oluyor lg nin. O yüzden en iyidi Z2 gözüküyor.
  • quote:

Bende öyle tahmin ediyorum çünkü 2k ekran fazla şarj harcamasına neden oluyor lg nin. O yüzden en iyidi Z2 gözüküyor.

Çıkarılabilir batarya var , fazla şarj gitse bile yetiyor 1 gün. Seyehat işiniz falan olursa çıkarılabilir bataryada güzel yanı. Çok fazla oyun oynayacağınız , film izleyecekseniz Samsunglar ve G3 e bakmak lazım. Ben de G3 e bu artısı yüzünden bakıyorum. Bir de harika tasarımı tabiki.
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Tasarım evet tabiki önemli fakat sonyde iyi telefon ki çıkarılabilir batarya olmasının + sı ücretini verip extra maliyet ile batarya almak. buda çok mantıklı gelmiyor sanki bana. LG almak 32GB da mantıklı gibi geliyor. Birde bu çözünürlüklerde ekran teknolojsi telefonlarda yeni bir teknoloji eğer o şekilde alınacak ise birazdaha geliştirildikten sonra alınması gerekiyor diye düşünmeye başladım. 3000 mAh batarya bence yetersiz kalıyor ama şuda var bende oyun oynama gibi bir alışkanlık yok ancak internette gezmek gibi bir durum sözkonusu facebook instegram vs. vs. Oyun tutkunu değilim ama müzik dinlerim ara sıra. Lg nin tek artısı ekranı ikiye bölerek kullanımı ile 5.5 ekranı gibi geliyor sanki bana bilmem siz ne düşünürsnüz. Yada anladığım kadarı ile yazılım ve genel hatları ile iki telefon arasındaki artıları şöyle sıralayabilirmiyiz.

Sony xperia: batarya ömrü, su geçirmeme özelliği, fiyatlarına göre 3gb ram, 20mp kamera
    LG G3: 5.5 ekran, ekran bölme, klavye opsiyonları (ekran çözünürlüğünü + olarak yazmadım çünkü batarya süresini kısaltıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay1907FB

TABİKİDE Note 3 al kardeş

neden ?

• quote:

Tasarım evet tabiki önemli fakat sonyde iyi telefon ki çıkarılabilir batarya olmasının + sı ücretini verip extra maliyet ile batarya almak. buda çok mantıklı gelmiyor sanki bana. LG almak 32GB da mantıklı gibi geliyor. Birde bu çözünürlüklerde ekran teknolojsi telefonlarda yeni bir teknoloji eğer o şekilde alınacak ise birazdaha geliştirildikten sonra alınması gerekiyor diye düşünmeye başladım. 3000 mAh batarya bence yetersiz kalıyor ama şuda var bende oyun oynama gibi bir alışkanlık yok ancak internette gezmek gibi bir durum sözkonusu facebook instegram vs. vs. Oyun tutkunu değilim ama müzik dinlerim ara sıra. Lg nin tek artısı ekranı ikiye bölerek kullanımı ile 5.5 ekranı gibi geliyor sanki bana bilmem siz ne düşünürsnüz. Yada anladığım kadarı ile yazılım ve genel hatları ile iki telefon arasındaki artıları şöyle sıralayabilirmiyiz.

Sony xperia: batarya ömrü, su geçirmeme özelliği, fiyatlarına göre 3gb ram, 20mp kamera
    LG G3: 5.5 ekran, ekran bölme, klavye opsiyonları (ekran çözünürlüğünü + olarak yazmadım çünkü batarya süresini kısaltıyor)

Batarya ömrü çıkarılabilir olduğu için G3 ün avantajı . Batarya ömrü bittiğinde servislik durum olmadan değiştirirsiniz ki servise verince tam olarak yapamazlarsa su aldığında pert olabildiğini okumuştum. 1 günlük batarya ömründe G3 de götürür , götürüyor. Oyun , uygulama tutkunu değilseniz zaten 3 GB ramin de bariz önemi yok demek. Ben tasarımına alışabilirsem Z2 de alabilirim , G3 ü 2 gün denedim ve memnun kaldım fakat biraz daha araştırmayı düşünüyorum

• Kuzenimde 16 bende 32 lik g3 var, ikisinin arasında performans açısından gözle görülür bir fark yok. Ne gta sa ne de asphaltta. Ayrıca nerede kasıyormuş şu telefon biri aydınlatırsa sevinirim.

Edit: şarj sıkıntı ama diyeyim ben, gerçi son güncelleme ile biraz düzeldi ama yeterli değil.

Ayrıca 2gb ram ve art ile her telefon neredeyse aynı performansı gösteriyor anladığım kadarıyla. Lg g2 alıp ufak bir tatil vs yapabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXteras -- 30 Temmuz 2014; 16:21:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.