Şimdi Ara

LG G3 ile Note3 arasında kalmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G3 ün 3gb ramli modelini almayacaksan hic alma.
    Note serisini essiz kilan sey bir tek alternatifi olmayan gercek stylus dijitizer alicili kalemi olmasidir.
    Kapasitif ekrandan bagimsiz calisir.
    Bende Note 3 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence m8 hocam. eğer 200 tl vericeksem gider m8 alırım kalite,hız,sağlamlık,şıklık,ses.. hepsi m8 de fakat 2si arasından hangisini seçerseniz seçin pişman olmazsınız. yani 2000tl lik telefon alıp da pişman olan adamı asmak lazım...
  • Note 3.ben de senin gibi haziranda çok arastirmistim teknosa ya gittim elime aldım telefonları denedim note 3 te karar kıldım. musait olduğun bir zamanda s pen i denemeni tavsiye ederim.ayrica z2 de lens kaymasi vb. Sorunlar varmış hiç bulaşma derim. Benim alacağım zamanlar g3 yoktu hiç lg ye bulaşmak istemedim zaten şu anda 32 gb fiyati 2000 yakında düşer sen bilirsin ama tercih senin.

• Note 3 kalem konusunda sizlere katılıyorum fakat hızlı kullanım için anında yapacağım işlermlerde zaten kalemi kullanmayacağım bile. Belkide kullanıma ihtiyaç duyduruyorda olabilir telefon ama bana sanki o kalemi hiç kullanacakmışım gibi gelmiyor. Haksızmıyım acaba? nekadar sıklıkla kalemi kullanıyorsunuz kalem ne konuda size kolaylıklar sağlıyor?
  • http://teknoseyir.com/lg-g3-incelemesi

Vallahi soğudum telefondan :):)
  • Note 3 akar bence.G3 ün şarj konusunda sıkıntıları var kullanan arkadaşların yorumlarına göre konuşuyorum.Note 3 de en az 5 saat hatta 6 yı bile geçen ekran süresi alabilirsiniz.Fiyat olarak da 1800 bence uygundur fazlada beklemeye gerek yok daha da düşeceğini sanmıyorum.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Samsung yeni model çıkarır sanırım bu aralar o yüzden fiyatlarda düşme yaşanabilir fakat alırsam N9005 alırım herhalde. İncelemerde izlediğim kadarı ile ve test değerlerinde samsung g3 ün önünde. Xperia Z2 bile o işlemci ile geçmiş G3 ü.
  • vallahi arkadaşlar bende bu muhabbetten bıktım g3ten önce hep note 3 alma kararım vardı g3 çıkınca öyle bir çıkmaza girdim ki böyle bir çıkmaz yok yani usandım artık hangisini tercih etmeyelim diye, ne yapıcam bilmiyorum Allah düşmanıma vermesin.. kimisi o iyi diyor kimisi bu iyi diyor adam gibi bi telefon alıcam maksat kafam rahat olsun amacım bu sonradan pişman olmak istemiyorum o kadar para veriyoruz paranın değerini vermesi lazım
  • Bu arada LG G3 ve xperia Z2 hakkında ciddi şikayetler var. Hatta Z2 ile alakalı dolu soun yazmışlar. Bu nasıl iş anlamadım nerdeyse telefon almaktan vazgeçicek hale geldim kardeşim bu nasıl iştir bukadar paraya satılan ürünler bu denli hatalı olurmu anlamış değilim.
  • G3 ü bir tekno mağazada inceledim. Demo ekranında kaldığından telefon biraz ısınmıştı. Sonra ekran ayarlarından ışığı %80 olduğunu gördüm 100% e almak istediğimde, telefon aşırı ısındığından ışık miktarını arttıramazsınız gibisinden mesaj verdi. Açıkçası canım sıkıldı. Tamam telefon 2.5ghz ve 2k gibi yüksek donanımla geliyor fakat bu ısınma sorunu canımı sıktı açıkçası arkadaşlar.

Ben Note 2 kullanmaktayım ve tüm gün Clash of Clan oynuyorum. Note 2 ısınsa da böyle bir sorunu yok. Bu arada oyunu sürekli oynadığımdan S amoled ekranda hayalet izler oluşmaya başladı. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmamak için bende telefonumu değiştirmek istiyorum. IPS ekran olmasından dolayı LG G3 diyordum lakin bu ısınma sorunu düşündürücü. teknoseyir de bu soruna değinmişlerdi hatta bench programını ardı arkasına çalıştırdığınızda aldığınız skorun sürekli düşüklüğüne dikkat çekmişlerdi.

Bilginize arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 13 Ağustos 2014; 19:47:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

Tasarım evet tabiki önemli fakat sonyde iyi telefon ki çıkarılabilir batarya olmasının + sı ücretini verip extra maliyet ile batarya almak. buda çok mantıklı gelmiyor sanki bana. LG almak 32GB da mantıklı gibi geliyor. Birde bu çözünürlüklerde ekran teknolojsi telefonlarda yeni bir teknoloji eğer o şekilde alınacak ise birazdaha geliştirildikten sonra alınması gerekiyor diye düşünmeye başladım. 3000 mAh batarya bence yetersiz kalıyor ama şuda var bende oyun oynama gibi bir alışkanlık yok ancak internette gezmek gibi bir durum sözkonusu facebook instegram vs. vs. Oyun tutkunu değilim ama müzik dinlerim ara sıra. Lg nin tek artısı ekranı ikiye bölerek kullanımı ile 5.5 ekranı gibi geliyor sanki bana bilmem siz ne düşünürsnüz. Yada anladığım kadarı ile yazılım ve genel hatları ile iki telefon arasındaki artıları şöyle sıralayabilirmiyiz.

Sony xperia: batarya ömrü, su geçirmeme özelliği, fiyatlarına göre 3gb ram, 20mp kamera
    LG G3: 5.5 ekran, ekran bölme, klavye opsiyonları (ekran çözünürlüğünü + olarak yazmadım çünkü batarya süresini kısaltıyor)

Batarya ömrü çıkarılabilir olduğu için G3 ün avantajı . Batarya ömrü bittiğinde servislik durum olmadan değiştirirsiniz ki servise verince tam olarak yapamazlarsa su aldığında pert olabildiğini okumuştum. 1 günlük batarya ömründe G3 de götürür , götürüyor. Oyun , uygulama tutkunu değilseniz zaten 3 GB ramin de bariz önemi yok demek. Ben tasarımına alışabilirsem Z2 de alabilirim , G3 ü 2 gün denedim ve memnun kaldım fakat biraz daha araştırmayı düşünüyorum

Kullandın peki bu note 3 te gördüğüm iki ekran arasında herhangi birşeyi kopyala yapıştır olayı varmı? ve note 3 te el yazısı ile direk yazıyorsun kişiyide numarayıda rehbere ekle diyorsun anında doğru şekilde ekliyor falan çok güzel özellikleri var. Bu tip şeyler inanılmaz kullanılabilirliği arttırıyor ve bayada işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawnix

vallahi arkadaşlar bende bu muhabbetten bıktım g3ten önce hep note 3 alma kararım vardı g3 çıkınca öyle bir çıkmaza girdim ki böyle bir çıkmaz yok yani usandım artık hangisini tercih etmeyelim diye, ne yapıcam bilmiyorum Allah düşmanıma vermesin.. kimisi o iyi diyor kimisi bu iyi diyor adam gibi bi telefon alıcam maksat kafam rahat olsun amacım bu sonradan pişman olmak istemiyorum o kadar para veriyoruz paranın değerini vermesi lazım

note 3 ün kullanımla alakalı yazılımsal çok orjinal şeyi var. LG de rastlamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Tasarım evet tabiki önemli fakat sonyde iyi telefon ki çıkarılabilir batarya olmasının + sı ücretini verip extra maliyet ile batarya almak. buda çok mantıklı gelmiyor sanki bana. LG almak 32GB da mantıklı gibi geliyor. Birde bu çözünürlüklerde ekran teknolojsi telefonlarda yeni bir teknoloji eğer o şekilde alınacak ise birazdaha geliştirildikten sonra alınması gerekiyor diye düşünmeye başladım. 3000 mAh batarya bence yetersiz kalıyor ama şuda var bende oyun oynama gibi bir alışkanlık yok ancak internette gezmek gibi bir durum sözkonusu facebook instegram vs. vs. Oyun tutkunu değilim ama müzik dinlerim ara sıra. Lg nin tek artısı ekranı ikiye bölerek kullanımı ile 5.5 ekranı gibi geliyor sanki bana bilmem siz ne düşünürsnüz. Yada anladığım kadarı ile yazılım ve genel hatları ile iki telefon arasındaki artıları şöyle sıralayabilirmiyiz.

Sony xperia: batarya ömrü, su geçirmeme özelliği, fiyatlarına göre 3gb ram, 20mp kamera
    LG G3: 5.5 ekran, ekran bölme, klavye opsiyonları (ekran çözünürlüğünü + olarak yazmadım çünkü batarya süresini kısaltıyor)

Batarya ömrü çıkarılabilir olduğu için G3 ün avantajı . Batarya ömrü bittiğinde servislik durum olmadan değiştirirsiniz ki servise verince tam olarak yapamazlarsa su aldığında pert olabildiğini okumuştum. 1 günlük batarya ömründe G3 de götürür , götürüyor. Oyun , uygulama tutkunu değilseniz zaten 3 GB ramin de bariz önemi yok demek. Ben tasarımına alışabilirsem Z2 de alabilirim , G3 ü 2 gün denedim ve memnun kaldım fakat biraz daha araştırmayı düşünüyorum

Kullandın peki bu note 3 te gördüğüm iki ekran arasında herhangi birşeyi kopyala yapıştır olayı varmı? ve note 3 te el yazısı ile direk yazıyorsun kişiyide numarayıda rehbere ekle diyorsun anında doğru şekilde ekliyor falan çok güzel özellikleri var. Bu tip şeyler inanılmaz kullanılabilirliği arttırıyor ve bayada işe yarıyor.

Hocam denemedim. Bu arada ben Note 4 bekleyeceğim Z2 almak istemiyorum G3 ü çok istiyordum ama aceleye gelmiş bir telefon gibi oldu , Note 4 2K ekranlı ve bunu destekleyecek pil ve donanım olacağından (ve büyük ihtimalle aynı para) bir de Gearlardan kullanmak istediğimden Note 4 bekliyorum.

• Note 4 ve z3 ü bekleyip öyle karar verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 yüksek fiyatta olacak gibi fakat. Şimdi nerden baksan çıkış fiyatı 2500 den aşağı olmaz. Tekrar onunda fiyatı düşsün diye beklersem Note 5 çıkacak :)
  • arkadaşlar dün gittim 2 saat boyunca aklımdaki tüm teelfonları inceledim ve en akıcı olan telefon Samsung note3 olduğunu gördüm. G3 menü kasılmasını farkettim Z2 ekran açıklığını gördüm söylenilen tüm hususlara bakarak araştırdım ve Note 3 ün en akıcı olan telefon olduğunu gördüm. Bilginize yani her an Note 3 alabilirim :)
  • Note 3 derim LG G2 olsun G3 olsun çok şikayet geliyor
  • Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Telefonu pazar günü aldım ve note 3 aldım. Sanırım yarın elime ulaşır. Kullandıktan sonra memnuniyet ve memnuniyetsizliklerimi belirteceğim hepinize :)
  • Gecmis olsun hocam 2 ay sonra para etmez o telefon

• Arkadaşlar note3 ile g3 u karşılaştırmak yanlış. Önceliklerini belirlersin ona göre tercih yaparsın. Note3 te kalem olayi cok farklı. İş amacıyla bitirim. Ancak günlük kullanımda g3 dev ekranı tek elle kullanabilirsiniz. G3 teki note ve benzeri uygulamalarda kesinlikle cok güzel. Su dönemde note 3 almak zaten cok anlamsız note4 yolda. Bende s3 ten sonra note3 mü g3 mü diye cok araştırdım ve kararsız kaldım. Ve iyikide g3 almışım. Kalem bir yere kadar çünkü. Dersiniz ki hizli msj da lazım, onuda ekran koruyucu yaninda verilen basit bir kalemle bile hallediyorum:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.