Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DELTA BUGÜN ÜRÜNÜMÜ YAPMAYACAKLARINI, YENİSİNİDE VERMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.

TELEFONDA GÖZLE GÖRÜLÜR DERECE HAFİF Bİ KENARDA EZİLME VAR BAŞKA BİŞEY YOK.

KRONİK BİR SORUN OLDUGU HALDE GERİ YOLLUYORLAR. YARDIM EDİN.
  • Dostum lg tr garantisi disindaki garantiler en fazla kasa degisimi yapıyorlar sen olayi tuketici hakem heyetine goturursen delta o ezikligi kullanici hatasi gosterip cihaza mudahale etmez ne yazik ki tamiri cepten karsilaman gerekecek yine de isin uzmanina danis derim avukat falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.celal

quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

412'li seriyi bugün teslim aldım. Şimdilik sorun yok. Telefon stabil. Donma yok. Lollipop'a yükseltmedim.

Garantiye hangi tarihte gönderdiniz bazılarına 501 serisi vermişler

27 Ocak'ta verdim.
  • İşemri No : 270638
    Cihazın Durumu : ONARIMI TAMAMLANDI
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

30.01.2015 16:41:47 İşemri Açıldı

30.01.2015 16:53:53 05XX XXX XX XX

03.02.2015 14:49:51 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.

13.02.2015 16:17:34 Cihaz beklemeden çıkartıldı

13.02.2015 16:17:59 Cihaz Statusu Değişti : TAMİR EDİLDİ KAPANDI
    Tamir Kodu : GX-Kutulu değişim/Model değişimi yapıldı
    Kapanış Sonucu : TAMİR EDİLDİ KAPANDI
    Not : KUTULU CİHAZ DEĞİŞİMİ YAPILDI.
    IMEI : 3XXXXXXXXXXXXXX
    S/N : 412XXXXXXXXXX

13.02.2015 16:18:07 Kalite kontrol tamamlandı.

13.02.2015 16:18:17 SWAP İşlemi Yapıldı. LG/LGD855TR
    Yeni Seri No : 3XXXXXXXXXXXXXX
    Tamir Kodu : GX-Kutulu değişim/Model değişimi yapıldı ile işemri KAPALI Statusune alındı.
    Aciklama : KUTULU CİHAZ DEĞİŞİMİ YAPILDI.
    IMEI : 3XXXXXXXXXXXXXX
    S/N : 412XXXXXXXXXX

Amma çok uzatmışlar ya.
    SWAP işlemi kafamı kurcaladı arkadaşlar, swap işlemi kutusuz değişim anlamına gelmiyor mu?
    Açıklamaya da kutulu değişim demişler.
    Var mı bilgisi olan?
    501 bekliyordum ama 412 geldi.
    Ne yapalım buna da şükür.
    412 de çatlak veya başka sorun yaşayan var mı?

• Arkadaslar aldigim ürün 6 ay 13 gün geçti diye kasa değişimi yapacaklarını söylediler ben ise Ürün değişimi istiyorum hem izmirdeki hemde genel lg servisini aradım ikiside değişim yapamayız dedi. Suan da parça bekleniyor diye yazıyor baktığım da siteye sizce parça değişimini kabul mu etsem yoksa tüketici haklarına Başvuru mu yapsam bilemedim siz ne önerirsiniz acil cevaplarinizi bekliyorum cihazı Tekno sa dan almistim 280 tlde kasko verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BardFortuna -- 13 Şubat 2015; 17:32:07 >
  • Telefon değişimi alan arkadaşlardan bazıları yeni telefonu alırken, eski kutu ve içeriğini teslim etmediklerini, kimisi de kutu ve içeriğini teslim ettiklerini belirtiyorlar. Bu konuda hangi servislerin eski kutu ve içeriğini istediğini/istemediğini, ya da kutu içeriğinin verilip/verilmeyeceğine dair bilgi paylaşımında bulunur musunuz?
  • 4-5-6 şubat gibi telefonu verip değişimden alan var mı ?

@Hammerlein Vintek e 4 şubatta verdim telefonu kutu ile adam kutuyu al dedi :)
  • Yasliya(izmir) avea araciligiyla kutulu gönderdim sadece telefon ve pil vardi kutuda acilmamis kutu gönderdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: NekrotikAdam

Yasliya(izmir) avea araciligiyla kutulu gönderdim sadece telefon ve pil vardi kutuda acilmamis kutu gönderdiler

Hocam degisim icin toplam kac gun bekledin ? Yani servise verip yeni cihaz sana gelene kadar.

• Hocam 13 ocakta servise ulasti 4 subatta kargo teslim etti avea bayiine ben avea araciligiyla gondermistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Benim cihazada servise gönderdikten 2 gün sonra değişim kararı çıktı, 16gb versiyonu benimki, kısmen daha az satılan modeli olduğu için çok yeni bi seri gelmez sanırım.

Hangi servise verdiniz acaba siz? Ben de Ankara servisi Fırat Elektronik'e 3 gün önce verdim ama sorgulamada hiçbir detay yok. Durum aşağıdaki gibi...

-----------------------------------------------------------------
    Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
    Ucret :
    Aciklama :

10.02.2015 15:03:49 İşemri Açıldı
    10.02.2015 16:42:40
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Benim cihazada servise gönderdikten 2 gün sonra değişim kararı çıktı, 16gb versiyonu benimki, kısmen daha az satılan modeli olduğu için çok yeni bi seri gelmez sanırım.

Hangi servise verdiniz acaba siz? Ben de Ankara servisi Fırat Elektronik'e 3 gün önce verdim ama sorgulamada hiçbir detay yok. Durum aşağıdaki gibi...

Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
    Ucret :
    Aciklama :

10.02.2015 15:03:49 İşemri Açıldı
    10.02.2015 16:42:40

Aynı zamanda vermişiz, benim dün belli olmuştu. Belki yoğunlukla ilgilidir. Bu arada Benim Vintek/İst. servisi.

@NekrotikAdam : Demekki bende en az iki hafta cihaz bekliycem. Neyse geç olsun güç olmasın.

• biri benim soruyada cevap verebılırse çok sevinirimm :)

Arkadaslar aldigim ürün 6 ay 13 gün geçti diye kasa değişimi yapacaklarını söylediler ben ise Ürün değişimi istiyorum hem izmirdeki hemde genel lg servisini aradım ikiside değişim yapamayız dedi. Suan da parça bekleniyor diye yazıyor baktığım da siteye sizce parça değişimini kabul mu etsem yoksa tüketici haklarına Başvuru mu yapsam bilemedim siz ne önerirsiniz acil cevaplarinizi bekliyorum cihazı Tekno sa dan almistim 280 tlde kasko verdim
  • Asagi yukari 2 hafta hocam hayirli olsun sonucta degisim karari cikmis

• Kasa çatlağı yüzünden şu telefonu alamayacağım sanırım. Eğer paralel ithalat değişim yapmıyorsa büyük problem. Türkiye garantili cihaz pahalıya geliyor, sadece bu yüzden z2 alacağım. Bir şunu sormak istiyorum kasa çatlağı yaşayan kullanıcılara, bu nasıl oluşuyor, ufak darbeler sonucu mu? Aşırı ısınma sonucu zamanla mı oluyor? Delta'dan alan insanlar yaşadıkları ile ilgili bilgi verebilir mi?
  • Aslında yenisi ile değiştirme gibi bir zorunlulukları yok, en azından türkiyede bunu söyleyen bir yasa yok. Bu LG nin Türkiye ayağının üç beş kuruş için isimlerini düşürmek istememesinden kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

Telefon değişimi alan arkadaşlardan bazıları yeni telefonu alırken, eski kutu ve içeriğini teslim etmediklerini, kimisi de kutu ve içeriğini teslim ettiklerini belirtiyorlar. Bu konuda hangi servislerin eski kutu ve içeriğini istediğini/istemediğini, ya da kutu içeriğinin verilip/verilmeyeceğine dair bilgi paylaşımında bulunur musunuz?

İzmir Servis Yaslı Elektronik - 310 serisi G2 verildi, kutu/kulaklık/şarj aleti istenmedi - Kapalı kutu 501 serisi G2 alındı...
  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu söyleyen yasa var aslında :) 6502 sayılı kanunun 10. maddesini araştırın. Orada bahsediyor.
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun hocam. Ankara'da Fırat serviste telefonu teslim alırken istiyorlar :)
  • Bu kadar fırsatçı , beleşçi insanlardan nefret ediyorum. LG 10 numara servis hizmeti veriyor , bazı çakallarda bunu suistimal etmeye kalkıyor. Birde utanmadan burada soruyorlar. Kulaklığı , şarj aletini cebe indirmek için nereye değişime göndereyim diye.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.