Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Vala benimde mikrofon bölümünde çatlak var ama öyle boydan boya değil çok az ufak bi çizdirme kazası gibi, göndermeyi pek düşünmüyorum. Eğer ilerler ise gönderirim.

Bence yanlış değerlendiriyorsunuz. ben de IR sensör etrafındaki kılcak, zor görülen ve boyu max 0.5mm olan bir çatlak için gönderdim ve değişim kararı çıktı. Ayrıca 6 ayı geçirirseniz değişim yapmıyorlar sadece kasa değiştiriyorlar bildiğim kadarıyla.

Dolayısıyla siz daha iyi bilirsiniz tabii ki ama bence bir an önce işlem yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Vala benimde mikrofon bölümünde çatlak var ama öyle boydan boya değil çok az ufak bi çizdirme kazası gibi, göndermeyi pek düşünmüyorum. Eğer ilerler ise gönderirim.

Bence yanlış değerlendiriyorsunuz. ben de IR sensör etrafındaki kılcak, zor görülen ve boyu max 0.5mm olan bir çatlak için gönderdim ve değişim kararı çıktı. Ayrıca 6 ayı geçirirseniz değişim yapmıyorlar sadece kasa değiştiriyorlar bildiğim kadarıyla.

Dolayısıyla siz daha iyi bilirsiniz tabii ki ama bence bir an önce işlem yaptırın.

Aynen Hocam biraz ilerleme olmuş, istanbuldakilerden birine göndercem, hangisine göndereyim.?

• sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    Sanırım Şengüller ve Vintek Elektronik var ama hangisi daha iyidir onu tam bilmiyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaith

Ben aynı sorunu yaşıyorum

Paralel ith tel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün yolladım telefonu arkadaslar 6 ayı geçti ama inallah değişim yaparlar :(
  • Sizin cihaz kaç gün kaldı vintekte ya benimki 2 gündür teknisyende yazıyor

• Arkadaşlar 412k serisinde sorun yasayan var mi

• Bende 5 Ay sonra oluşan çatlak sonrası bugün gönderdim, hayırlısı artık.
    Cihaz 406K
  • Arkadaşlar 02-02-2015 kasa çatlagı sorunu yüzünden konya piksel ticarete gönderdim ürünü Bana degisim yapamayız ürünü alalı 6 ayı geçmişsiniz geçelide 2 gün olmuş 2 günle kaçırdınız dediler benim ısrarım üzerine degisim talebi oluşturalım ama pek sanmıyorum degisceğini beklemis olursunuz dediler tamam dedim ve ürün bugün aradığımda değişim onaylandığını öğrendim çok mutlu oldum. hangi serisi gelecek dedim son satışta olan seri gelir dediler önümüzdeki hafta elimde olurmus telefon. lg servis konusunda çok başarılı ben samsung htc sony iphone da kullandım ama lg nin servisine kafa tutamaz bunlar telefonun sorunu olsada mağdur etmeden değiştirdiler teşekkürler lg. JWalkerz sana çok teşekkürler kardeş çok yardımcı oldun inş herkezin telefonu sorunsuz degisir :)
  • Beyler tam bir ters köşe yaşadım arıza formu doldurduğumda telefonun şengüllere gönderileceği yazıyordu bende her gün takip ettim techimi 5 şubatta vermiştim fakat bugun beni turkcell magazasindan aradilar ve telefonunuz geldi dediler kasayı degistirmisler bende isin astarini ögrenmek icin gittim meger lg diyarbakir televizyon hastesine gitmis telefonum bana hic bir bilgi verilmedi ve ben foruma degisim istedigimi belirttim hic bir bilgi vermeden gonderdiler telefonu fakat telefonda hic bir sikinti olmadigi icin kabul ettim ben lgye bildirerek degisim isterdim fakat hic bilgim olmadan yaptilar ayrica foruma baktigimda musterinin sikayet bolumnde kasada catlak var isiniyor donuyor ibaresinden baska bir sey yok yani degisim istedigimi belirttigim ibaresi yok bu konuda sikayetciyim

• bu kasa çatlağı en fazla ne derece ilerler arkadaşlar ?
  • celal84 kullanıcısına yanıt
    saolun. cihaz servise ulaşınca sisteme bilgi geçiyorlar imei ve serisini.
  • Eveeet...

Şu teknoloji marketlerden aldığımız ürünlerle ilgili ''HEDİYE ÇEKİ'' soru işaretine kesin bir cevap vereyim.
    Çünkü bu durum başlangıçta benim için de bir soru işaretiydi ama kavga döğüş müşteri hizmetleriyle sonuca bağladık.
    Tabi ki sonuç beni memnun etmedi, çünkü ben de bazı arkadaşlarım gibi alacağım hediye çekiyle başka bir telefon almanın hayallerini kuruyordum.

Değerli arkadaşlarım;

- Ürünü mağazadan aldıktan sonra ilk 1 ay içerisinde götürdüğünüzde hediye çekini alabiliyorsunuz.
    - Onun haricinde yetkili servise gönderilen cihazınız hakkında ''İADE'' kararının çıkmasını talep ederseniz ve onaylanırsa hediye çeki alabiliyorsunuz.
    - Aksi taktirde yetkili servis tarafından ürününüzün kutulu değişimi yapıldığı için teknoloji marketimiz ''Bizi bağlamıyor! Dilerseniz yetkili servisle görüşüp değişim kararını iade kararına çevirttirin.'' diyor.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

quote:

Orijinalden alıntı: gökhanyılmaz

Ben bos kutuyla degisim talebinde bulundum kimse benden birsey istemedi. Kulaklikta sarj aletide bana kaldi

Yeni telefonunuzu teslim alırken vermeniz gerekiyor

Teli aldim bisey istemediler zaten yanimdada yoktu kapalı kutu sifir cihaz verdiler

• bu kasa çatlağı sorunu LG G3 BEAT modelinde de var mı?

LG G3 BEAT almak üzereyim ama tek engel bu kasa çatlağı sorunu. eğer alacaksam, kasa çatlağı sorunu olayan seri var mı ?

mesela ocak şubat 2015 serileri dediğiniz 501k 502k serilerinde de kasa çatlıyor mu? en azından 412k serisin de var mı?

yav arkadaş uzun uzun araştırdım en sonunda (bütçeme göre) g3 beat alayım dedim, bunlarda da kasa çatlağı sorunu çıktı. gel de al
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu007

bu kasa çatlağı sorunu LG G3 BEAT modelinde de var mı?

LG G3 BEAT almak üzereyim ama tek engel bu kasa çatlağı sorunu. eğer alacaksam, kasa çatlağı sorunu olayan seri var mı ?

mesela ocak şubat 2015 serileri dediğiniz 501k 502k serilerinde de kasa çatlıyor mu? en azından 412k serisin de var mı?

yav arkadaş uzun uzun araştırdım en sonunda (bütçeme göre) g3 beat alayım dedim, bunlarda da kasa çatlağı sorunu çıktı. gel de al

Hocam arkadaşım yaklaşık 3 aydır lg g3 beat kullanıyor. Şu ana kadar çatlak sorunu yaşamadı. Telefonundan da memnun. Sadece kamerası biraz kötü. Haberiniz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWalkerz

Yat kalk dua et dedim çünkü bizim ülkemizde kanunlar kullanmayı bilene kanun değil. Samsung un herhangi ürününde değişim yaptırmak ne kadar zor bi bilsen. Adamlar bir bahane buluyor o değişimi yapmamak için.

Bi arkadaş Samsung S4 çok ısınıyor kitleniyor diye servise gönderiyor, servisten sıcak fırınlarda tepsiyi tutmak için kullanılan eldivenden gönderiyorlar.
    Bu bir skandal ve çok büyük dava konusu, olay telefonun çok ötesinde ama herkes uğraşmıyor, bana öyle birşey olsa gazetelerin 1. sayfasına çıkartırım onu.
  • 412'li seriden geldi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeager442

Arkadaşlar 412k serisinde sorun yasayan var mi

Hocam ben şuanda fark ettim yeni oldu sanırım teli alalı 2 ay oldu delta garantili bunu garantiye gönderirsem değişim yaparlar mı birde izmitte oturuyorum burda delta servis var mı. Edit: 412 K singapore sea versiyon cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 11 Şubat 2015; 22:54:47 >
  • DELTA SERVİS DEĞİŞİM YAPIYOR MU YOKSA TAMİR İÇİN ÜCRET Mİ İSTİYOR.ÜST ÜSTE İKİ DEFA YAZDIM AMA ACİL CEVAP BEKLİYORUM ONA GÖRE YARIN DİREK GÖNDERECEĞİM TELEFONU SERVİSE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 12 Şubat 2015; 16:31:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.