Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış bilgi vermedim ben de Fırat Elektronik teki bayanla yüzyüze konuştum aksini söylemişti. Hemen insanlara etiket vurmayın ben elimden geldiğince yardım ediyorum konuda 2 haftadır soru cevaplayan benim madem çok biliyorsun kendin yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 9 Şubat 2015; 18:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper06[TR]

Yanlış bilgi vermedim ben de Fırat Elektronik teki bayanla yüzyüze konuştum aksini söylemişti. Hemen insanlara etiket vurmayın ben elimden geldiğince yardım ediyorum konuda 2 haftadır soru cevaplayan benim madem çok biliyorsun kendin yap.

Tamam hocam, kusura bakmayın haddimi aştıysam fakat yasaları araştırmadan bu kadarda net konuşmayın, bana da bayan aynı şeyi dedi.
  • Selam arkadaşlar 4 aylık telefonumun kızılötesi kısmında bu bahsedilen çatlak oluştu, Perpa Ticaret merkezindeki yetkili servise göndermeyi düşünüyorum, değişim talep edeceğim, telefonu gönderirken değişim talep ettiğimiz için bütün aksesuarların içinde mi olması gerekiyor yoksa sadece cihazı göndersek yeterli midir? Telefonu değişen arkadaşlar nasıl göndermişlerdi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_catt

Selam arkadaşlar 4 aylık telefonumun kızılötesi kısmında bu bahsedilen çatlak oluştu, Perpa Ticaret merkezindeki yetkili servise göndermeyi düşünüyorum, değişim talep edeceğim, telefonu gönderirken değişim talep ettiğimiz için bütün aksesuarların içinde mi olması gerekiyor yoksa sadece cihazı göndersek yeterli midir? Telefonu değişen arkadaşlar nasıl göndermişlerdi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Hocam değişim gerçekleşecekse bütün kutu içeriğinin tam olması gerekiyor.
  • Anladım teşekkürler ama değişimi beğenmediğim için değil ayıplı mal olduğu için mecburi istiyorum, yani mesela kulaklık kaybolmuş olsa değiştirmezler mi acaba?
  • street_catt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok emin değilim ama iki ihtimal var. Ya hiçbir sorun olmayacak ya da kulaklık parasını senden alacaklar. Bazı arkadaşlar kutuyu vermemiş çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 9 Şubat 2015; 19:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_catt

Anladım teşekkürler ama değişimi beğenmediğim için değil ayıplı mal olduğu için mecburi istiyorum, yani mesela kulaklık kaybolmuş olsa değiştirmezler mi acaba?

Telefonu verdiğinizde kutuyu ve içeriğini teslim etmeniz önemli değil. Önemli olan değişim çıktığı zaman servisten almaya gittiğinizde kutu ve içeriğini vermenizdir. Bahsettiğiniz gibi kulaklık kaybolduysa yapacakları şey; kutuyu teslim ettiklerinde kulaklığı çıkartıp eski kutunuza koyarak yeni telefonunuzu alabileceğinizi düşünüyorum. Zira, teslim aldıkları tüm aksesuarı kutunuzla birlikte LG'ye teslim etmeleri gerektiğinden parasını ödeme meselesine servislerin gireceğini düşünmüyorum.
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeÅŸim

• Ben bos kutuyla degisim talebinde bulundum kimse benden birsey istemedi. Kulaklikta sarj aletide bana kaldi

• Benim telefonumda da çatlak ve şebeke sorunları mevcut fakat telefonumu n11'den aldım gençpa garantili. Değişim yapma olanağı var mıdır acaba? Bir de çatlak, telefonun dış görünümünenden başka herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhanyılmaz

Ben bos kutuyla degisim talebinde bulundum kimse benden birsey istemedi. Kulaklikta sarj aletide bana kaldi

Yeni telefonunuzu teslim alırken vermeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaith

Benim telefonumda da çatlak ve şebeke sorunları mevcut fakat telefonumu n11'den aldım gençpa garantili. Değişim yapma olanağı var mıdır acaba? Bir de çatlak, telefonun dış görünümünenden başka herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu?

İleriki safhalarda çatlağın boyutu ne olur bilemem ama şuan sadece estetiksel rahatsızlık veriyor.
  • Yarın hayırlısıyla yeni telefonum geliyor arkadaşlar. 412 serisi göndermişler inşallah tekrar çatlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

quote:

Orijinalden alıntı: gökhanyılmaz

Ben bos kutuyla degisim talebinde bulundum kimse benden birsey istemedi. Kulaklikta sarj aletide bana kaldi

Yeni telefonunuzu teslim alırken vermeniz gerekiyor

Hayır gerekmiyor.
  • Paralel ithalat telefon alıp, boyle sorun yaşayan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Ben aynı sorunu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain1907

Yarın hayırlısıyla yeni telefonum geliyor arkadaşlar. 412 serisi göndermişler inşallah tekrar çatlamaz.

Hayirli olsun. Seriyi kimden ve nasil ogrendiniz?

• Vala benimde mikrofon bölümünde çatlak var ama öyle boydan boya değil çok az ufak bi çizdirme kazası gibi, göndermeyi pek düşünmüyorum. Eğer ilerler ise gönderirim.
  • street_catt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim forumda bir çok kişi kutu içeriğini tam teslim etmedi zaten. Bende ilk cihazı aksesuarlarıyla birlikte gönderdim,ikinci cihazı gönderirken şarj aleti ve kulaklığı koymadım içine. Yeni gelen cihaz kutulu geldi. Zaten servisin kutuyu açma ihtimali yok. Güvenlik bandrollü ürün geliyor sana. Ayrıca LG isterse aksesuarları ister. Ama gerçekten çok iyi bir teknis servis ve müşteri memnuniyet ağı olduğu için umursamıyor bu tip şeyleri. Örnek olarak 3d projeksiyonum garantinin son ayında arıza vermişti. Adamlar yeni cihaz gönderdi. Gerisini sen düşün
  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    O çatlamışsa zaten devamı gelir... Çok geçmeden gönderin servise, en fazla 15 gün telefonsuz kalırsınız ama yeni cihazınız olur sonucunda.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.