Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam kardeşim teşekkür ederim yarın konuşayım. Cevabını buraya yazcam. İnşallah işi yokuşa sürmezler. Değişse niye o kadar para verip de alayım?! Millet netten 1300-1400'e alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacam bu iº beni korkuttu alacağım G3 Delta garantili 412K serisi Gold Ama beyaz olan 501K serisi bende beyaz sevmiyorum
    eskiyince hurda gibi gözüküyor. 1.281 TL 32GB iyimi 111tl de mecburi harcamalı bonus yüklenecek. 1169tl e gelir.

Nedir bu 412K 501K muhabbeti alan iade ediyor iyide birkaç ay öncede 412K dan iyisi yoktu bana biraz boº iºler gibi gelmiyor da değil.
    Olabilir her üründe kronik hatalar

Bence telefonu değiºtirmeleri biraz aptallık, kasayı değiºtir postala. buda bir gerçeği ortaya koyuyor sanıldığı kadar çok değil bu hata.
    Yoksa LG batar. Genede değiºtirmeleri gerçekten kullanıcı için çok iyi.

Zamanında Samsung U700 lerin dıºı soyuluyordu nikelajlar atıyordu telefonu değiºtirmediler kasayı değiºtirip geri gönderdiler.
    Ama onda olmayan telefon yoktu tümünde oluyordu değiºtirdikleri bile daha dayanıklı olsada daha çabuk nikelajları attı bu esnada garanti süresi dolmuºtu.
    Uyanık samsung yaº yere yatmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 7 Şubat 2015; 9:01:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K777

Tamam kardeşim teşekkür ederim yarın konuşayım. Cevabını buraya yazcam. İnşallah işi yokuşa sürmezler. Değişse niye o kadar para verip de alayım?! Millet netten 1300-1400'e alıyor.

Kardeş telefonuna nerden baktın hangi site birde inş değişim yaparlar bende şengüllere verdiydim de birde kutu yu almadı turkcell bayi bende bataryayı kutunun icine atmıştım telin bataryası bende eğer yeni telefon gönderirler ise çift batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şengüllerin sayfasından baktım kardeşim. çok akılcı bi davranış kardeş.
    http://servis.senguller.com.tr/ burdan bakabilirsin.

• Veee değişime aldırdım arkadaşlar. Aradım bugün parça değişimi yapılacak gönderilecek dediler. Ben de LG servisi aradım kesinlikle tamir istemiyorum değişim istiyorum dedim. Ürün ayıplı dedim. Bugün değişim departmanı çalışmıyormuş pazartesi arayın siz dediler. Servise de söyleyin değişim isteği göndersin isterseniz pazartesi bakılsın dediler. Sağolsunlar sıkıntı çıkmadı hiç. Bağırma çağırma olmadı :))

408633
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - ÜRETİCİDEN DEĞİŞİM ONAYI BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

06.02.2015 14:16:26 İşemri Açıldı
    07.02.2015 10:18:31 ÜRETİCİDEN DEĞİŞİM ONAYI BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    06.02.2015 18:49:34 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87190301, ÖN PANEL BEYAZ

Ne diyorsunuz arkadaşlar başka birşey yapmama gerek var mı bundan sonra? Değişir değil mi? Pazartesi aramama gerek var mı LG merkezi? Çok teşekkür ederim hepinize değerli arkadaşlar! Yardımcı oldunuz sayenizde konuşup hallettim inşallah bundan sonra sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K777 -- 10 Şubat 2015; 22:13:21 >

• K777 K kullanıcısına yanıt
    Pazartesi bi ara ne olur ne olmaz kardeş peki gönderirken ne yazdırdın forma ? Bide ne yaptın yam olarak ilk sengülleri mi aradın tam olarak belki banada panel isterlerde ondan bende ne yapacağımı bileyim

• LG merkezi ara ilk önce konuş. zaten sonrasını konuşmaya göre yaparsın.
    Telefonu aldığım mağazaya verirken söyledim şikayetimi. Adam hepsini yazmış Değişim isteme hariç. Aslında bu yüzden benim telefona parça istenmiş. Sen değişim isteğini belirttiysen sorun olmaz kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K777 -- 7 Şubat 2015; 11:52:49 >
    Ben yazdım değisimi inş bulastirmadan hallederler ama daha kayıt yok ortada 5 inde verdiydim telefonu magazaya

• Değişirler sıkıntı olmaz inşallah. Benim kargo 5 günde anca vardı. Konyadan istanbula gönderilmişdi.

Oo desene işimiz var bende Elazığdan gönderdim

• Dostum bence sen merkezi ara yedek parca stok kodu eklenmiş görünüyor panel degisimi yapacaklar gibi

• Tarihe bakarsan dün yedek parça eklenecekti sipariş verilmişti. Bugün aradım merkezi değişim istiyorum dedim öyle değişti şimdi değişim için onay bekleniyor. Bunun için de pazartesiyi beklemek zorundaydım.

• ben beyaz gönderdim titan gelecek gibi 2 gündür bununla uğrasıyorum hala düzeltilmedi.
  • Bu zamana kadar 410K serisi telefonumda çatlak problemiyle karşılaşmadığımdan ilgilenmemiştim ancak dün itibariyle telefonumdaki çatlakları görünce canım sıkıldı. Daha önce çatlak sorunuyla karşılaşıp ürünü garantiye gönderen arkadaşlara sormak istiyorum; bu iki çatlakla telefonum için değişim kararı çıkar mı sizce? Bu arada telefon LG Türkiye garantili...

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU  LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

• sku kullanıcısına yanıt
    6 ay dolmadan gönderin değiştirirler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

6 ay dolmadan gönderin değiştirirler hocam.

4 ay olmuş alalı, vakit kaybetmeden göndereceğim. Teşekkürler uyarınız için...
  • Ben bimeksten almıştım 406 serisi 16gb çatlak sebebiyle servise yolladım değişim gerçekleşip kapalı kutu yeni telefon gelirse ürünü kabul etmeyip bimeksten fatura değerinde alışveriş çeki alma gibi bir durum var mı teknosada var diyorlar öyle bir şey varsa 1900tl çek vericekler onunla 32sini almayı planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tumen48

Ben bimeksten almıştım 406 serisi 16gb çatlak sebebiyle servise yolladım değişim gerçekleşip kapalı kutu yeni telefon gelirse ürünü kabul etmeyip bimeksten fatura değerinde alışveriş çeki alma gibi bir durum var mı teknosada var diyorlar öyle bir şey varsa 1900tl çek vericekler onunla 32sini almayı planlıyorum

Kim Teknosa da var diyor? Ayni taleple gittim Teknosa ya, verilen cevap: "Telefonu satin aldiginiz ilk 1ay icersinde getirdiginizde hediye ceki veriyoruz. Ama su an bu sure gecmis ve servis zaten telefonunuzu yenisiyle degistiriyor. Maalesef hediye ceki veremiyoruz." seklinde oldu. Simdi yapacagin tek sey var, 501 serisi gondersinler diye dua etmek.

• Bu konunun ilk sayfalarında bi arkadaÅŸ yeknosaya gelen yeni g3 ü kabul etmemiÅŸ üstüne para vererek note4 almış ondan yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

Arkadaşlar telefonumda çatlak vardı(Telefon lg türkiye garantili), bugün servise gittiğimde fatura tarihinden 6 ay dolduğunu ve telefonun değişim olmayacağını söylediler.Merkezinin kararına göre tamir olacağından bahsettiler, bu durumda ne yapmalıyım?

tech-im de yazanlar,
    06.02.2015 16:06:39 YENİ VERİLEN CİHAZ ÜZERİNDEN 3.5 AY SÜRE GEÇMİŞ VE FATURA TARİHİ İTİBARİ İLE 6 AYLIK SÜREYİ AŞMIŞ. DEĞİŞİME UYGUN DEĞİL
    06.02.2015 16:09:57 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87190302, KAPAK ÖN TOUCHPAD LCD SİYAH
    06.02.2015 16:10:17 YEDEK PARÇA BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    06.02.2015 16:10:17 xxxxxxxxx xxxxxxxxx Seri numarali cihazinizin tamiri icin YEDEKPARCA beklenmektedir. Detayli bilgi icin 0 312 231 6 543(LGE)');

2. gelen cihazmı çatladı ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.